reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja już się nie wypowiem o wątku, ok? Ugryzłam się w netbooka...

Dziewuszki, pisać mi na pw te miasta :) znaczy, która chce się spotkać, najpierw ustalmy miejsce, z dwa alternatywne, a potem porę, żeby Sleepy nie musiała się namachać z Młodym pod pachą i żeby Natkusia miała już Michasia przy sobie :) Tylko wiecie, żeby nie było, ze któraś z brzuchem i nieeee, bo daleko :p też mam kurna daleko :p

reklama
No to bardzo się cieszę! A co z CLO? Widziałam tytuł na "skarbach" ale nie bardzo rozumiem o co ci chodziło :zawstydzona/y:

Hahaha nie no... lepiej niech cię nie kopie bo zaraz wyjdzie ze jakaś przemoc w rodzinie :rofl2:

Aaa teraz doczytałam ze teraz moje CLO :-p Aż ty!! A ja cały czas myślałam ze to było moje clo w poprzednim cyklu a ty mnie nawet z błędu nie wyprowadziłaś! :sorry:
oj bo też myślałam że Twoje dopóki nie znalazłam za szufladą koperty z Twoim adresem i w niej leki :-p więc aby była jasność napisałam na skarbach że teraz twoje clo będzie działać :-)

Ewika wstyd się przyznać ale on gotuję lepiej ode mnie... :sorry:

Nooo można by było kiedyś się umówić! Mamy do siebie zaledwie ponad 100km :tak:

Pyscek
oj wybaczam kochana! :* W takim razie tym bardziej zaciskam kciuki!! Widać ze CLO na ciebie łądnie zadziałał to a nóż moze się uda!! :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sil wysyłam PW. Ja będę na pewno o ile to będzie jakaś rozsądna odległość :-)
A od tego gryzienia zęby całe? :-D

Ostatnia edycja:
dobra ja idę tortillę robić bo małż zaraz wróci :-)

a ja niedobra zła mam zamiar na zlot sama się wybrać bez dziecka ooooo :-p z dzieckiem to mnie zawieje na kraków za jakiś czas ;-)

Miq, brzucho boski oczywiście :)

Pyscku, zbliża się Wam 2 lata małżeństwa, po tym czasie z reguły przychodzi kryzys, ucha do góry, będzie ok, tylko popracujcie, porozmawiajcie, rozmowa to najważniejsza rzecz :)

Necia, sama na zlocie hmmm...

No ja nie wiem czy wy wiecie ale ja męża na zlot tez zbieram i mam nadzieję że nie będzie on jedynym facetem :sorry: Ja bez niego nie dojadę.... :confused2:

Pyscek kurcze tak to czasem jest podczas długich starań..... nie wiem co tu pomoże... moze poważna rozmowa? :*

reklama
aj rozmawiamy ale co to daję, poprostu chyba musimy odpocząć od siebie troszkę aby się nie kłócić o byle co ... już niedługo on pojedzie na euro z ojcem a ja może wybiorę się z babcia do cioci do radomia może coś odpocznę od tego wszystkiego :)

Do góry