reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
uda sie zobaczysz my juz 19cykl sie staramy i dopiero niedawno znalezlismy przyczyne

laski szukam kogos kto wie cos wiecej o endometriozie a najlepiej kogos komu sie udalo

Kwiatuszku a może załóż wątek na taki temat!! Tak na pewno będzie łatwiej znaleźć dziewczyny, którym się udało ;-) i przy okazji więcej się dowiesz;...

Sun mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&! A nóż ten cykl będzie szczęśliwy :-)

cześć Pyscek :* coś słabo bywasz u nas :> co tam u Ciebie się dzieje? No i przede wszystkim Ty mi to mów na jakim etapie u Was są starania

Mój Mały od kilku dni, kilka razy dziennie ma czkawkę :confused2: biedny się męczy..

Mojej kolezance udalo sie zajsc z endometriozą! Bardzo sie meczyła, ale lekarz powiedział jej że najlepsze lakarstwo na endometriozę to własnie ciąża. Z endometrioza jest ponoc tak ze moze byc jej wiele etapów i ciezko nawet stwierdzić (bez robienia laparoskopii) w ktorym sie znajdujesz. Na poczatku choroby, wcale nie jest az tak trudno zajsc w ciaze, ceirpliwosci i trzymam kciuki :)

cześć Pyscek :* coś słabo bywasz u nas :> co tam u Ciebie się dzieje? No i przede wszystkim Ty mi to mów na jakim etapie u Was są starania
Słabo bywam bo nie mam czasu ostatnio cały czas poza domem, potem moje imieninki i szykowanie na grilla :) a po za tym u mnie dobrze, co do starań to ja odpuściłam nie myślę o tym, przytulamy sie co 2 - 3 dzień ale to dzięki mojemu że sie nie poddaje i jakoś się ciągnie ... ja zbieram siły na czerwiec aby wszystko poszło jak należy ... może niedługo pójdę do gina i zobacze czy w środku wszystko jest w porządku :) a teraz zaczęłam kuracje luteinową :p
a co tam u Ciebie ??

Hej dziewczynki !! Wróciłam z usg stresowałam się strasznie !!!!!!!! A mój dzidziol ma 6,36 cm i cały czas skakał !! Nie dało się nic zmierzyć prawie fałdu karkowego mi nie zmierzył ale już trudno wierzę że wszystko jest okej ! Wszystkie narządy ma na swoim miejscy nogi ręce są to najważniejsze !! Iiiii prawdopodobnie będzie to Kacper :D

reklama
Pyscek lutka mmm.. Ja od szpitala biorę lutkę dopochwowo bo podobno lepiej na mnie działa i powiem Ci, że jestem mega szczęśliwa że nie muszę czuć jej smaku :-D A nie myślałaś żeby tak jak dziewczyny robić monitoring cyklu i zobaczyć czy masz pęcherzyki itd? To ja po cichutku trzymam mocno kciuki za czerwiec :* kule bele.. no musi się przeca udać w końcu :tak: U mnie ok, w miarę dobrze się czuję ale więcej leżę i odpoczywam niż funkcjonuję no i odliczam już tygodnie :confused2: jutro mam wizytę u ginka i dowiem się jak tam z szyjką itd - mam nadzieję, że będzie dobrze choć skurcze i twardnienie mimo garści leków nie przechodzi.. a w środę mam diabetologa więc dowiem się czy będę miała insulinę czy nie.. 7 światów jest z ciążą :zawstydzona/y: i strasznie brakuję mi przytulania.. już seks śni mi się po nocach :sorry::zawstydzona/y: nawet tak nie odliczam tygodni do porodu jak do tego 37tyg żeby można było tiriri :-D

Gocha no to wielkie gratki!!! Widzisz.. nie warto się tak stresować, trzeba zawsze myśleć pozytywnie :-) super.. I będzie następny siusiak :-D Kacper, imię bardzo ładne.

Do góry