Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Iwasku jak ja lubię te czarne oczka u Igorka!
Mojemu się już rozjaśniają bo ja mam zielone oczy a mąż szare i nie ma po kim dziedziczyć takich ciemnych :-) Choć mam cichą nadzieję że będzie miał kolor moich oczu (bo kształt ma mój) Bo mało jest osób z zielonymi oczami 
A jak malutki zadowolony z leżaczka? Mam identyczny i Konrad bardzo lubi w nim siedzieć :-)
Ewika jaka fajna malutka!!
a jaka roześmiana! 
Pyscek dobrze załapałaś
Ale ty nie będziesz robić monitoringu podczas brana clo? Żeby jak te pęcherzyki porosną to żeby ci popękały... a i przy tym leku łatwiej o bliźniaki 
Atanku twoja mała tak późno chodzi spać?
A ja jestem dzisiaj mega szczęśliwa!
Konrad wczoraj zasnął koło 20 (czyli jak zwykle) i wstał tylko raz o 2 na karmienie - czyli po 6 godzinach - a później obudził się punkt 6 - 4 godziny snu - iiiiii............. zasnął przy cycu prawie do 8 gdzie zawsze o 6 zaczyna dzień!! Kochany chłopiec dał mamie wyspać się po wczorajszej nocy!
Czyli wnioskuję ze wczoraj coś mu musiało przeszkadzać albo coś zjadłam ze nie mógł spać... bo skoro ta noc wróciła do normy znaczy ze z tym mlekiem nie moze być aż tak źle... 

A jak malutki zadowolony z leżaczka? Mam identyczny i Konrad bardzo lubi w nim siedzieć :-)
Ewika jaka fajna malutka!!

Pyscek dobrze załapałaś

Atanku twoja mała tak późno chodzi spać?

A ja jestem dzisiaj mega szczęśliwa!

Ostatnia edycja: