reklama
taaa, zobaczymy jak będzie teraz, mam nadzieję że mi się nic nie rozregulowało po tej ciąży biochemicznej
poza tym mam inne testy więc może nie będzie już tak wychodzić, pamiętam że wtedy robiłam już od 8dc czy jakoś tak i kreska była mocna, a teraz zrobiłam i lipa, smuga cienia ;p
poza tym mam inne testy więc może nie będzie już tak wychodzić, pamiętam że wtedy robiłam już od 8dc czy jakoś tak i kreska była mocna, a teraz zrobiłam i lipa, smuga cienia ;p
jaga21
Fanka BB :)
ja najciemniejszą miałam od razu jak zrobiłam w niedziele hehehe więc nie mam porównania, w poniedziałek wyszła ciemniejsza testowa, ale jaśniejsza od niedzielnej
a we wtorek ginek powiedział, że już po owu!
teraz też się muszę w te z allegro zaopatrzyć ))
a co do tej biochemicznej to ja nie wiem, niby po wszystkim się może rozregulować : poronieniu, porodzie..
ale mam nadzieję, że będzie okej rób testy, może tylko owu będziesz później miała!
a we wtorek ginek powiedział, że już po owu!
teraz też się muszę w te z allegro zaopatrzyć ))
a co do tej biochemicznej to ja nie wiem, niby po wszystkim się może rozregulować : poronieniu, porodzie..
ale mam nadzieję, że będzie okej rób testy, może tylko owu będziesz później miała!
lilou83
powiedzcie mi kochane czy jest mozliwe ebym w jednym cyklu miala dwie owulacje i jedna wcesniej a druga pozniej???
a AeIrede gdzie wcielo obrazila sie czy co???
możliwe to jest ale,bardziej prawdopodobne jest to że organizm przymierza się do owu,wszystko pięknie ładnie po czym się rozmysla i za kilka dni kolejne podejście robi do owu i wtedy ona wystepuje.
Aelreda chyba zarzuciła focha...........weź nie rób scen tylko zrób came back
lilou83
julieet u Ciebie to w ogóle wszystko było dziwne,ta twoja @ to może była ciążowa?? wiesz o co chodzi?
lillydelux
Chyba udało mi się coś stworzyć
o nie nic nie widać
muszę coś z tym pokombinować, bo coś się mi tutaj knoci
o nie nic nie widać
muszę coś z tym pokombinować, bo coś się mi tutaj knoci
Ostatnia edycja:
Lilou, ale teraz?? na pewno nie była ciążowa, bo się nie staraliśmy, a była taka mocna, bo się naszprycowałam mega dawką aspiryny, w sumie trwała z 5 dni, bo jeszcze plamienia potem, a temp jak sama wiesz nie miałam ciążowej
lillydelux
ok, kolejna próba, tylko sprawdzam, czy widać...
reklama
Podziel się: