reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

DZIEWCZYNY CZY MOGE MIESZAĆ SWOJE MLAKO JAK NP. RAZ ŚCIĄGNE LAKTATOREM O 10 A POTEM ZA 3 GODZINY I ZNOWU za 3 godziny ,czy z każdego ściągania oddzielnie ??
a i czy jutro juz moge małą wynieść na balkon w wózku czy jeszcze za wczesnie ?

Możesz mieszać, ale jak zostanie to jak Sil do lodówki schowaj.
Na werandowanie na balkonie bym parę dni poczekała, przy oknie otwartym jak najbardziej tak. W czwartek/piątek możesz małą wynieść na balkon, ale koniecznie wysmaruj ja kremem z filtrem i w cieniu ustaw.

O ludzie, mamuśka jedna z mojego października jest w ciąży, dziś test zrobiła. A najlepsze jest to, że 10 innych z grupy (w tym niechybnie ja) chyba ma ciążę urojoną, z powodu braku @....

reklama
Ja po długiej nieobecności niestety nie jestem w stanie nadrobić!! Pogoda taka piękna, że całymi dniami siedzimy na dworze! Mały wieczorem wygląda jka dziecko wojny :-D taki bprzykurzony, brudny i spocony, że szok! Poza tym byłam wczoraj na zakupach i się baaartdzo obkupiłam! jestem zadowolona bo w końcu nie mam problemu pt "co na siebie włożyć". Jutro już wyjeżdzamy i w sumie to wpadłam, żeby zapytać jaki krem z filtrem polecacie dla młodzieży!!! Bo ja ogólnie używam kosmetyków z HIPP'a i jest też z tej firmy krem z filtrem 50! czy może polecacie coś innego??? tzn jeśli chodzi o wysokość filtra to by mi pasowało ale może macie jakiś konkretny krem na myśli, który jest dobry... :-)

Ael ja też już mam ciążę urojoną ale testu nie robie!! booooo się booooję :-p ogólnie stwierdziłam, że to co robię to i tak muszę robić (typu: noszenie Tośka), palić nie palę, pić nie piję bo karmię więc jak będę wiedzieć teraz to i tak nic się nie zmieni :-p

Dziewczyny a to na pewno ciąża urojona? o matko ja jak mnie wszystko piecze:( już teraz na pewno kupię krem z filtrem:tak:
kobietki warto teraz kupować zwykły stanik, czy lepiej już do karmienia albo jakiś tańszy chiński? bo cycki mi wyskakują :szok:

Ael ja tam nic nie mówię, ale moja bratowa urodziła córeczkę 6 pazdziernika, jakoś na przełomie maja/czerwca drugi raz zaszła w ciążę i w lutym następnego roku na świat przyszedł bratanek.:-D I to nie jest jedyny przykład, to się często zdarza:-)

Ale wyobraź sobie jaki wspaniały kontakt maja ze sobą takie maleństwa, od początku prawie razem, prawie jak bliźnięta:-)

kurcze ja mam zawsze problem z doborem biustonosza, bo w pasie mam 70, teraz 71 a miseczkę miałam D a teraz "?" i jak kupię tańszy to muszę przerabiać i dlatego się zastanawiam co wykombinować, dużo Wam babki cyce urosły?

Sun to po części dobra wiadomość bo znaleźli przyczynę twojej bezpłodności...

Kochana w woli sprostowania to nie jestem bezpłodna a niepłodna... ;-) (a jest to bardzo duża różnica)...

Kochane dzisiaj rano zaliczyłam męża.... :-D teraz pojechałam na zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka (koszt 100 zł :szok:) i jutro rano znów zaliczę mężusia... a później to już tylko trzeba czekać... ;-)

miq ja mam jeden do karmienia bo drugi okazał się za duży, i noszę też normalne tylko u mnie na giełdzie są babeczki co same szyją staniki kosztują po 25 zł i są rewelacyjne robią dwa typy i oba mi pasują idealnie więc czasem zakładam ten do karmienia ale gdzieś jak dłużej ponoszę to jakoś mi źle i nie pasi. mnie w ciąży miseczka w sumie nie urosła dużo a w pasie poszłam ze hoho ;)

Sun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
osz te moje cyce

reklama
Do góry