reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscku wyżej napisałam wiadomość od Natkusi :-) Napisała mi smsa! No a CHYBA! nowa fasolka będzie u Sun! Ale na raze trzymamy kciuki! Za ciebie oczywiście też! :*

I tulę z powodu babci Zobacz załącznik 477193U mnie jest to samo z wujkiem... lada dzień będzie pogrzeb.... :-(

Magdalena to za ciebie też kciuki trzymam! &&&&&&&&&

Lam heh może masz rację... ja ciągle mam wyrzuty sumienia bo czasem jak mały wpadnie w jakąś histerię to czuję ze się na niego złoszczę... :zawstydzona/y: A kiedy ja robię się nerwowa to jest tylko gorzej i koło się nakręca... a później jak się uspokoję sytuacja to mam ochotę sobie w zęby dać! :angry:

powtarzam sobie ze niby człowiek jest tylko człowiekiem... ale jednak chyba każda mama chciałaby być idealna... :-(

Ja idę kobitki spać... jutro czeka mnie nerwowy dzień... :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
necia: baaaaaardzo dziękuję:*

mag: podawałam espumicon, podawałam espumisan, masowałam brzuszek, robiłam ciepłe okłady, kładłam na brzuszku, podkurczałam nóżki, nosiłam, bujałam, chyba jeszcze tylko na rzęsach nie tańczyłam ale jestem już blisko.. Dostaliśmy wczoraj u lekarki receptę na jakieś czopki, ale nie mieliśmy jeszcze kiedy kupić bo dziś mój m. pojechał do gdańska na mecz. Swoją drogą pisze mi na bierząco jak na stadionie i chyba nawet zaczęłam mu trochę zazdrościć że tam jest:) dziękuję za odp:*

ps. dziewczyny, jak się pisze bierząco, bo mi cąły czas podkreśla?!:p

fifka: łał, widziałam że trochę sie dzieje ale dzięki za spis!:) Mam ten mój durny pomysł na grafik kontynuować? serio?:-D to tak dla śmiechu było, ale mogę robić - przynajmniej mi się co poniektórzy (tak lilly, to o tobie!) odczepią od mojego igorka i mojej adusi(tu zwracam się do mag, bo też kiedyś maiła chrapkę) :) MOI SĄ!! no..
fifka, nie marudź tylko ściągi rób! Mam ci tłumaczyć? Myśmy drukowali tekst jasnoszarym tuszem na białej kartce- praktycznie nie do wykumania bo z daleka wygląda jak cysta kartka do pisania:) Tylko u mnie na architekturze wszytko robiło się na czystych kartkach, rysunki, koła.. nie wiem jak u ciebie.. na kratkowych to chyba by gorzej wyszło

lam: oddałabyś po godzinie:) Gwarantuje:)

ja tam smoka instaluję kiedy tylko się da! matko, te cenne sekundy ciszy..;)

SUN MA FASOLE?!?!?!:D:D:D:D

Sleepy "bieżąco" :tak:

Ściągi mam! I mam nadzieję ze da się ściągnąć... no i u mnie pisze sie na kartkach w kratkę :zawstydzona/y: ale i tak mam nadzieję ze ściągnę...

A ten obrazek tak dla jaj możesz zrobić! :-D

A Sun spóźnia się @ i tak się zapowiada... ale nic jeszcze nie wiadomo...

Mykam spać! DOBRANOC :*

Ostatnia edycja:
fifka: to nie może być takie proste;P
zrobię zrobię, niech dziewczyny wiedzą co i jak..;)
Ściągi to podstawowa podstawa rzec trzeba.. bez nich nie tylko studiów by nie było, ale myślę że i ze skończeniem gimnazjum byłoby ciężko;)

to sun&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aaaale bym się cieszyła!

Sleep ja polecam kropelki Bobotic!!! Bez recepty ;-) Tylko ja dawałam 13 a nie 8 kropelek jak na opakowaniu bo mają tyle samo simetikonu jak niemieckie kropelki na wzdęcia Sab simplex (czy jakoś tak) a na tamtych dawka jest dużo większa!!! Tylko tamte drogie w cholera a bobotic to polski odpowiednik w granicach 20zł ;-)

Fifka ja też mam ściągi i jutro robię jeszcze gotowce!! Co się będzie dało tak będę kombinować :-D od kąd jest Bartek na świecie nie potrafię się uczyć :-p

A teraz uciekam już spać!! Dobranoc :*

Hej dziewczonki :-)

a ja otrzymałam zaproszenie i sobie czytam :tak: ale chyba nie dam rady ogarnąć wszystkiego, póki co, zdążyłam się tylko zorientować, że jakaś Mel Was tam silnie odchudza :-p;-)

