reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No właśnie nie długo... sami jesteśmy jeszcze w wielkim szoku :) na brak okresu zrzucałam winę na odstawienie anty a tu taka niespodzianka :) :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Iwasku a ja ciebie tak czytam i myślę sobie gdzie mogę tą piosenkę Magdaleny posłuchać... :rofl2: i dopiero sobie przypomniałam jak Magda ci życzenia składała :-D swoja droga jak czytałam jej posta to sama sobie w głowie to zaśpiewałam :tak:

Magdalena a może to kryzys? Podobno koło 3 miesiąca właśnie jest taki największy - ja mam go już za sobą - mam nadzieję...
No i gratulacje dla Bartusia kolejnego etapu! Mój na razie się tylko przygląda stópkom i łapie za spodenki :-)

Syn mi chyba już padł na nockę, ale słyszę że ma czkawkę więc jeszcze może zaraz się obudzić... :confused2: Swoją drogą idąc za pomysłem Sun wzięłam od teściów taki opiekacz halogenowy :tak: więc od jutra będę jadła wszytko bez tłuszczu :-D dobrze mi zrobi jak schudnę z 8 kg....

Asiaczku to gratuluję :) Tylko się cieszyć że tak wyszło:)

Madziu ja też mam "flaczki" ale nie wiem jak z waga małego,dopiero 25 mamy wizytę u lekarza to się dowiem. Może to już taki czas że jest tyle pokarmu ile maluszek potrzebuje i już
Rozmawiałyście o szczepionkach. My szczepimy dodatkowo na pneumokoki bo jednak się boję teraz tyle kleszczy :szok:

Słuchajcie uśmiałam się z tego mojego synunia. Siedzimy i szamiemy słodkości więc zmoczyłam palec ,przejechałam po lukrze i dałam oblizać Igusiowi. Później przez pół godziny leżał i się oblizywał mlaskając przy tym głośno:)

Ostatnia edycja:
witam się wieczorowo :)

Dopiero co weszłam do domu....jestem padnięta ...

jutro idę na drugą bete ale niestety wyniki będą dopiero w poniedziałek :(

Sun tule mocno i równie mocno trzymam kciuki za następny cykl :*:*

asaiczek gratulacje :)

aa i widziałam , że jest nowa staraczka :) witamy na naszym pokładzie (przepraszam ale nie pamiętam nicku :p ale chyba coś na e..) :p

Dziewczyny mam pytanie , bo ból podbrzusza to wiem że raczej normalne ale czy też miałyście tak że czasami tak mocniej was skręciło z bólu ??

Witam nowe staraczki! Szybkiego zafasolkowania :)

IWASKU wszystkiego co najlepsze! ;*
Sun oby @ szybko się skończyła i trzymam &&&&&&& za następny cykl ;*

a mój mężuś pojechał na nockę :( ciekawe jak mam zafasolkować jak w dni płodne i w czasie owulacji on ma nocki :/ kurka no!

Iwasku a co pneumokoki mają do kleszczy? :szok:

Magdalena mój też się z wagą zatrzymał... to już jest taki czas ze nasze dzieci mogą w ciągu miesiąca przybrać nawet niecałe pół kilo a taka waga może nie wyjść na takiej domowej wadze. Dzieci najszybciej rosnął na samym początku w pierwszych 3 miesiącach więc spokojnie :*

Piersi też mam miekkie... tylko po nocy są twarde jak Konrad przesypia ciągiem po 7 godzin...

Olcia z tym bólem może być różnie... obserwuj czy nie plamisz bo to jest ważne a bóle nie mogę mieć charakteru skurczy. Jeśli po prostu boli to macica się rozciąga a to czasem potrafi mocniej dać w kość.

Eve przelecisz go z rana jak z pracy wróci :-D Najwyżej w trakcie bedzie spał :-p

Ostatnia edycja:
Fifka no ale Bartuś ma już prawie 4,5 miesiąca! kurcze już sama nie wiem!
A co do śpiewania to przyznaj się wredoto, że miałaś nadzieję, że się troszkę pośmiejesz ze mnie.... :-) A tu taaaaaki psikus! :-p

reklama
Magdalena no właśnie! Dzieci tak tyją do 3 miesiąca! A skoro on ma 4 i pół to teraz będzie uż malutko na wadze w ciagu miesiąca przybierał. Teraz się troszkę przytrzyma! Dlatego nie stresuj się! To normalne! A jak skończy pół roku to w ogóle w ciągu miesiąca będzie przybierał zaledwie po 300g :tak: mój przybrał w ciągu 4 tygodni tylko 400g i lekarka mówiła ze to norma teraz na tym etapie rozwoju i ze teraz będzie przybierał z miesiąca na miesiąc coraz mniej :*

Co do śpiewania... cholera wydało się :rofl2: (żartuję oczywiście :* )

Do góry