reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka, szczerze to ten atak przyszedł bo....czytałam sobie nasz wątek z lata i przechodziłam powoli do okresu mojego porodu, podczas czytania czułam narastanie emocji. Może to po prostu przypomniało mi napięcie z tamtego okresu. Wiele razy już tak forum czytałam i nic nie było. Miejmy nadzieję, że to jednorazowe. Chcę tylko wybadać, co to uczucie ciężkości ramion może być.

LAURA!!!!! Podaj mi termin porodu kochana :-)

Kwiatek, te skurcze mogą wypadać na termin @, w każdym razie jeśli mają charakter bardziej skurczy niż bóli, to dobrze że idzie jutro na wizytę do gin. Niech powie.
Co do plamień, jeśli nie znaleźli przyczyn to niech się pilnuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki :-)
Właśnie zajadam obiadek... troszkę późno, ale niestety dłużej siedziałam w pracy :eek:

Fifka fajna ta bluza... niestety nie mam jeszcze dzidzi dlatego nie jestem w temacie takich rzeczy.... :-p ale to mi się bardzo podoba. A powiedz mi wygodne jest i praktyczne????

Ael ten Twój synuś jest uroczy... a to zdjęcie z chrupkiem - boskie ;-) Powiedz mi kochana jak ty się dzisiaj czujesz????

Ja Wam tak dziewczyny zazdroszczę dzidzi, ciąż - emocji z tym związanych, chwil radosnych, uśmiechniętych buziek waszych maleństw... i tak mi jest czasami smutno, że ja jeszcze tego nie mam... Rozmawiacie o kupkach, zupkach, mlekach itp... a ja niestety nie mogę się przyłączyć do takich rozmów, dlatego czasami rzadko tu jestem lub po prostu rzadko się odzywam....

Ostatnia edycja:
Sun ale o co pytasz dokładnie? Ta bluza jest uszyta specjalnie tak żebym mogła ją nałożyć mając Konrada w chuście. :tak: Świetna sprawa na chłodne dni bo mogę małego wsadzić w chustę w "domowych" ciuszkach i obojgu nam jest ciepło. Wcześniej nakładałam kurtkę i sie nie zapinałam a i małego na cebulkę ubierałam zanim wsadziłam w chustę... niewygodne to było jak nie wiem... a tak super sprawa! :-D

Kwiatuszku niedobrze ze ma skurcze.... to akurat nie jest normalne... Bóle jak na @ okej... ale nie skurcze... Dobrze ze do lekarza idzie...

Jesteśmy po szczepieniu niunia troszke krzyczała potem szybko się uspokoiła i spala na spacerku i teraz taka spisca dalej jest i przylepa więc później wejdę na kompa a na chrostki przepisala jej masce hydrolortozinum czy jakoś tak:-)i was nadrobie puzniej niunia waży 4450g

Magdalenko piękne zdjęcia
Fifka fajna bluza
Lidlix śliczna niunia
Ael o. Boze ....trzymaj się

Fifka - a ja myślałam, ze to jest specjalna bluza, w której jest miejsce aby włożyć dziecko... no widzisz jaka mało doświadczona jeszcze jestem :-D

Atanku fajnie, że szczepienie już za Wami ;-)

Ostatnia edycja:
Sun nie nie... to tylko się na wierzch nakłada. Tu jest widać:
f0f3b3514d190bd87c579e6233b32187.jpg
Jeszcze troszkę i Swojego się doczekasz i będziesz tak nosić! Zobaczysz! :-D

Atanku dobrze ze szczepienia gładko poszły! :-)

Fifka no to dobrze wnioskowałam, że jest tam miejsce aby włożyć dziecko, które ma się w nosidełku... to taka forma nakrycia wierzchniego, które okrywa mamę i dziecko... ufff to jednak nie jest ze mną tak źle.. :-D:-D:-D

Sun dokładnie tak :-D To taka bluza dla dwojga! :-) Ja zrozumiałam ze tobie chodziło o to ze w tą bluzę wkłada się dziecko :-p A ona tylko nas otula bo małego trzyma pod nią chusta a nie ta bluza :tak:

Fifka powiedz mi kochana... czy Ciebie podczas porodu nie krępowała tzw. "widownia", która znajdowała się na sali???? Czy dużo miałaś wtedy personelu medycznego???

reklama
Do góry