reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sun aż się zaśmiałam jak przeczytałam twój post :-D powiem ci tak... Jak cię tak boli to jest ci wszystko jedno kto ci tam zagląda i nie masz czasu na "wstydzenie się" :rofl2: A śmiać mi sie zachciało teraz bo przypomniałam sobie jak to wszyscy namiętnie mi się tam wpatrywali... :-)

U mnie na sali był mój mąż, lekarz (facet), i dwie położne. No i anestezjolog gdzieś tam się pałętał (też facet) Sala była zamknięta z osobną łazienką więc nie było "nieproszonych" gości. Poród fajnie wspominam :-)

Magdalena to jest dobra chusta! Sil jej używa i teraz Atan ją kupiła. Ja mam z firmy Nati, ale ta co pokazujesz też jest dobra :tak:

Hahaha no bo w sumie z boku tak wygląda :laugh2:

reklama
Fifka no to miałaś lajtowo, bo moja siostra jak rodziła to miała 5 studentów przy porodzie :szok: Ja cieszę się, że będę miała cc - bo chyba porodu naturalnego bym nie przeżyła i nie chciałabym tego doświadczać....

Dziewczyny, prośba o pomoc :)
Dzisiaj (22 dc) robiłam badanie hormonów. Wszystko ok poza Estradiolem. Mój wyszedł 874,2 pmol/l (a norma: 161-774). Wiecie co to może oznaczać?

Sun przeżyłabyś, przeżyła! Ja mam kilka koleżanek histeryczek, które rodziły SN i zawsze sobie powtarzałam "jak one urodziły to ja też urodzę" :-p ja osobiście chciałam przeżyć naturalny poród... poczuć jak to jest! Za to nie chciałabym CC ale oczywiście jakby trzeba było to nawet bym nie jękła!

Fifka no to fajnie! Bo one u mnie są za 129! więc nie tak źle! Te NatiBaby bardzo mi się podobają kolorystycznie, zwłaszcza "Amazonia" ale cenowo to troszkę dla mnie za dużo

Magdalena tu nie chodzi o histerię, a o to, że w mojej głowie nie mieści się poród naturalny... dla mnie jest to bardzo nie udany pomysł Pana Boga... Oczywiście ja szanuję i podziwiam kobiety, które rodzą sn, ale ja się na to nigdy nie zdecyduję

Miq no no no... w takim razie masz super cyc! :-D A jak będziesz karmić to mogą jeszcze bardziej urosnąć! :-) Jak ja teraz wzięłam swoje "stare" staniki to aż mnie śmiech bierze.... to chyba same nakładki na brodawki teraz....
Ty mnie nie strasz, ja nie chcę żeby już rosły trochę krępuje mnie ten mój cyc

Dziewczyny, prośba o pomoc :)
Dzisiaj (22 dc) robiłam badanie hormonów. Wszystko ok poza Estradiolem. Mój wyszedł 874,2 pmol/l (a norma: 161-774). Wiecie co to może oznaczać?

Ja niestety nie pomogę, bo ja estradiol miałam robiony w 2 dc i wszystko miałam w normie... Ale nie łam się... będzie ok.... ;-)

reklama
Do góry