reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
bosh.. jeszcze sobie walnęłam orbitrek(całe 5 minut..) i skakankę i padam na twarz..ale trzeba wykorzystać skoro moje dziecko postanowiło wyjątkowo z rana pospać chwilę;P

fifka: pogadamy na szczypiorkach o tych twoich ćwiczeniach. Love you tuu;) wg ostatnio natchnęła mnie taka refleksja, że ja was wszystkie na prawdę lubię:) Niesamowite.. wcześniej jak by mi ktoś powiedział że będę siedzieć na jakimś forum to bym wyśmiała..

Miq i znowu niczego nowego się nie dowiedziałam :angry:

Heh ale to jest fakt że niektórzy przeginają i - według mnie - robią krzywdę swoim dzieciakom umieszczając kontrowersyjne zdjęcia na portalach społecznościowych czy forach... :no: Jesteśmy ludźmi dorosłymi i powinnismy mieć świadomość ze np. umieszczając nagie zdjecia dziecka dajemy pożywkę np. pedofilom... albo umieszczając zdjęcie zasranego dziecka musimy mieć świadomość ze jeśli to zdjecie gdzieś w internecie przetrwa i odnajdą je znajomi naszego dziecka w przyszłości mozemy mu zrobić bardzo poważna krzywdę... :-(

Sleepy mam to samo!! Po prostu czuję się z wami bardziej związana niż z niejedna osobą którą znam "na żywo"... to niesamowite że takie więzi rodzą się przez internet...

Żonko witaj!! Jak tempka?

Fifka normalnie Nas pojechali... a gdzie plusy forów?wsparcie, życzliwe osoby?? tylko się zdenerwowałam
Pyscek jak samopoczucie?

a co? Wczoraj się żonko zaszalało? :-D

Miq mnie ostatnio te DDTVN zaczyna wkurzać... niby fajne tematy ale co z tego jak one nic nie wnoszą... :wściekła/y:

Sleepy nie ma o czym gadać... po prostu ćwiczę z małym... a to brzuszki a to kładę małego na łydki macham nim na boki i ćwiczę uda. Czuję ze mięśnie bolą czyli to działa

nie dzisiaj jak głupek zerwałam się rano do wc i w drzwiach sobie przypomniałam że nie zmierzyłam tempki ale żadnych dźwięków z siebie nie wydobyłam więc jak wróciłam zmierzyłam i 36,8 takie oczy zrobiłam :szok: a potem myśle, że chyba trza zaznaczyć zaburzenie :-p:confused:

hello hello, wstałam i mam @ ale o dziwo bezbolesny :szok: jupoi moze juz tak będzie, bo tyle lat się wycierpiałam w niemiłosiernych bólach okresowych, ale za to czuje sie jakbym miała kaca- nic nie piłam , podwyższona temperatura ciała i do tego bolą mnie wszystkie kości po tych zasranych ćwiczeniach :shocked2:

slyp: ty wariatko czyś ty oszalała, od razu taki wycisk sobie dałaś :-D, ja wybrałam nałatwiesze bo wiedizałm że nie dam rady, hihhihi a dobrze ci tak ze te twoe 64 kg :-p,obys tych mroczków miała więce i na poczekała ze swoą wagą,

fifika: podziwiam cię że decyduesz sie tak szybko na następne dziecko, a się nie odważę , ale trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&&& bo ak cię czytam to widać że macierzyństwo to twoe powołanie :tak:

miq: śliczna niunia, cieszę sie ze zdrowo rosnie oby do końca ciązy

ewika: Lila słodziutka , i tez mnie ciekawi gdzie i po ile te puzzle
magdalena: no gdyby nie Filipek to Ada zauroczyła by się zgrabną pupcią Bartusia to sie pięknie wypina :-)

reklama
Pyscku dobrze mieć taką osobę blisko siebie...
Fifka fakt tematy ciekawe, ale nie lubię jak ktoś tak zaczyna temat i po łepkach jedzie i pozostaje taka dziura...
A powiedzcie mi jak to jest z tymi położnymi? Jak wybierałam lekarza rodzinnego to tam się wybierało pielęgniarkę i położną-to ona będzie przyjeżdżała do małej po porodzie?muszę ją jakoś powiadomić?
a co ze szpitalem gdzie mam rodzić, też trzeba ich powiadomić?

Do góry