reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam Cię i ja Pati na forum! Rozgość się i pytaj o co chcesz. Ja jeszcze może nie do końca doświadczona, ale dziewczyny na pewno Ci pomogą :) co do ślubu to się nie stresuj! jak wszystko się zacznie to i stres mija - przynajmniej ja tak miałam. Tylko ta przysięga... płakałam jak bóbr.
Piszesz, że jesteś ze Śląska? a dokładniej?

Ael gratulacje dla Wiktorka!

Mineralna współczuję... masz rację - nie ma to jak "wsparcie" rodziny.

Kwiatuszku bardzo mi przykro, że @ przyszła :-(

Dziewczyny jak tak czytam i patrzę, to dochodzę do wniosku, ze ja też sobie kupię chustę jak już urodzę. super sprawa! buźki dla wszystkich!

reklama
Nalaa witaj! Mleko na razie ściągaj pokarm i mroź póki masz tyle. Druga sprawa, że ten nawał Ci się wyrówna więc musisz być cierpliwa :-)

Dawałam młodemu owocki i mówię do Wiktora Aaa, ten pyszczek otwiera, a że trzymałam go na kolanach to widziałam z góry dolne dziąsełka i patrzę wychodzi ząbek :-)

natkusia ja mam htc wildfire i jestem zadowolona uwielbiam dotykowe telefony ;-) i firme htc ;-) wiec w nich szukam dalej ;-) i niejestem zdecydowana do konca ktory wybrac mam czas do wrzesnia ;-)

nalaaa śliczny synus ;-) zmien suwaczek ;-) a nawal minie ustablizuje sie

kwiatuszku współczuje @...a sioo

Nala jeeeej jaki malusi!!!! :-D:-D Piękny Alex!! :* jeju kiedy mój był taki maleńki... ależ ten czas zasuwa!!

Eve
a kupuj!! Chusta to bardzo fajna sprawa :tak: dziecko jest spokojniejsze bo przy mamusi a ty masz rece wolne zeby coś zrobić w okół siebie! :-)

Atan ja jestem fajna Sony Ericssonów a maż Samsungów więc nie pomogę bo się nie znam...

Mały śpi już 4 godziny.... matko... czy go jakaś choroba łapie czy co??

Ostatnia edycja:
Nalaaa!! siemaneczko :* no piękny Aleksander :tak: cudowny.. ale u Ciebie to szybko poszło :-) i zostawiłaś mnie samą z brzuchem :-( jak tam sobie radzisz? Buziaki dla Was :*:*

Sleepy super, że odeszły kolki uff.. biedny Mały się męczył :sorry: dobrze, że już jest lepiej :* Ty tu zaglądaj częściej.. ja wpadam w jakieś dołki (kryzys ciążowy) a Ty swoimi postami mega poprawiałaś mi zawsze humor :tak:

Ael gratuluję 2go ząbka :-)

Atan ale Ty masz cycuchy :szok::-) się nie dziw, że Amelka się do nich klei ;-)

Fifcia zdjęcie z Konradem pierwsza klasa! :tak: Mały będzie miał powodzenie ulalala.. napatrzeć się nie umiem ;-)

A ja dostałam od koleżanki chustę która ma 5m :szok: wyprałam ją i schowałam bo nie ogarniam tej długości :-D jak Wy sobie radzicie to ja nie wiem ;-)

Natkusia moja ma 4.7m więc nie wiele krótsza :-) ale serio! Wiązania tylko wyglądają tak skomplikowanie :tak: w rzeczywistości raz dwa i chusta zamotana z dzieciątkiem :-D

Natkusia nie zrażaj się tylko ze na początku mały będzie się burzył. Mój od razu ja polubił, ale czasem dzieci potrzebują troszkę czasu czasu zeby się przyzwyczaić do takiego noszenia :tak:

Czekam na meża, przyjedzie koło 14 i jedziemy na zakupy bo w lodówce wiatr hula... :no:

reklama
Zobacz załącznik 472762niunia w czasie wstawiania ryzu zasnela w chuscie kocham tą chuste ;-) gorzej ze jak przestalam sie ruszac chodzic po domu to sie obudzila;-)teraz bede zajadac obiadek ;-)a moge sie pochwalic znowu schudlam teraz mam 85,8 ;-) ale jestem szczesliwa ;-)

Do góry