reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam
fifka i magdalenko za egzaminy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
lamiav gratuluje 2 miesiecy Ady ;-) a co do sciagania FreeMobo. Za darmo na komórkę. Dzwonki, Tapety, Animacje, Motywy, Gry Java masz opcje sciagniecia na telefon lub na dysk ;-)

mam pytanko jak zaklada sie dziecku rajstopki to pod bodziaka czy na bodziaka??

my dzis jedziemy na urodzinki do 5 letniego chlopca ;-)

mili &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
dzieki bo sie zastanawialam jak bo dzis sukienka bedzie taka na szydelku jagby zrobiona ;-) a zaciekka zeby sama zalozyc wiec pod spod bedzie bodziak ;-)

Melduję się 2w1.

Fifka powodzenia na egzaminach, trzymam &&&&&&&&&&!

Lamiav najlepszego dla Adrianki :* ale ten czas leci :-)

Milia mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby Kruszynki zostały z Tobą :*

Sun Ty dajesz znać bo do poniedziałku daleka droga ;-) &&&&&&&&&&&&&&

A mnie dzisiaj tak głowa boli, że zaraz chyba pęknie ojoj :-:)-( jeszcze w ciąży mnie tak nie bolała eh..

Idę się ogarnąć i resztę postów potem nadrobię..

Jednak mam necik... :tak:
Kochane dziewczynki nadal nie ma wrednej @... Dzisiaj mnie mężuś wykorzystał :-D i zaraz po seksie troszkę mnie dół brzucha bolała... ale bardziej coś ciągnęło niż bolał... Póki co nic więcej nie wiem... Nie nastawiam się, co ma być to będzie, bo może rzeczywiscie brak dupka w tym cyklu spowodował przesunięcie cyklu... ale dzisiaj to już 38 dc, ale miałam ostatnio max do 34, a w ostatnim cyklu nawet 31 dni.... Oczywiście będę Was na bieżąco informowała... :tak:

Idę sprzątać, bo jutro mam nalot rodziców i braciszka z rodzinką... :tak: Muszę upiec jeszcze ciasto...

Odezwę się później....

Ostatnia edycja:
Jesteście kochane ! Dzięki za te kciuki, bardzo mi pomogły wierzyć...
No ale niestety usg pokazało, ze jajniki po 7 cm, woda w brzuchu...ryzyko hiperki jest bardzo duże...a to może się skończyć zle dla mnie.
Stad decyzja, ze narazie muszę zadbać o siebie. Nawet się upieralam, zeby mi podali ale nie chcieli :(
Teraz czekam na ten mój szczęśliwy moment a przy okazji tak chol.ernie mi przykro, ze masakra. W ogole się popłakałam jak się dowiedziałam, ze maluchy nie wrócą ze mną do domu...
Ale mam ich zdjęcie wiec jak tylko bede w domu to wrzucę, obejrzycie sobie moje maluchy :D jescze raz bardzo dziękuję za wsparcie, jesteście cudowne ! :*

witam
fifka i magdalenko za egzaminy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
lamiav gratuluje 2 miesiecy Ady ;-) a co do sciagania FreeMobo. Za darmo na komórkę. Dzwonki, Tapety, Animacje, Motywy, Gry Java masz opcje sciagniecia na telefon lub na dysk ;-)

mam pytanko jak zaklada sie dziecku rajstopki to pod bodziaka czy na bodziaka??

my dzis jedziemy na urodzinki do 5 letniego chlopca ;-)

mili &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja zakładam zawsze na body! W ogóle ja sotsuje body jak bieliznę! jak dla siebie stanik i majtki! Więc zawsze zakładam body i na to dalsze ubranka! Chyba, że jest gorąco to wtedy już nic nie zakładam....

Sun trzymam również mocno kciuki :*:*:*:

Milia przykro mi ale Twoja cierpliwość na pewno się opłaci :*:*

A ja egzaminem się nie chwalę bo nie mam czym... :zawstydzona/y: baba dowaliła takie pytania, że spasowałam i po prostu wyszłam :-( zresztą nie ja sama!!!

A poza tym to mega wciągłam się w książkę "Marilyn Ostatnie seanse" o romansach i intymnych sytuacjach marilyn monroe... :-)

reklama
Do góry