reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzięki babeczki jestem spokoiniejsza
Tak sobie myślę,że muszę sobie gdzieś zapisywać co z takich aptecznych rzeczy pomoglo waszym dzieciaczkom:tak:
Co na pupcie,na codzień i na odparzenia
Co na kolki
Co na ząbki... Ah

reklama
na kolki itp mam espumisan
na ząbki jeszcze nic
pupcię na codzień smaruję maścią pośladkową z ziaji a mam w domu jeszcze bepanthen który też moje zgryzione cyce ratował i analtan, posiadam sudocrem ale ani razu nie używałam

Bo Małgosia jeszcze jest na etapie oglądania jest :tak: Konrad zaczął teraz w pełni świadomie rączkami sie posługiwać :-D cokolwiek mam w reku to mi zabiera, nie wazne czy to zabawka czy pieniądze do zapłacenia kiedy stoimy w sklepie... zabiera mi nawet moje okulary :-) Fascynuję go to że może coś wziąć do rączki a później to "bada"... w fajny wiek zaczyna wchodzić! Gdyby tylko nie te zęby... eh...

Mijenka
haha no to wiesz o czym mówie :-D

Miq na pupę sudocrem ale na odparzenia Termentiol
na ząbki Dentinox N
na kolki espumisan!
:-)

Mój mąż właśnie poszedł robić pieczony schab z ziemniaczkami pieczonymi... jacie ależ jestem głodna... :-)

kochane moze wy sie orientujecie...moja kolezanka podchodzila do IVF, no i udalo sie, dwa tygodnie temu miala scan i wyszlo, ze jest wszystko ok, wczoraj dostala ostrego krwawienia, jeden lekarz powiedzial jej, ze to poronienie...ale dzis poszla do innego lekarza i okazalo sie, ze maluszki zyja, serduszka bija ale ma duzego krwiaka, ktory znajduje sie miedzy maluchami...dostala konska dawke dupka i ma przykaz lezenia...
wiecie moze cos na temat krwiakow? wchlaniaja sie one? moze da sie to jakos inaczej usunac?
prosze o pomoc, bo bardzo mi szkoda tej dziewczyny i chcialabym jej jakos pomoc...

Necia też pycha!!:-D

Milia Ael miała krwiaka... a Wiktor jest przecież na świecie! One się podobno wchłaniają z biegiem ciąży, tylko trzeba być ostrożnym i dużo leżeć!

Ael miala? o! to zaraz eska do niej napisze. dzieki Fifka! :tak: skoro Wiktorek jest na swiecie to daje mi nadzieje, ze i z ta moja kolezanka bedzie ok! :tak:

Ostatnia edycja:
kochane moze wy sie orientujecie...moja kolezanka podchodzila do IVF, no i udalo sie, dwa tygodnie temu miala scan i wyszlo, ze jest wszystko ok, wczoraj dostala ostrego krwawienia, jeden lekarz powiedzial jej, ze to poronienie...ale dzis poszla do innego lekarza i okazalo sie, ze maluszki zyja, serduszka bija ale ma duzego krwiaka, ktory znajduje sie miedzy maluchami...dostala konska dawke dupka i ma przykaz lezenia...
wiecie moze cos na temat krwiakow? wchlaniaja sie one? moze da sie to jakos inaczej usunac?
prosze o pomoc, bo bardzo mi szkoda tej dziewczyny i chcialabym jej jakos pomoc...

wlasnie niedawo pytalam laski o to samo moja kuzynka miala krwiaka brała jakies tabletki dopochwowo i krwiak sie wchłoneł ale plamiła chyba z 3 tyg mocno i musiala lezec non stop
ogolnie krwiaki sa niebezpieczne ale co 5 kobieta ma krwiaka,wchłaniaja sie

Hej dziewczyny widzę że tu się o mnie pytałyście.. Wiem że Was trochę olałam ale miałam tyle nauki teraz na studia że szok ! Ale już dzisiaj zaliczyłam ostatnie egzaminy i jestem wolna. tzn. jeszzcze obrona :( Mam nadzieje że odrobię swoje tygodniowe zaległości :) Na dodatek nauki strasznie w tym tygodniu bolały mnie nerki i kręgosłup czasem nie mogłam się ruszać lekarka kazała brać nospę i na razie nie narzekam ! A co tam u Was ? Ktoś urodził/?? Nalaa już po porodzie czy dalej w 2paku?

reklama
Do góry