reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

przeziebienie zadne zdrowa jak rybka jestem a co do infekcji to watpie bo nic nie daje mi do zrozumienia ze jakas infekcja mogla sie pojawic nie mam ani swedzenia ani zadnych innych objawow :dry:

reklama
Kurka, to nic nie pomoge, bo jesteście o wiele lepiej przygotowana z tego mierzenia temperatury niż ja;-) ja nie mam pojęcia z czego to może wynikać:sorry:

zawsze mozemy ci pomoc a to tez dobra metoda na wykrycie owulacji rowniez moze ci sie przydac... ;-)plus tesciki owulacyjne.
Portal Farmaceutyczno - Medyczny
poczytaj sobie:-) moze sie zaprzesz jesli prowadzisz regularny tryb zycia i bedziesz mogla tez sobie pomoc obserwacjami wlasnego cylku i notowac np na stronie
Obserwacja cyklu - enpr.pl
jedna z dziewczyn go polecila i od nastepnego cyklu ja sie za niego biore

uwazam ze to dobry pomysl jesli masz nie regulrne cykle a planujesz dzidzie. ja dopiero drugi cykl jestem na mierzeniu tempki w sumie jeden zeszly bo w tym puscilam focha na staranki i szlismy na spontan:-) ale od nastepnego (mam nadzieje ze juz sie @ nie pojawi w tym) biore sie za obserwacje i po kolejnym nie udanym cyklu odpuszczam sobie na maksa staranki. w marcu bede w polsce to do mojego ginia pojde na badania po porady moze jakies leki i na monitorink jak sie uda zgrac wszystko w czasie i dodatkowe badania krwi pozomow tarczycy itp mezusia tez namowilam znowu na badania i czas pokaze

Kurcze, muszę przyznać, że zakładałam, że po prostu przestaniemy się zabezpieczac i dwie kreski pojawią się zaraz za chwile...ale po tym, jak sobei Was tu czytam, troche zaczynam się obawiać, czy tak łatwi pójdzie:sorry2: dlatego na razie nie chciałam zabierac sie za testy owu, mierzenie temperatury itp. żeby się nie spiąć za bardzo, mam na razie nadzieje, że "samo przyjdzie"...ale w sumie już troche zaczęłam się martwić:dry: chciałabym jak najdłużej utrzymać swoje beztroskie podejscie;-)

AeIreda- ten sam dzien @ hihi to moze faktycznie obie bysmy zafasolkowaly i obie w ten sam dzien na porodowce wyladowaly:-D
ale by byl zbieg okolicznsci:-)

Pauka- nigdy nic nie wiadomo moze odrazu zaciazysz i utraficie a jakies badania sobie robilas krwi moczu hormonow??

Ostatnia edycja:
reklama
witam kwiatuszku- nie martw sie nie ty jedna masz ogromnego lenia:-) ja powinnam juz byc po zakupach kapieli i ogarnieciu mieszkanka a tu len po calej lini:-) a jeszcze dzis mamy gosci:dry: ale co tam az takiego syfu nie ma w domku:blink:

Do góry