reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziewczyny a to na pewno ciąża urojona? o matko ja jak mnie wszystko piecze:( już teraz na pewno kupię krem z filtrem:tak:
kobietki warto teraz kupować zwykły stanik, czy lepiej już do karmienia albo jakiś tańszy chiński? bo cycki mi wyskakują :szok:

Wystarczy nawet sportowy miękki, który można zawinąć pod cycka.
Ja nie wiesz jaki rozmiar kupić wejdź na stronę Ewy Michalak, skorzystaj z kalkulatora. Do karmienia kup po prostu o jedną miskę większy biustonosz.

Ael ja tam nic nie mówię, ale moja bratowa urodziła córeczkę 6 pazdziernika, jakoś na przełomie maja/czerwca drugi raz zaszła w ciążę i w lutym następnego roku na świat przyszedł bratanek.:-D I to nie jest jedyny przykład, to się często zdarza:-)

Ale wyobraź sobie jaki wspaniały kontakt maja ze sobą takie maleństwa, od początku prawie razem, prawie jak bliźnięta:-)

U nas niemożliwe bośmy na ogumieniu byli. Poza tym, rok organizm może dochodzić do siebie po porodzie.

Madziu ja to myślę jednak, że mamy ciążę urojoną przynajmniej duża większość z października :-D
Co do kremu, ja mam z Pharmacis i jestem bardzo zadowolona, dla dzieciaków tylko i wyłącznie z filtrem +50, jestem zadowolona z tego kremu, no ale cena niestety wysoka.

Sun przesłałabym Ci fluidki ale nie jestem w ciąży :-) :p

A ja wiem, nie chcecie ale dam :) Już jutro młody kończy pół roku!
Zobacz załącznik 460275

Ostatnia edycja:
Ael no,no ten czas leci niesamowicie! Ja też nie mogę uwierzyć, że Bartek 8 maja skończy już 4 miesiące :szok:

A co do kremu to nie jest jeszcze tak źle! Bo ten z HIPP'a kosztuje 13zł ale jest go tylko 50ml! Jeśli polecasz to go kupię!! Tylko muszę obejść apteki u siebie a nie wiem czy teraz wychodzić z młodym na to słońce

witam ja na chwilke

fifka nie wiem co mam ci powiedziec na twoja sytulacje...
a co do szczepien to byla szczepiona w szpitalu a teraz 2 dawka mielismy przyjsc za 2 tyg pediatra powiedziala a wziela se wolne...wiec sie przedluzy bo dlugi weekend ;-)

Madziu polecam, wczoraj cieplutko było i słońce grzało i Wiktor nic nie opalił się na rękach i buzi i delikatnie prawie niezauważalnie na nogach. No i tego jest 125 ml. Ale 40 zł.

reklama
goocha nie wolno na rowerze w ciazy jezdzic !!! dobrze ze nic sie nie stalo...

ael ale rosnnie two wiktor ;-) sliczny chlopak ;-)

fifka n konradek tez sie zmienia ;-) i coraz wiekszy ;-)

a moja niunia sama sie umie obrócić na lewy boczek ;-)

kwiatuszku wspolczuje kuzynki ...

sun &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej pyscek wekend fajnie a jeszcz lepiej majowka sie zapowiada nawet jak maz bedzie praocowal to ja z niunia bede mogla sama na spacerki wychodzic bo bede u moich rodzicow pilnowac domku bo jada na majowke nad morze do jaroslawca ;-) wiec od srody bede zadziej na kompie ;-) jagby cio ;-)

Do góry