reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamiav sorki teraz mi sie przypomniało ze to Sil przenosiła termin a ciąża była zagrożona :-D Widzisz Nala? Jeszcze i ty mozesz ponosić z 3 tygodnie :-)

Edit.

Patrze cisza dzisiaj... Heh a ja poczytałam sobie realcję z mojego porodu... później weszłam na wątek znajomej ze styczniówek która rok wcześniej urodziła martwego synka w 41 tygodniu.... i też poczytałam o jej porodach. Do teraz ściska mnie w gardle i jeszcze bardziej zapragnęłam drugiego dziecka! Heh... mi hormony jeszcze nie osłabły po ciąży... płaczę co chwila na widok dzieci z rodzicami... mam swojego bąbla ale tak mnie zruszają takie widoki czy opowieści...

A tak z innej beczki Konradek dzisiaj dał mamusi słonecznika! :-D Mój teść kupił dzisiaj słonecznika w doniczce i wziął małego i w jego imieniu mi wręczył... Aż miałam gule w gardle... heh ten mój teść czasem mnie wkurza ale potrafi też być cudowna osobą... sprawił mi tym ogromną radosć!!

Jutro zrobię zdjęcie to pokażę jaki jest ładny! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
a moja niunia na dzien mamy zrobila ustami dzwiek i ustawila je na buziaka wiec dostalam cmokaska ;-)

byli u nas dzs brat michala z zona i 5 letnim synkiem halas ze hej.. wyszli 10 minut temu... ahh a i ciotka wpadla do tesciowej bo krawcowa a cos z bluka nie tak a jutro na komunie jedzie...jeszcze jej szyje... niunia zasypia choc miala dzis ciezki dzien bo od 6 rano nie mogla zasnac dopiero o 11 na 40 minut i potemm o 15 na 2 h i teraz zasypia ;-)

Mamuśki !!!!
Uśmiechu na buziaku pociechy z dzieciaków ,radości ducha i
zawsze blisko kochającego serducha:)
Zobacz załącznik 468599
Dzisiaj siedzieliśmy u teściów więc dopiero Was nadrabiam:) Juz mam drugi wózeczek na wakacje i nie tylko więc jestem zadowolona jak nie wiem co:) Nie będziemy się męczyć z tym naszym koloskiem:)

SLeep to nic straconego w takim razie...zapamiętam:)
Super ta focia:) Filipek to niezły przystojniacha !!!! ♥♥♥

Witam bardzo wczesna porą....ehhh... nie mogę spac, obudziłam się zaraz po 5 lezałam przez godzinę ale nie dałam rady zasnac:confused:
Fifka ja się własnie tego obawiam, ze mnie tak wszyscy straszyli porodem a ja jeszcze po terminie urodze:-pdlatego postanowiłam, ze od tego tygodnia zaczynam sie troche wiecej ruszac, wiadomo, nie zaczne myc w całym mieszkaniu okien, ale jakies krótkie spacerki wreszcie dla urozmaicenia zycia, już po prostu mam dosc tego lezenia:-)

A ja chciałam się pochwalić ze Konradek dzisiaj kończy 4miesiące!!! :-D

No i za półtory godziny jadę na egzamin! Trzymacie kciuki... stresuje się jak nie wiem... nic nie umiem... :no:

fifka: powodzeia na egzaminie i gratulacje dla konradka z okazji 4 miesiąca życia

A moja mała dzisiaj trzymała sobie butelkę jak jadła, a głowe to już tak mocno trzyma i kręci na wszystkie strony że mnie to przeraża.
MAmy juz datę chrzcin 8 lipca, ksiądz nas nie będzie spowiadął bo i tak nam rozgrzeszenia nie da bo przecież nie mamy slubu kościelnego, ciekawe ile zapłacimy za to imprezę, jeszcze lokal na obiad musimy znaleźć i kreacje dla mnie co będzie największym wyzwaniem

magd.a : hehehe ale dowicpem z rana sypiesz, ja sie po prostu nie widze z tymi 15 kg na plusie i chce wrócić do formy czekam tylko na sygnał od gina że mogę ćwiczyć i zbaieram sie do roboty licze ze za rok o tej porze będę wyglądała jak w dniu slubu :-)

Lam ty mi nic nie mów...ja też mam jakieś 10kg do zrzucenia... niby ćwiczę ale co z tego jak gęba ciągle się rusza.... mam taki apetyt że to jakaś masakra...

Co do małej mój też główkę trzymał bardzo szybko sam! :tak: i sztywny był jak nie wiem! Każdy się dziwił że on taki malutki jest :-D A teraz skubaniec jak sie go posadzi to potrafi sam siedzieć bez trzymania... :szok:

A co do butelki to naturalny fizjologiczny odruch dzieci! Nawet jedząc piersią dzieci przyciskają do siebie rączki i łapią za pierś! :tak: Lamiav poka zdjęcia Ady! Kurcze dawno nie dodawałaś!

A i jeszcze pochwalę się moim bąbelkiem!

Ostatnia edycja:
reklama
fifka: a ja znowu nie mam apetytu jakby mnie mąz nie pilnował no i to ściąganie mleka o bym byle co jadał, a wczęsniej uwielbiałam jeść, to chyba przez zmęczenie ,
Jaki Konrradek uśmiechnięty, fajny facet z niego ;-)

juz daje fotki :- kurde denerwuje mnie to że nie moge normalnie dodać zdjęcia nie wiem co to jest, a prze tego fotosika to juz nie to samo
Adusia- królowa śniegu
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7f0bdcfaa2c3e5db.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a9389b0ac016b9d3.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5995bf1e7c82e34e.html

[url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/40d4751ea3a302ef.html

[/URL]

Ostatnia edycja:
Do góry