reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Gocha ja zdjęcia nie widziałam!

Pytanie z tych wyprawkowych:
po porodzie ponoć nosi się jakieś majtki albo pas przytrzymujące brzuchol i smaruje się skórę jakimiś specjalnymi kremami, żeby szybciej wszystko doszło do siebie.. Wiecie coś więcej na ten temat??

A w tym tygodniu zamawiamy łóżeczko, pościel i prześcieradła :-) także zostaje nam wózek, nosidełko, pampki i kilka kosmetyków i koniec! :-)
a i w tym mscu zamawiam literki KOLOROWE LITERKI 3D 20 cm IMIĘ DZIECKA + GRATIS!!! (2283763360) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzór drugi i z tego mam największą frajdę :-D

reklama
boskie są te literki, też mam zapisaną tą aukcję
ja nie mogę się doczekać kolejnej wypłaty, kupuje łóżeczko z całym wyposażeniem
wczoraj zamówiłam 3 bodziaki, a dzisiaj dostałam darmowy bodziak powiedzmy, że wygrałam w "konkursie"

Załączniki

• DSC_0042.jpg
    DSC_0042.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
100_1749.jpg
Macie mojego grubego tłuszczowego brzuchala ! Nie patrzcie na moją niewyprasowaną bluzkę ;p;p to takie na szybko :D

Miq na pewno to był skurcz? Może coś zakłuło, zabolało. Za jakiś czas możesz zacząć odczuwać kurcze Braxtona-Hicksa, które "trenują" macicę do porodu.

Natkusia można nosić ściskającą bieliznę i takowe pasy. Ja nosiłam majty i mam taką modelującą mocno koszulkę na ramiączkach. Ale o smarowaniu nie słyszałam, chyba że jakieś ujędrniające kremy.

Gocha brzusio cudny! Mnie tak obchodzi Twój tłuszcz i niewyprasowana bluzka jak zeszłoroczny śnieg! Brzuch na pierwszym planie!!! :-)

Miq zakupy to jest największa frajda.. Te literki są mega drogie ale są cudne i będę je zamawiać dopóki jest kasa bo potem to wiadomo jak to jest :tak: a cieszę się, że pomału do przodu i kończymy wyprawkę uff

Gocha to piękny i widać jak już ładnie się zaokrągla :-) cmOk dla Kacperka :*

EDIT:

Natkusia można nosić ściskającą bieliznę i takowe pasy. Ja nosiłam majty i mam taką modelującą mocno koszulkę na ramiączkach. Ale o smarowaniu nie słyszałam, chyba że jakieś ujędrniające kremy.

a tą koszulkę kupowałaś na allegro? Ja bym tak o linka prosiła
biggrin.gif
w ogóle o tym nie pomyślałam, że coś takiego trzeba
sorry2.gif
dopiero ostatnio moja mama mnie uświadomiła ah

Ostatnia edycja:
Gocha co ty gadasz! Widać ze zaczyna się zaokrąglać! :-D Nie wiem gdzie ty tłuszczyk widzisz! :-)

Nakusia ja nic nie smarowałam i nie nosiłam... Brzuch sam się wchłonie :tak: Po połogu można robic brzuszki to szybciej odzyska się figurę ;-)

Te literki są boskie! Ale drogie niestety... :sorry2:

Miq moze tak po prostu boli... jesteś pewna ze to są skurcze macicy a nie na przykład kiszki?

Boże mój syn ma jakąś śpiączkę dzisiaj... :shocked2:

Gocha to zdecydowanie ciążowy brzuszek a nie tłuszczyk cmoook:*
yy nie wiem co, ale nie kolka bo w okolicach macicy i czuje takie napięcie dosłownie na sekundkę i nic poza tym

reklama
Fifka ale jaką Ty masz figurę :-p ja wolę nie liczyć na to, że samo się wchłonie i wolę pomóc ;-)

cześć Pyscek :*

idę ziemiory na obiad obierać.

Do góry