reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
bosh.. jeszcze sobie walnęłam orbitrek(całe 5 minut..) i skakankę i padam na twarz..ale trzeba wykorzystać skoro moje dziecko postanowiło wyjątkowo z rana pospać chwilę;P

fifka: pogadamy na szczypiorkach o tych twoich ćwiczeniach. Love you tuu;) wg ostatnio natchnęła mnie taka refleksja, że ja was wszystkie na prawdę lubię:) Niesamowite.. wcześniej jak by mi ktoś powiedział że będę siedzieć na jakimś forum to bym wyśmiała..

Miq i znowu niczego nowego się nie dowiedziałam :angry:

Heh ale to jest fakt że niektórzy przeginają i - według mnie - robią krzywdę swoim dzieciakom umieszczając kontrowersyjne zdjęcia na portalach społecznościowych czy forach... :no: Jesteśmy ludźmi dorosłymi i powinnismy mieć świadomość ze np. umieszczając nagie zdjecia dziecka dajemy pożywkę np. pedofilom... albo umieszczając zdjęcie zasranego dziecka musimy mieć świadomość ze jeśli to zdjecie gdzieś w internecie przetrwa i odnajdą je znajomi naszego dziecka w przyszłości mozemy mu zrobić bardzo poważna krzywdę... :-(

Sleepy mam to samo!! Po prostu czuję się z wami bardziej związana niż z niejedna osobą którą znam "na żywo"... to niesamowite że takie więzi rodzą się przez internet...

Żonko witaj!! Jak tempka?

Fifka normalnie Nas pojechali... a gdzie plusy forów?wsparcie, życzliwe osoby?? tylko się zdenerwowałam
Pyscek jak samopoczucie?

a co? Wczoraj się żonko zaszalało? :-D

Miq mnie ostatnio te DDTVN zaczyna wkurzać... niby fajne tematy ale co z tego jak one nic nie wnoszą... :wściekła/y:

Sleepy nie ma o czym gadać... po prostu ćwiczę z małym... a to brzuszki a to kładę małego na łydki macham nim na boki i ćwiczę uda. Czuję ze mięśnie bolą czyli to działa

nie dzisiaj jak głupek zerwałam się rano do wc i w drzwiach sobie przypomniałam że nie zmierzyłam tempki ale żadnych dźwięków z siebie nie wydobyłam więc jak wróciłam zmierzyłam i 36,8 takie oczy zrobiłam :szok: a potem myśle, że chyba trza zaznaczyć zaburzenie :-p:confused:

hello hello, wstałam i mam @ ale o dziwo bezbolesny :szok: jupoi moze juz tak będzie, bo tyle lat się wycierpiałam w niemiłosiernych bólach okresowych, ale za to czuje sie jakbym miała kaca- nic nie piłam , podwyższona temperatura ciała i do tego bolą mnie wszystkie kości po tych zasranych ćwiczeniach :shocked2:

slyp: ty wariatko czyś ty oszalała, od razu taki wycisk sobie dałaś :-D, ja wybrałam nałatwiesze bo wiedizałm że nie dam rady, hihhihi a dobrze ci tak ze te twoe 64 kg :-p,obys tych mroczków miała więce i na poczekała ze swoą wagą,

fifika: podziwiam cię że decyduesz sie tak szybko na następne dziecko, a się nie odważę , ale trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&&& bo ak cię czytam to widać że macierzyństwo to twoe powołanie :tak:

miq: śliczna niunia, cieszę sie ze zdrowo rosnie oby do końca ciązy

ewika: Lila słodziutka , i tez mnie ciekawi gdzie i po ile te puzzle
magdalena: no gdyby nie Filipek to Ada zauroczyła by się zgrabną pupcią Bartusia to sie pięknie wypina :-)

reklama
Pyscku dobrze mieć taką osobę blisko siebie...
Fifka fakt tematy ciekawe, ale nie lubię jak ktoś tak zaczyna temat i po łepkach jedzie i pozostaje taka dziura...
A powiedzcie mi jak to jest z tymi położnymi? Jak wybierałam lekarza rodzinnego to tam się wybierało pielęgniarkę i położną-to ona będzie przyjeżdżała do małej po porodzie?muszę ją jakoś powiadomić?
a co ze szpitalem gdzie mam rodzić, też trzeba ich powiadomić?

Do góry