reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kleszcze mogą spowodować zapalenie opon mózgowych a ta szczepionka ponoć ma obniżyć prawdopodobieństwo zachorowania na to i na sepsę .

Madziu trzeba było dzwonić:))) Wiesz ja w sumie jestem od słuchania śpiewających więc się nie krępuj :-D:-D:-D

reklama
aaaa IWASKU stooooooooooo lat i dużo dzieciaczków :) :*:*:*

Fifka wiesz co to raczej nie jest uczucie skurczu tylko hm... taki mocniejszy ból jak na @ , a plamić nie plamie tylko sporo śluzu jest... wczoraj w pracy to aż myślałam że popuściłam ....:zawstydzona/y:

Iwasku a widzisz... ja nawet nie wiedziałam :szok:

Olcia taki ból jak na @ w początkowym okresie ciąży jest raczej normalny! Mnie bolał bardzo i gin mówiła ze to rozciąganie się macicy! co do śluzu to też normalne... ja latałam jak glupia bo myślałam ze to @ przyszła :zawstydzona/y:

U mnie też ten pierwszy cykl po porodzie jakiś nienormalny... niby owu była ateraz organizm zachowuje się jakby druga owu przyszła i śluzu mam pełno płodnego... :szok:

Fifka ale z tymi miesiącami to chodziło mi bardziej o ewentualny kryzys laktacyjny, o którym wspomniałaś :-p a co do przybierania to też mi się tak wydaję, że dziecko w pewnym momencie stopuje z przyrostem wagi! no i na całe szczęście bo ja bym miała w domu małe sumo :-D

IWASKU no właśnie "od słuchania śpiewających" a nie wyjących!! :p

Ma-g oj nie wiesz o czym mówisz kobieto;) Już ja takie ewenementy miałam u siebie na imprezach że nic tylko wyłaczyc majkrofon albo uciekać!

Hahaha to ja również do nich należę! Ja bym się wysilała z tym śpiewaniem a TY byś się szybko rozłączyła a potem mi na forum byś napisała, że telefon Ci się rozładował albo, że coś przerwało połączenia :-D

A czym TY się dokładnie zajmujesz jeśli można wiedzieć oczywiście?

Dzięki Iwasku za stronę :* dobrze jest takie rzeczy wiedzieć choć wątpię zebym szczepiła na to małego... jestem raczej przeciwniczką szczepień...

Magdalena no ja też się cieszę zwłaszcza na myśl ze chce małego choć lato w chuście przenosić :tak:

Idę spać dziewczyny! Malutki już śpi od godziny to i ja się walne obok niego :tak: a tak szczerze to mam ochotę się do niego przytulić!! Eh... BOŻE JAK JA GO KOCHAM!!!! Abstrakcja....

Dobranoc :*

Fifciu jak tak czytam te Twoje peany na cześć matczynej miłośći i macierzyństwa to mogę podpisać się oboma cyckami pod tym!!! Kocham nad zycie to moje szczęscie :)
Śpijcie słodko!

Madziu śpiewam i prowadzę imprezy . Takie hobby za które mi płaca ;)

reklama
Oooo Iwasku (tak jeszcze na chwilę) ja przez 4 lata pracowałam prowadząc imprezy (też troszkę śpiewałam tańczyłam itp) ale na imprezach dla dzieci :-D

Mag to obserwuj małego... bo moze faktycznie kryzys was nachodzi... okropna sprawa...

Co do tego podpisywania się to powiem ci ze my Mamy mamy wielki dar od losu w postaci tej właśnie miłości! Bo nie ma chyba silniejszego uczucia... ja zanim urodziłam nie spodziewałam się ze można coś takiego czuć...

Do góry