reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sleep jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasneeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! ku...pa, du...pa :-p nie pocieszyłaś! Idę w sobotę na weselę a wyglądam jak wieloryb! :-) no dobra! niech będzie, ze jak słonica żeby pozostać w płci żeńskiej :-p

Miq haha mi też od razu się rzuciło w oczy "normalna praca"!!! :-p kurcze ciekawe jaka ja będę w stosunku to zainteresowań mojego dziecka :-D narazie jestem w 100% tolerancyjna! Ale może dlatego, że to jeszcze mnie nie dotyczy :-D

reklama
Na poczatku w szpitalu happy i huugiss a w domu pampers zielone. i biale care fajne a później dady na zmianę z pampers aktv i i sleepy na noc bardzo je lubie a gaga z Tesco do niczego

Ostatnia edycja:
To chyba normalne że myślimy o przyszłości naszego bąbla,chcemy,żeby miał lepiej niż my,mąż się ostatnio na tyle rozpędził,że stwierdził,że dobrze by było jakby mała była syomatologiem he he

Heh to tak poważnie zabrzmiało tylko,ale pierwsze zdanie miało się tyczyć wszystkich z Nas,a co do planów mojego męża to wyszło tak przy okazji koniecznej wizyty u dentysty a raczej kosztów z tym związanych

miq super praca i siano konkretne ;-) ja jestem tylko asystentka stomatologiczna ... a sliczna pamiatka ;-)

dziewczynki ja tylko na szybko bo sajgon po oczologu. Małgonia nie śpi marudzi ciągle. Wszystko dobrze się rozwija ale znów kazała za dwa tygodnie jak dla mnie po.... babsko ale cóż :/

miq śliczna księżniczka :*

jutro rano robię obciążenie glukozą więc też mnie nie będzie może jak uśnie potem zajrzę i dopiszę co komu miałam

ewika na allegro juz daje linka Chusta półczapka Asia wersja lim. 3 kol 40-44 LATO (2380864602) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

kochane mampytanko kupowac czy nie kupowac 2 wozek spacerowy bo po 1 ta spaceowka parasolka co dostalismy to tylko do kierunku jazdy ma siedzisko wiec dziecko patrzy na swiat a pasow nie znalazlam a te uniwerssalne mnie nie przekonaly.. a znalazlam za 160zl spacerowke z wklde dla niemowlaka z poznania bardzo mi sie podoba mam nadzieje ze kobieta poczeka do nastepnej wyplaty a niestety spacerowka co zakladana jest na moj stelarz nie kladzie sie do kkonca i zepsuty jest podnozek zawsze spada...
maz mi sie pyta czy napewno kupowac i wogle ale potrzebujmy chyba bo w gondoli jeszcze troche i bedzie zamala i ona strasznie ciekawska sie zrobila..

44361247_4_644x461_mocna-spacerowka-z-wkladem-dla-niemowlaka-dla-dzieci.jpg
44361247_5_644x461_mocna-spacerowka-z-wkladem-dla-niemowlaka-wielkopolskie.jpg

ej gdzie wszystkie polazly ??!! i co myslicie kupic czy nie ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry