reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja już się nie wypowiem o wątku, ok? Ugryzłam się w netbooka...

Dziewuszki, pisać mi na pw te miasta :) znaczy, która chce się spotkać, najpierw ustalmy miejsce, z dwa alternatywne, a potem porę, żeby Sleepy nie musiała się namachać z Młodym pod pachą i żeby Natkusia miała już Michasia przy sobie :) Tylko wiecie, żeby nie było, ze któraś z brzuchem i nieeee, bo daleko :p też mam kurna daleko :p

reklama
No to bardzo się cieszę! A co z CLO? Widziałam tytuł na "skarbach" ale nie bardzo rozumiem o co ci chodziło :zawstydzona/y:

Hahaha nie no... lepiej niech cię nie kopie bo zaraz wyjdzie ze jakaś przemoc w rodzinie :rofl2:

Aaa teraz doczytałam ze teraz moje CLO :-p Aż ty!! A ja cały czas myślałam ze to było moje clo w poprzednim cyklu a ty mnie nawet z błędu nie wyprowadziłaś! :sorry:
oj bo też myślałam że Twoje dopóki nie znalazłam za szufladą koperty z Twoim adresem i w niej leki :-p więc aby była jasność napisałam na skarbach że teraz twoje clo będzie działać :-)

Ewika wstyd się przyznać ale on gotuję lepiej ode mnie... :sorry:

Nooo można by było kiedyś się umówić! Mamy do siebie zaledwie ponad 100km :tak:

Pyscek
oj wybaczam kochana! :* W takim razie tym bardziej zaciskam kciuki!! Widać ze CLO na ciebie łądnie zadziałał to a nóż moze się uda!! :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sil wysyłam PW. Ja będę na pewno o ile to będzie jakaś rozsądna odległość :-)
A od tego gryzienia zęby całe? :-D

Ostatnia edycja:
dobra ja idę tortillę robić bo małż zaraz wróci :-)

a ja niedobra zła mam zamiar na zlot sama się wybrać bez dziecka ooooo :-p z dzieckiem to mnie zawieje na kraków za jakiś czas ;-)

Miq, brzucho boski oczywiście :)

Pyscku, zbliża się Wam 2 lata małżeństwa, po tym czasie z reguły przychodzi kryzys, ucha do góry, będzie ok, tylko popracujcie, porozmawiajcie, rozmowa to najważniejsza rzecz :)

Necia, sama na zlocie hmmm...

No ja nie wiem czy wy wiecie ale ja męża na zlot tez zbieram i mam nadzieję że nie będzie on jedynym facetem :sorry: Ja bez niego nie dojadę.... :confused2:

Pyscek kurcze tak to czasem jest podczas długich starań..... nie wiem co tu pomoże... moze poważna rozmowa? :*

reklama
aj rozmawiamy ale co to daję, poprostu chyba musimy odpocząć od siebie troszkę aby się nie kłócić o byle co ... już niedługo on pojedzie na euro z ojcem a ja może wybiorę się z babcia do cioci do radomia może coś odpocznę od tego wszystkiego :)

Do góry