reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamiav sorki teraz mi sie przypomniało ze to Sil przenosiła termin a ciąża była zagrożona :-D Widzisz Nala? Jeszcze i ty mozesz ponosić z 3 tygodnie :-)

Edit.

Patrze cisza dzisiaj... Heh a ja poczytałam sobie realcję z mojego porodu... później weszłam na wątek znajomej ze styczniówek która rok wcześniej urodziła martwego synka w 41 tygodniu.... i też poczytałam o jej porodach. Do teraz ściska mnie w gardle i jeszcze bardziej zapragnęłam drugiego dziecka! Heh... mi hormony jeszcze nie osłabły po ciąży... płaczę co chwila na widok dzieci z rodzicami... mam swojego bąbla ale tak mnie zruszają takie widoki czy opowieści...

A tak z innej beczki Konradek dzisiaj dał mamusi słonecznika! :-D Mój teść kupił dzisiaj słonecznika w doniczce i wziął małego i w jego imieniu mi wręczył... Aż miałam gule w gardle... heh ten mój teść czasem mnie wkurza ale potrafi też być cudowna osobą... sprawił mi tym ogromną radosć!!

Jutro zrobię zdjęcie to pokażę jaki jest ładny! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
a moja niunia na dzien mamy zrobila ustami dzwiek i ustawila je na buziaka wiec dostalam cmokaska ;-)

byli u nas dzs brat michala z zona i 5 letnim synkiem halas ze hej.. wyszli 10 minut temu... ahh a i ciotka wpadla do tesciowej bo krawcowa a cos z bluka nie tak a jutro na komunie jedzie...jeszcze jej szyje... niunia zasypia choc miala dzis ciezki dzien bo od 6 rano nie mogla zasnac dopiero o 11 na 40 minut i potemm o 15 na 2 h i teraz zasypia ;-)

Mamuśki !!!!
Uśmiechu na buziaku pociechy z dzieciaków ,radości ducha i
zawsze blisko kochającego serducha:)
Zobacz załącznik 468599
Dzisiaj siedzieliśmy u teściów więc dopiero Was nadrabiam:) Juz mam drugi wózeczek na wakacje i nie tylko więc jestem zadowolona jak nie wiem co:) Nie będziemy się męczyć z tym naszym koloskiem:)

SLeep to nic straconego w takim razie...zapamiętam:)
Super ta focia:) Filipek to niezły przystojniacha !!!! ♥♥♥

Witam bardzo wczesna porą....ehhh... nie mogę spac, obudziłam się zaraz po 5 lezałam przez godzinę ale nie dałam rady zasnac:confused:
Fifka ja się własnie tego obawiam, ze mnie tak wszyscy straszyli porodem a ja jeszcze po terminie urodze:-pdlatego postanowiłam, ze od tego tygodnia zaczynam sie troche wiecej ruszac, wiadomo, nie zaczne myc w całym mieszkaniu okien, ale jakies krótkie spacerki wreszcie dla urozmaicenia zycia, już po prostu mam dosc tego lezenia:-)

A ja chciałam się pochwalić ze Konradek dzisiaj kończy 4miesiące!!! :-D

No i za półtory godziny jadę na egzamin! Trzymacie kciuki... stresuje się jak nie wiem... nic nie umiem... :no:

fifka: powodzeia na egzaminie i gratulacje dla konradka z okazji 4 miesiąca życia

A moja mała dzisiaj trzymała sobie butelkę jak jadła, a głowe to już tak mocno trzyma i kręci na wszystkie strony że mnie to przeraża.
MAmy juz datę chrzcin 8 lipca, ksiądz nas nie będzie spowiadął bo i tak nam rozgrzeszenia nie da bo przecież nie mamy slubu kościelnego, ciekawe ile zapłacimy za to imprezę, jeszcze lokal na obiad musimy znaleźć i kreacje dla mnie co będzie największym wyzwaniem

magd.a : hehehe ale dowicpem z rana sypiesz, ja sie po prostu nie widze z tymi 15 kg na plusie i chce wrócić do formy czekam tylko na sygnał od gina że mogę ćwiczyć i zbaieram sie do roboty licze ze za rok o tej porze będę wyglądała jak w dniu slubu :-)

Lam ty mi nic nie mów...ja też mam jakieś 10kg do zrzucenia... niby ćwiczę ale co z tego jak gęba ciągle się rusza.... mam taki apetyt że to jakaś masakra...

Co do małej mój też główkę trzymał bardzo szybko sam! :tak: i sztywny był jak nie wiem! Każdy się dziwił że on taki malutki jest :-D A teraz skubaniec jak sie go posadzi to potrafi sam siedzieć bez trzymania... :szok:

A co do butelki to naturalny fizjologiczny odruch dzieci! Nawet jedząc piersią dzieci przyciskają do siebie rączki i łapią za pierś! :tak: Lamiav poka zdjęcia Ady! Kurcze dawno nie dodawałaś!

A i jeszcze pochwalę się moim bąbelkiem!

Ostatnia edycja:
reklama
fifka: a ja znowu nie mam apetytu jakby mnie mąz nie pilnował no i to ściąganie mleka o bym byle co jadał, a wczęsniej uwielbiałam jeść, to chyba przez zmęczenie ,
Jaki Konrradek uśmiechnięty, fajny facet z niego ;-)

juz daje fotki :- kurde denerwuje mnie to że nie moge normalnie dodać zdjęcia nie wiem co to jest, a prze tego fotosika to juz nie to samo
Adusia- królowa śniegu
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7f0bdcfaa2c3e5db.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a9389b0ac016b9d3.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5995bf1e7c82e34e.html

[url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/40d4751ea3a302ef.html

[/URL]

Ostatnia edycja:
Do góry