reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ehhh...padło moje dziecię... mama męczyła męczyła i wymęczyła:-p tak się bawimy, fikamy, jest fajnie aż tu nagle myślę, coś ona zmęczona wygląda:eek: ale nie możliwe, w końcu nie minęło nawet 2h od ostatniej drzemki, która zresztą trwała 2h (a to dużo jak na nią). Ale stwierdziłam, dobra, spróbujemy, poszłam z nią do sypialni, położyłyśmy się na łóżku i po 15 sekundach odpłynęła:szok: po prostu śpiączka jakaś dzisiaj....

Pyscek fajnie, że od nas nie uciekłaś :) ja zawsze Ci kibicuję, i Twojej fasolce, która na pewno niedługo się namyśli i zamieszka w Twoim brzuszku :) Często wpadam na Twój wykres na Skarbie i po cichu dopinguje :)
Przykro mi z powodu sytuacji z mężem :-( mam nadzieję, że to tylko taki przejściowy kryzys i jakoś szybko się z tym uporacie...

Fifka
ja słyszałam, że Białystok jest fajny :) ale to cała Polska drogi ode mnie :-p zazdroszczę dzisiejszego obiadku! no i tak wspaniale gotującego męża... mój nawet z jajecznicą ma problem:-p no ale cóż, już dawno się z tym pogodziłam i cieszę się z każdej ugotowanej i nie spalonej przez niego parówki :-D

Sil, ja też zaraz wyślę PW z moim miastem :)

Neciuszka opowiedz o swojej tortilli :tak:

Szkoda, że nie mieszkamy wszystkie blisko siebie... można by było się częściej spotykać, ot tak, beż żadnych problemów logistycznych :) To co? która się przeprowadza do Szcz? :-)

reklama
To ja Was załamię :p na razie, jakbym nie liczyła, wychodzi mi Morze Bałtyckie :p Jak bum cyk cyk popływamy :p

Bo wliczyłam Donię i Magentę z ich zagranicznym miejscem zamieszkania :p

Też chcę zabrać męża.

Pyscku, jak macie taką możliwość, korzystaj. I popatrz na zdjęcia ślubne, jacy byliście piękni. Przecież warto włożyć trochę wysiłku, jak w przygotowania, by znów takimi być :) ja wierzę, że się uda :)

Sil ma rację, zawsze warto popracować nad związkiem, ja myślę, że z każdego kryzysu da się wyjść i być szczęśliwym jak dawniej. Tylko trzeba chęci i pracy obydwu stron :)

A co do morza Bałtyckiego to :yes::yes::yes: ja jestem za!:-D

no dobra to zabiorę i swojego niech ma :-p

lilly a co mam opowiedzieć? ;) kurcze pyszna była kupiłam w makro gotowe placki poddusiłam mięsko mielone bo pan nie miał kurzego cyca, do tego zrobiłam na jogurcie sos czosnkowy i zieleniny ogrom: kapusta pekinka, ogórek, pomidorek ,kukurydza zapętałam w placek i pożarłam bo zjadłam to niedopowiednie słowo ;-)

sil haha to co nad morze jedziemy? ;)

pyscku po dwóch latach rzeczywicie przychodzi kryzys my mieliśmy właśnie w ub roku,a długie starania na pewno nie pomagają. Ale zobaczysz odpoczniecie kilka dni od siebie skoro małż wyjeżdza na euro i będziecie niedługo gruchać jak gołąbeczki znów :-)

a teraz uwaga będę liczyć ile kalorii miało to moje cudo ;)

Ostatnia edycja:
Nie straszcie mnie z tymi 2 latami,za dobrze u Nas jest,żeby miało się psuć oj
To mnie zlokalizujcie jako Zielona Góra

lilly a sama robisz placki do tortilli? ano skrupulatnie liczę kalorie i zbędne kilogramy ;) policzyłam ogólnie sporo ale w rozrachunku dziennym dobrze jest ;)

reklama
Sil haha chyba żartujesz :-p Dla mnie morze w sumie pasuję :tak:

Miq ja słyszałam ze po roku najczęściej jest kryzys - my swój przeszliśmy... :confused2: nie straszcie ze za niedługo będzie drugi....

Necia to gdzie ten kurier??? :angry: Głodna jestem!

Lily też żałuje.... Mi z Białegostoku też do każdej daleko.... :no:

Pyscku
tulę cię mocno :* Mam nadzieję ze jak odpoczniecie sobie przez chwile od siebie to wszytko wróci do normy! :*

A jutro jadę na caaaaały dzień na ryby ze znajomymi!!! :-D

Ostatnia edycja:
Do góry