reklama
amalfi
Fanka BB :)
Obyscie tylko razem nie kopulowaly z rozpedu!!!!!!!!!!ooo no to ja mam mieć jakoś podobnie więc będziemy się starać w tym samym czasie
To fajna rzecz, ale czasami można się zakręcić, jak nie pokazuje tego, co byś chciała, albo nie wiesz, czy jest już pozytywny, czy jeszcze nie
lillydelux
dobra,chyba nic innego na razie nie wymyślę, bo w jakimkolwiek formacie i rozmiarze bym nie wstawiła tego zdjęcia, i tak wychodzi malutkie chyba, że powinnam wstawić to gdzie indziej niż w sygnaturze?
Póki co, lista będzie pod zdjęciem, myślę, że też jest czytelnie
Póki co, lista będzie pod zdjęciem, myślę, że też jest czytelnie
to wywal to zdjęcie Lily i pisz normalnie w sygnaturze, tak jak siebie wpisałaś tylko niech Ci laski piszą na priv, kiedy mają termin @, bo nie ogarniesz tego
ja na razie nie wiem, kiedy dostanę @, po owu się wpiszę
Jaga, tak, tak to Piotrek! miny robi nieziemskie! no i jest z Wrocławia ma takie adhd jak mój D ;p
KSD oglądałam, też spoko, ale usta milion razy lepsze
mykam spać, dobranoc laseczki!
ja na razie nie wiem, kiedy dostanę @, po owu się wpiszę
Jaga, tak, tak to Piotrek! miny robi nieziemskie! no i jest z Wrocławia ma takie adhd jak mój D ;p
KSD oglądałam, też spoko, ale usta milion razy lepsze
mykam spać, dobranoc laseczki!
Ostatnia edycja:
jaga21
hehehe no tak myślałam, że Piotrek! najlepszy jest! Wilczak też spoko, ale ten cały Krzysztof jest dla mnie obleśny! Piotrek ma mieszkanie we Wrocku koło moich znajomych, mówią, że jaja jak go spotykają na klatce! bo on też w tych Tancerzach gra wrocławskich, prawda? ale tego nie oglądam
ja też się śmieje, że mój P taki jak ten serialowy gupol!
właśnie smutny odcinek bo Izka wylatuje do Stanów
myślę, że zrobią 3 serie, to hit jest przecież!
ja też się śmieje, że mój P taki jak ten serialowy gupol!
właśnie smutny odcinek bo Izka wylatuje do Stanów
myślę, że zrobią 3 serie, to hit jest przecież!
lillydelux
ok, to lista gotowa
więc bardzo proszę, grzecznie mi się tu wpisywać, czekam na wiadomości z terminami @
amalfi, nie bój się, na pewno nie będziemy kopulować w tym samym czasie
Juliet, a Ty test pozytywny uznawałaś jak kreski były tak samo intensywne, czy czekałaś kiedy ta jedna będzie mocniejsza? i gdzieś wyczytałam, że od pozytywnego testu ze starankami najlepiej poczekać 24h... ?
więc bardzo proszę, grzecznie mi się tu wpisywać, czekam na wiadomości z terminami @
amalfi, nie bój się, na pewno nie będziemy kopulować w tym samym czasie
Juliet, a Ty test pozytywny uznawałaś jak kreski były tak samo intensywne, czy czekałaś kiedy ta jedna będzie mocniejsza? i gdzieś wyczytałam, że od pozytywnego testu ze starankami najlepiej poczekać 24h... ?
reklama
Podziel się: