reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Necia no proszę jak się, zgrali.... zobaczysz jak małą jeszcze troszkę podrośnie... mój też od początku szantażował ale teraz robi to niemal z zimną krwią i przechodzi sam siebie... :no: robi "łaaaa..." i zerka na mnie... nie pomaga to głośniejsze "łaaa!"... jak widzi kątek oka ze wstaje do niego to od razu zaczyna chichotać... :dry: potrafi pół dnia robić takie ła i ła... aż mi już łeb pęka...

Teraz tak myślę ze on chyba tak marudził bo był po prostu zmęczony... on godzinę po wstaniu po nocy potrzebuje jeszcze zrobić sobie drzemkę...

Gocha jak tam się czujesz mamuśka? :-)

Sun jak tam wyniki męża???? Wypytują tu dziewczyny o ciebie!

reklama
A dzięki Fifka czuję się jak na razie bardzo dobrze :) Jedynie kręgosłup czasem boli ale jakoś bardzo mi to nie przeszkadza ! Czekam z niecierpliwością na wizytę 14.06 co tam z naszym maluszkiem a usg dopiero będzie gdzieś pod koniec czerwca bo tak nbiestety jest w naszej przychodni :( Ale jakoś muszę cierpliwie czekać ! Kurczę mam nadzieję że jednak Kacper okaże się dziewczynką :D Chociaż w sumie wszystko mi jedno ale jakoś ciągnie mnie do tych sukieneczek !!

fifka skąd ja znam te łee.. Ja to nazywam jawny terroryzm :) bo u nas jest tak przez większość dnia. i jeszcze jak to nie pomaga to tak śmiesznie noskiem ciąga :)
eve gratulacje!!

EVE a widziała???!!!! Wiedziałam!~!!!!! Ten ból Twoich cycochów śmierdział z daleka :-p GRATULUJĘ :*:*:*:*:*:*:*:*:*

A poza tym mój syn obudził się dzisiaj dużo wcezśniej od mamy i tak cicho leżał w łóżeczku, że ja dopiero wstałam o 9.30 :szok: on już zato zdążył zrobić kupę i odwrócić się w łóżeczku o 180st :-p

Ostatnia edycja:
eve gratuluję!

Co tam Dziewczynki u Was? Nie mam kiedy Was nadrobić :sorry2: Melduję się tylko, że żyję. Wczoraj byłam na wizycie u gina i na szczęście moja córeczka nadal jest córeczką i mam nadzieję, że już tak pozostanie :-) Bo ja już tyle różu nakupiłam, że nie wiem co bym z tym wszystkim zrobiła :-D

Kochane dziewczynki... ja wiem, że się o mnie martwicie i, że o mnie pytacie.... Nasienie wyszło super... ale niestety ze mną jest gorzej... nic więcej nie chcę mówić, bo muszę odpocząć od forum, dlatego zaglądam tu tylko co jakiś czas i nie chcę się póki co udzielać...

Całuski dla wszystkich :-)

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Ja cały czas myślałam, że Bartkowi wychodzi dwójka na dole bo była taka mała kropeczka biała i nie wiedziałam czy to to!! A teraz zaglądam żeby zobaczyć czy coś się ruszyło a tam piękna jedyneczka!! cała kreseczka na wierzchu!! Tego się już nie da z niczym pomylić!!!! Cieszę się jak głupia!!!! :-p a on taki grzeczny jak aniołek!!

Sun kochana to super wieści! Nie powinnaś się martwić a cieszyć!!!! Jeśłi masz potrzebę to odpocznij sobie od forum! Najlepiej by wam zrobił jakiś wyjazd jakby była taka możliwość...

Kochane dziewczynki... ja wiem, że się o mnie martwicie i, że o mnie pytacie.... Nasienie wyszło super... ale niestety ze mną jest gorzej... nic więcej nie chcę mówić, bo muszę odpocząć od forum, dlatego zaglądam tu tylko co jakiś czas i nie chcę się póki co udzielać...

Całuski dla wszystkich :-)
Dzieki ze odpisałas.wracaj do nas szybko z dobrymi wiesciami czekamy na Ciebie

reklama
EVE GRATULACJE MOJA KOCHANA!!!! SPOKOJNEJ CIĄŻY CI ŻYCZĘ!! :-)

Fifka sierotko masz!!! ---> Dźwięk suszarki
Na tej stronie znajdziesz wszystkie dźwięki uspokajające dziecko, a tak zaoszczędzisz masę pieniędzy na prądzie :p

Jak tam moje ciężaróweczki się czują?

Natkusia jak się masz, boś następna w kolejce jesteś a ja już intrygę knuję hihi :-)

A mój czort wczoraj nabawił się dwóch guzów na głowie i siniaka na kolanie -.-
bez komentarza....

Do góry