S
Silmiriel
Gość
Może i nietaktowne, ale mamy wolność słowa. To jest moje zdanie i mam do niego prawo. Na Fifkę padło, bo ona poruszyła, nie było tylko o niej, bo jest gro takich osób. I jak już siedzimy komuś w portfelu, to nas nie stać na nowego laptopa, bo tak, na kredyt, żeby mieć własny dom jakoś w rozsądnym czasie, nawet przy teśćiach, a nie 25 m kw też nie więc siedzimy tu, i może się w 2014 roku wprowadzimy. Do pustego, niedokończonego domu. Na drugie dziecko też nas nie stać. Macie personalnie.
Sun, drażni mnie każda nieuczciwość, czy u bogatych, czy biednych. Może jestem naiwna, ale chcę być uczciwa zawsze i tego uczyć moje dziecko. Nigdy nie wyciągnęłam ręki po to, co nie moje. Nawet, jak mało brakowało. I muszę rezygnować z marzeń. Chciałabym pojechać na wakacje, kupić małej jakiś bajer, iść na studia, ale mnie nie stać i wiem że to nieosiągalne. A jednak sobie żyję za te nasze pieniążki, nie mam na nowy ciuch, ale mam czyste sumienie i jestemm szczęśliwa. Dla was może naiwna i idiotka
Sun, drażni mnie każda nieuczciwość, czy u bogatych, czy biednych. Może jestem naiwna, ale chcę być uczciwa zawsze i tego uczyć moje dziecko. Nigdy nie wyciągnęłam ręki po to, co nie moje. Nawet, jak mało brakowało. I muszę rezygnować z marzeń. Chciałabym pojechać na wakacje, kupić małej jakiś bajer, iść na studia, ale mnie nie stać i wiem że to nieosiągalne. A jednak sobie żyję za te nasze pieniążki, nie mam na nowy ciuch, ale mam czyste sumienie i jestemm szczęśliwa. Dla was może naiwna i idiotka
Ostatnio edytowane przez moderatora: