reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzięki za &&&, ale niestety... < 2.0 :-(

Idę sobie znaleźć jakieś zajęcie, bo nie będę Wam tu smęcić. Czemu to tak kurde jest? Albo zachodzę w ciążę pozamaciczną, albo poronię, albo wcale nie zachodzę. Jakby nie mogło wszystko być okej. Kurka no!

reklama
Eve tulę kochana! Mam nadzieję ze następnym razem ci się uda! :tak:

Ewika no ja sobie bardzo te chustowanie chwalę! To niesamowita bliskość z maleństwem! A i dzieci wychowywane w ten sposób są spokojniejsze!

No to Lilka słabo sypia... mój od drugiego miesiąca zaczął robić przerwy w nocy po 5-6 a nawet 7godzin! Je koło 21 i następnie o 3-4 i później już z rana jak się budzi na dzień :tak: ale mimo to z nim śpie bo jak próbowałam odłożyć to budzi się częściej a ja nie mam ochoty chodzić jak Zombie.... A teraz nawet w dzień potrafi zrobić przerwę po 4-5 godzin (tak jak właśnie teraz) , tyje ładnie i jest tylko na cycu :biggrin2:

Dzięki za &&&, ale niestety... < 2.0 :-(

Idę sobie znaleźć jakieś zajęcie, bo nie będę Wam tu smęcić. Czemu to tak kurde jest? Albo zachodzę w ciążę pozamaciczną, albo poronię, albo wcale nie zachodzę. Jakby nie mogło wszystko być okej. Kurka no!

Tulę mocno kochana.... uda się w końcu... ;-)

Fifka no aparatka ze mnie :-D

Ewika Bartuś jeszcze niedawno ładnie spał ale ostatnie dni to masakra jakaś!!! :-p budzi się co bite 2,5 godziny :/ a potrafił przespać już nawet 8 w ciągu! ale ja się nie poddaje, śpi w swoim łóżeczku! chociaż nieraz też mam ochotę ale za dużo już się męczyłam, żeby zasypiał całkowicie sam w łóżeczku (bo wcześniej nauczyłam go zasypiać przy cycku i później odkładałam do łóżeczka) żeby potem znów zaczynać od nowa...

Eve nie przejmuj się kochana! Tak jak piszesz - zajmij się dziś czymś żeby o tym nie myśleć a potem to już cierpliwie czekaj na @ i pamiętaj nowy cykl = nowe nadzieje ;-) wiem, że łatwo się mówi ale nie można się poddawać! :*

Bartek właśnie teraz zasnął pięknie po długim gadaniu i gniecieniu przytulanki! Tak się wiercił, że teraz leży po przekątnej łóżeczka z jedną nogą zgiętą i opartą na szczebelku i przytulanką na buzi :-D

Ostatnia edycja:
luteinę biorę dopiero od niedawna! a w którym dniu cyklu najlepiej zrobić sobie badania progesteronu?

Myślę, że to jest możliwe!! Jak trzymam go za rączki to pcha moje palce sobie do buzi i tak mocno zgryza dziąsełkami, że czasami nie wierzę, że dziecko może mieć tyle sił! A dziąsełka ma takie białe. Poza tym jego ręce też wiecznie w buzi albo pielucha i wszystko co popadnie w ręce! O ślinieniu nawet nie wspominam!

Właśnie w temacie zębów chciałam napisać jak to jest z tym ślinieniem bo Konrad ślini się jak ślimak :-D noż aż kapie mu z łypki :sorry2:

Magdalena
ja czekam na fotkę Bartusia w chuście!! :-D

Atanku Twojej też!!! Poka jak Amelcia w chuście wygląda!

Goya ja nie pomogę bo nie wiem... zaraz pewnie dziewczyny które się znają zajrzą to ci odpowiedzą! :tak:

reklama
Zobacz załącznik 465027Zobacz załącznik 465028

A tu nasze chustowe eksperymenty :-D drugie zdjęcie troszkę zamazane bo Tosiek się wiercił i ręka mi latała :-p

A potem wstawię filmik bo udało i się nagrać jak mój mały terorysta przewraca się na brzuszek i przy okazji gada :-p

Fifka dzisiaj się uczyłam samego wiązania ale jeszcze dużo niedociągnieć... ale jak już pamiętam sama co się kiedy robi to łatwiej jest doskonalić dany węzeł... więc jeszcze troszkę ćwiczeń przed nami! Chusta już wyprana, jutro ją wyprasuję i będziemy dalej się szkolić :-)

[video=youtube_share;rCBJ8GsTzQU]http://youtu.be/rCBJ8GsTzQU[/video]

A tutaj filmik!!!!
Uśmiałam się przy nim jak nie wiem! Bo ja tam mówię "ojej! coś Ci dzisiaj nie wychodzi" a on z taką zapartą miną nagle taki przewrót :-D

a na koniec jeszcze sobie beknął :-D

Ostatnia edycja:
Do góry