reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam Cię i ja Pati na forum! Rozgość się i pytaj o co chcesz. Ja jeszcze może nie do końca doświadczona, ale dziewczyny na pewno Ci pomogą :) co do ślubu to się nie stresuj! jak wszystko się zacznie to i stres mija - przynajmniej ja tak miałam. Tylko ta przysięga... płakałam jak bóbr.
Piszesz, że jesteś ze Śląska? a dokładniej?

Ael gratulacje dla Wiktorka!

Mineralna współczuję... masz rację - nie ma to jak "wsparcie" rodziny.

Kwiatuszku bardzo mi przykro, że @ przyszła :-(

Dziewczyny jak tak czytam i patrzę, to dochodzę do wniosku, ze ja też sobie kupię chustę jak już urodzę. super sprawa! buźki dla wszystkich!

reklama
Nalaa witaj! Mleko na razie ściągaj pokarm i mroź póki masz tyle. Druga sprawa, że ten nawał Ci się wyrówna więc musisz być cierpliwa :-)

Dawałam młodemu owocki i mówię do Wiktora Aaa, ten pyszczek otwiera, a że trzymałam go na kolanach to widziałam z góry dolne dziąsełka i patrzę wychodzi ząbek :-)

natkusia ja mam htc wildfire i jestem zadowolona uwielbiam dotykowe telefony ;-) i firme htc ;-) wiec w nich szukam dalej ;-) i niejestem zdecydowana do konca ktory wybrac mam czas do wrzesnia ;-)

nalaaa śliczny synus ;-) zmien suwaczek ;-) a nawal minie ustablizuje sie

kwiatuszku współczuje @...a sioo

Nala jeeeej jaki malusi!!!! :-D:-D Piękny Alex!! :* jeju kiedy mój był taki maleńki... ależ ten czas zasuwa!!

Eve
a kupuj!! Chusta to bardzo fajna sprawa :tak: dziecko jest spokojniejsze bo przy mamusi a ty masz rece wolne zeby coś zrobić w okół siebie! :-)

Atan ja jestem fajna Sony Ericssonów a maż Samsungów więc nie pomogę bo się nie znam...

Mały śpi już 4 godziny.... matko... czy go jakaś choroba łapie czy co??

Ostatnia edycja:
Nalaaa!! siemaneczko :* no piękny Aleksander :tak: cudowny.. ale u Ciebie to szybko poszło :-) i zostawiłaś mnie samą z brzuchem :-( jak tam sobie radzisz? Buziaki dla Was :*:*

Sleepy super, że odeszły kolki uff.. biedny Mały się męczył :sorry: dobrze, że już jest lepiej :* Ty tu zaglądaj częściej.. ja wpadam w jakieś dołki (kryzys ciążowy) a Ty swoimi postami mega poprawiałaś mi zawsze humor :tak:

Ael gratuluję 2go ząbka :-)

Atan ale Ty masz cycuchy :szok::-) się nie dziw, że Amelka się do nich klei ;-)

Fifcia zdjęcie z Konradem pierwsza klasa! :tak: Mały będzie miał powodzenie ulalala.. napatrzeć się nie umiem ;-)

A ja dostałam od koleżanki chustę która ma 5m :szok: wyprałam ją i schowałam bo nie ogarniam tej długości :-D jak Wy sobie radzicie to ja nie wiem ;-)

Natkusia moja ma 4.7m więc nie wiele krótsza :-) ale serio! Wiązania tylko wyglądają tak skomplikowanie :tak: w rzeczywistości raz dwa i chusta zamotana z dzieciątkiem :-D

Natkusia nie zrażaj się tylko ze na początku mały będzie się burzył. Mój od razu ja polubił, ale czasem dzieci potrzebują troszkę czasu czasu zeby się przyzwyczaić do takiego noszenia :tak:

Czekam na meża, przyjedzie koło 14 i jedziemy na zakupy bo w lodówce wiatr hula... :no:

reklama
Zobacz załącznik 472762niunia w czasie wstawiania ryzu zasnela w chuscie kocham tą chuste ;-) gorzej ze jak przestalam sie ruszac chodzic po domu to sie obudzila;-)teraz bede zajadac obiadek ;-)a moge sie pochwalic znowu schudlam teraz mam 85,8 ;-) ale jestem szczesliwa ;-)

Do góry