reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja już po owulce, ale nadal się nią cieszę :D chciałabym żeby doszedł mi jakiś masakryczny ból sutków czy inny fajny objaw, ale niestety :p :p ominie mnie testowanko hehehe ;))

reklama
ja mam owulkę gdzieś dopiero za tydzień więc jeszcze trochę czasu jest :)

Lilly, no to dawaj :D rób tabelkę :)

No właśnie szukam i szukam i nie mogę nic podobnego znaleźć... ale jeszcze trochę poszperam i mam nadzieję, że coś podobnie fajnego uda nam się tutaj zorganizować :)

Jaga olej objawy... Ja w tamtym cyklu miałam takie... az to dziwne że w ciąży nie jestem... nawet plamienie niby "implantacyjne"... objawy są do d*pu...

z obliczeń mi wynika, że powinna być 16 lutego, ale w tym cyklu zaczynam działać z testami owu, więc może się okazać, że do tej pory myliłam się z tym wyliczaniem :p

ooo no to ja mam mieć jakoś podobnie więc będziemy się starać w tym samym czasie ;)
To fajna rzecz, ale czasami można się zakręcić, jak nie pokazuje tego, co byś chciała, albo nie wiesz, czy jest już pozytywny, czy jeszcze nie ;)

reklama
ja też zakupie sobie testy owu niedługo, poprosze was o linki z allegro:) :))

Julka, a Ty robiłaś kiedyś te z Rossmana?? bardzo ciemna wychodziła Ci testowa krecha? :)

Do góry