Sleep spokojnie :tak::-) Igorek jest Twój :happy2: ubolewam, nie powiem, ale musiałam odpuścić :-p Oczywiście dużą rolę gra tu moja sympatia do Ciebie :tak: ponieważ innej tak łatwo bym nie odpuściła :rofl2::-p
Ja również jestem za kontynuowaniem drzewka genealogicznego :biggrin2:
A co do kolek to szczerze BARDZO Wam współczuję :-( nam pomógł Bobotic i Gripe Water, bez tego byłoby ciężko!!
Zaraz Ci też cosik napiszę od siebie w "wiadomym miejscu" :tak::blink:

Fifek!!!
kciuki jutro będę z całych sił zaciskać!! :tak::-) będzie 6 jak nic :)
a co do tego smażonego jedzenia to nie jest tak źle!!! :-) polubiłam dania z piekarnika :tak: i teraz jestem mistrzynią zapiekanek, pieczeni i wszelkich kombinacji spożywczych ;-)

Magdalena
i za Ciebie kciuki będę mocno zaciskać &&&&&&&&& :tak: i jak u Fifki, co najmniej 6 ma być:D:tak::-)

Neciuszka
współczuję sytuacji z obroną męża, mam nadzieję, że dacie radę się z wszystkim uporać na czas &&&&&&&&&&

W ogóle dziewczyny tak piszecie o smoczkach, a ja tak bym chciała, żeby Julia zechciała ciumkać smoka!!! :-p pewnie to dziwne ale bym chciała :tak: a ona się ze smokiem pokłóciła i koniec:no:
Ale za to ma do spania co innego...misia...i musi być koniecznie ten jeden jedyny!!! Najgorsze jest to, że ze wszystkich możliwych pluszaków wybrała sobie właśnie tego, którego ja tak nie lubię :baffled: on wygląda jak jakiś przygłup!!! :eek: :-p A najśmieszniejsze jest to, że jest jedna rzecz w tym misiu, która działa na nią jak jakieś środki nasenne, mianowicie...uwaga... jego tyłek!!!:szok::-D ma tam milusi ogonek a pod ogonkiem metka... i jak tylko zobaczy i dotknie tą metkę, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zasypia :szok::eek: więc co mama robi jak kładzie dziecko spać? podsuwa tyłek misia pod buźkę!! :-D patologia normalnie :-D
Zadziwiające są te dzieci :-p

Ostatnia edycja:
MILIA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sleepy, jeszcze Dziurce dopisz Bartka przecież :) i jak Pyscek dostanie dziewuszkę to moja Domi Bartkowi zostanie obiecana :)

fifka, magdalena: dla was dwa wielkie kopy na szczęście, i tryzmam kciuki, bez pozytywnych ocen nie wracajcie :-p

slyp:
może i po godzinie bym ci go oddała, ale miała byś całe 60 minut na co tylko chcesz , a tak serio, to naprawdę współczuje, bo moja troche płakała i byłam załamana, a to co ty piszesz, to ja nie wiem co bym zrobiła żeby to przetrwać. Mój mąz opowiadął ze jego syn z pierwszego małżeństwa to miał kolki uwaga - do pół roku i takie że siezachoził siniał, brzuch miał jak bania, i nic nie pomagało - no to cię pocieszyłam

lyli: w tv oglądałm w jakimś programie, że dzieci bardzo lubią metki, nawet sa szyte takie maskotki gdzie jest mnóstwo metek naczepionych, dzieciaki mają różne upodobania , a ty przynajmniej nie bedziesz musiała oduczać małej od smoka, moze z z pupci misia sama wyrośnie ;-)

sil: co ty ta skromnie piszesz|:-)? cos o swoich przezyciach bys naskrobałas:-p

neciuszka: i jak tam pospałas troche?

natkusia: jak sie zaraz nie zameldujesz to cie smsami bede dreczyc:angry:

a ja pospałam od 23-2, i juz tak czuwałam do 6 :no: wiec spaccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
Moje dziecko prowadzi od rana jakies inteligentne dyskusje z bliżej nieokreslonym obiektem, bo gdzies sie patrzy, gada gada, smieje sie, piszczy -ale co to za istota to nie wiem:-D, ale jest to rozkoszne

ADUSIA MA DZISIAJ 2 MIESIACE

Ostatnia edycja:
Iwasku a gdzie będziecie? Bo ja do Biskupca mam 17 km ;D
fifka ty kobitko uważaj bo będziesz na bb pisać a mały na lody pójdzie ;D
U nas Niunia śpi bo wstała już przed 7. Od wczoraj taka gaduła się z niej zrobiła, że normalnie szok i już robi
"papapa" hehe śmiesznie to wygląda. wogule zauważyłam, że już coraz więcej rzeczy "małpuje"

reklama
Do góry