reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ha, ja nigdy z przedszkolami nie miałam nic do czynienia to nie wiem:-) ile to się człowiek na takich forach może nauczyć...;-)

reklama
Witam serdecznie :) Pauka... nie łam się :) jak to mówią, nowy cykl nowe możliwości :) i od razu dawaj termin następnej @ :-)

Z terminem następnej będzie ciężko, bo te moje cykle się układają jak im się podoba, ale tak mniej więcej 11 marca plus minus 5 dni :-)

Cześc dziewczyny :-) fajnie,że powstała lista @ ;-) ja się wpisywać nie będę, bo ja tabletkowa :-) nic nie testuję :-D

hej! ja musze zapieprzać do Apteki bo wczoraj zapomniałam, a Luteine muszę kupić! (którą najchętniej przestałabym brać..)
u mnie wczoraj był koniec świata, deszcz, wiatr za to dzisiaj MEGA SŁOŃCE, bezchmurne niebo i piękny zapach wiosny! :))

Hej dziewczyny ja na chwilke, Aerleda wrocila, od razu ruch w Rzymie :)
Ide zaraz jesc sniadanko, pospalam sobie, w domu syf wiec trzeba posprzatac.

czesc dziewczynki a u mnie wczoraj padal snieg nasypalo go z 30cm wialo i swiecilo slonce dzis jest w miare cieplo i swieci slonko:-)
Heh dzis mierzylam sobie temperaturke rano po wstaniu zaraz i mialam 37,1:szok: co prawda caly cykl prawie nie mierzylam tylko pare dni w czasie @ mialam taka tempke 2 dni ale potem spadla do 36,5 i najnizsza jak mierzylam byla 35.5 a dzis tak sobie chcialam sprawdzic i zobaczyc i kurcze taka wysoka??? od czego??
zadnych zaklucen nie bylo godzina ta sama:zawstydzona/y: wiec nie wiem;-) od czego moge miec taka tempke?? juz na @ tylko ze do @ 12 dni (17dc dzis) no chyba ze znowu @ przyjdzie wczesniej

Ostatnia edycja:
reklama
magenta, Ja sie w tym mierzeniu temperatury za bardzo ni orientuję, ale mi przyszło do głowy najprostrze zakłócenie- jakaś infekcja?przeziębienie?

Do góry