reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael Ty jak coś powiesz to powiesz, sama bym tego lepiej nie napisała...
wizytę mam za tydzień w środę, ja wklejam brzuszki co środę, ale dzisiaj specjalnie dla Ciebie takie artystyczne (w nowym staniczku:))

Załączniki

• DSC_0041.jpg
    DSC_0041.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Miq brzusio jest megafajny!!! Jakbyśmy się spotkały to bym Ci tego brzucholka zmacała, byś się poczuła zmacana :-)
A te kwiatki super! Myślałam, że malowane :-D

Ael no właśnie ja Natkusię próbuję do porządku doprowadzić bo jej brzuszka nie widziałam! Gocha dodała na FB ale tu jeszcze nie więc czekamy! Miq też niech się pochwali nam a co!:-D

I jestem tego samego zdania! Ja wcale nie popatrzę na ciebie krzywo bo takie są nasze realia... :tak: a co człowiek ma robić? Jeść same ziemniaki, bo państwo samo z siebie nam nie pomoże? Pffffffff... najpierw niech pozabierają diety posłom i wszystkie dodatki skoro Państwo jest takie biedne! Ja nie mam wyrzutów sumienia, bo głupia a nie uczciwa bym była gdybym z tego nie korzystała... taka prawda... dzieciaka samą mąka nie nakarmię...

Oooo przypomniałaś mi o zwrocie podatku! Jak dobrze.... ostatnio naruszyliśmy nasze oszczędności (becikowe) to będzie czym uzupełnić te braki :tak: Aż mi humor poprawiłaś!

Miq ale ty masz piękny CYC!!! Mr.... gdybym byla facetem to bym na jego punkcie oszalała!! :-D I brzusio też prześliczny!!! Zrób proszę takie zestawienie zdjęć po kolei jak brzuszek rósł!

Nie? Jak Ael powie to juz, wszystko zostanie powiedziane! :-D

Ostatnia edycja:
dzięki dzięki, kwiatki prawdziwe niestety był przeciąg i kwiatek miał wypadek więc stwierdziłam, że je wykorzystam:)
czuje się internetowo wymacana he he
Fifcia jutro zrobię zestawienie z okazji 20 tc:)
yyyy zawstydziłam się:zawstydzona/y:

Fifciu do usług :-)

A ja nie mam Gochy w znajomych!!! Gocha ja się domagam Twoich kontaktów na FB!!!!

Tak poza tym, ja dalej nie mam @....

No no Ael patrz tam :-D ja już swoją pierwszą @ miałam! :tak: Na kolejną zaraz bede czekać!

A wiecie co? mojego małego pogięło... zjadł rano o 7... zasnął o 10 i obudził się o 12 na jedzenie (5 godzin przerwy!!!! :szok:) zjadł i jeszcze przy cycy zasnął i śpi az do teraz... :sorry2: Boże... jak nie miałam mleka to nie miałam.. a teraz jakoś kosmos... :cool2:

Mi się nie chcę wypowiadać na temat naszego Państwa bo to co się dzieje to jedna wielka kpina :confused2:
I żeby żyć w godnych warunkach to trzeba kombinować.. Dobrze, że mój mąż zmienił pracę, ubezpieczamy się (na szczęście nie ma karencji) i dostaniemy dodatkowo 3tyś za Małego a potem musimy zrezygnować ze starych (bo już jesteśmy ubezpieczeni) .. ale gdyby nie te 4 polisy to bym srała pod siebie i nie wiem za co zrobiłabym chrzciny dziecku..

Miq brzuszek śliczny cmOk :*

Ael oczywiście smsa napiszę :-) jak to nie masz.. a mogłaś coś przeszkrobać? :-D

Fifka dzisiaj tego mojego pogwałce o foto ;-)

AAA czekajcie mam Gosię, widziałam zdjęcie :-)

Fifka, ja liczyłam, że 2 h temu mały ma stałą drzemkę 30minutową...kurde spał tylko 10 minut eeeehhh....

Oj Ael przecież masz mnie w znajomych ! ;p
Ja jeszcze jako tako brzuszka nie mam tylko tłuszczyk ;p Także musicie poczekać :D

reklama
gocha Ty już pozwól, że my to ocenimy, lepiej się znamy:tak:
dziewczyny mam takie jakieś leciuteńkie skurcze, dosłownie na 1s powinno mnie to martwić?

Do góry