reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamiav mojemu by się spodobał, ma bardzo podobny, nawet chyba z tej samej serii tylko z biała tarczą (i był o wiele droższy bo wchodził na rynek. Mąż jest zadowolony, jeszcze nie narzekał, a on wybredny jest :tak: my po ślubie zrobiliśmy sobie prezenty on zegarek a ja biżuterię

reklama
tęsknił tęsknił, jak tam Wiktorro?
Ael jakich pampersiaków używaliście na początku?bo sam pampers ma chyba 3 rodzaje:confused:

lam: podpadłaś z mel, ale ci odpowiem;P mój ma taki: Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.krainazegarkow.pl/allegro/rubicon/rubicon_rn10A54_srebrny_prost_cyfr_1.jpg

i oboje jesteśmy baardzo zadowoleni:) kosztował chyba z 250zł a wygląda moim zdaniem na taki z wyższej półki. Ma super parametry, jakąś podobno super szybkę i jest piękny;)

miq: u mnie się sprawdzają activ z pampersa. miałam jakieś takie jasne w szpitalu, chyba te sleep, ale były do dupy(w nieodpowiednim w tym kontekście sensie) i śmierdziały jak diabli;P Huggisy u mojego powodowały ze pupa robiła się czerwona i nawet krostki były.. ale co dziecko to inaczej, wiec będziesz musiała na początek zamknąć oczy w sklepie i wziąć cokolwiek a potem eksperymentować;P

ael: ja tesknie!

Ostatnia edycja:
Miq u nas najbardziej sprawdzają się pampersy "premium care" te białe! - są najdroższe ale najlepsze. "Activ" też są fajne i czasem jak nie tych "premium" to kupuje "activ". Tych "Sleep&play" - czyli takie żółto-pomarańczowe - ja nie polecam bo one nie mają elastycznych boczków i źle się pupki trzymają... i ogólnie opinie mają jako te najgorsze z rodziny pampersów. Używałam też Dady z biedronki i Haggiesów ale mały miał odparzenia po nich mimo częstych zmian... w oryginalnym pampersie potrafi pół dnia przesiedzieć i pupka nawet odrobinę różowa nie jest. :tak:

Ja kocham pampersy za ich dopasowywanie się do pupki i tą ich elastyczność! To nigdy nic nie przepuszczają i nie uciskają młodego :-) a puka jest mimo zasikania sucha!

Lam ja nie pomogę bo mój nie nosi zegarków :-D jakoś nie lubi.... choć ma jeden naprawdę wypasiony przywieziony ze stanów...

Dobra ja już będę wychodzić tak wiec do wieczora!! :*

Ostatnia edycja:
Ja używam od początku pampers! Tak jak Fifka raz active baby a raz premium care! Premium care są rewelacyjne ale tylko do rozmiaru 3 włącznie bo mają taką siateczkę, która rewelacyjnie utrzymuje te luźne kupki! Active w tym okresie lubiały przepuszczać!

Lam zegarek ładny! Mojemu małżowi się bardzo podoba! A on dziwak jest ogólnie i mało rzeczy mu wpada w oko :-p

reklama
Do góry