reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamia jakbym miała tylko więcej kasy...... fakt ze jak wrócę do pracy to dwie wypłaty starczają nam z palcem w d... na życie i takie tam zachcianki, ale dopóki dzieciaki odchowam to jest ciężko... ZAWSZE marzyłam o dużej rodzinie! A dwójkę muszę mieć koniecznie! :-D

A ja też mam teraz @ bez bolesne i MARZE żeby tak zostało bo zawsze strasznie cierpiałam i bez leków nie było opcji przetrwać...

Pyscek to może tempka nie zdążyła tam mocno podrosnąć :tak: Na razie slicznie się zapowiada!! Oby @ się nie zjawiła!!

Miq no własnie ja też tego nie lubię.... A co do położnej to lekarz sam powiadamia twoja przychodnię ze urodziłaś i położna się z tobą skontaktuję sama - u mnie tak było.

No a ja idę się młodym zająć i dzisiaj jadę do mojej mamy więc po południu mnie nie będzie :tak: BUZIAKI!! :*

Ewika cudna Twoja córa!! strasznie mi się podobają te puzzle, pokazywałam nawet mężowi... kupię po mojej wypłacie :-p gdzie kupowałaś je jeśli można wiedzieć?
Puzle kupywałam w Bobasie 24 zł paczka tylko odrazu polecam wziąść 2-3 bo ja mam jedną i to jest 10 puzli i stanowczo za mało

reklama
magda: no wierszyk super, gdzie tyle czasu talent ukrywałaś?:-)

a mó maz głąb totalny, w pokou gdzie siedze z dzieckiem zacza psikac sobie stopy dezodorantem na pocenie stóp, i taki smród ze szok, az mnie głowa rozbolała, Ada zaczela plakac, jeszcze sie zatruje , jak te chłopy nie mysla:angry:

kobiety co myslicie o tym zegaru, moze pokarzecie go swoim facetom co myslą, bo chce go kupić moemu męzowi na naszą pierwsza rocznicę slubu a ma byc niespodzianka, i potrzebny mi męski punkt widzenia :-)
http://allegro.pl/zegarek-casio-ef-335d-seria-limited-wiosna-2012-i2398357100.html

Ostatnia edycja:
Do góry