reklama
Aga_27
Ciężarówka :)
Neciuszka nie biorę, bo nie chcemy zahamować owulacji. W środę kolejne USG i wizyta u ginekolog po nim. I wtedy:
- jak pęcherzyk pęknie - dostanę luteinę,
- jak nie pęknie - dostanę zastrzyk na pęknięcie, a potem luteinę.
Chciałabym, żeby sam pękł. Kurcze, ale jak dla mnie to i tak już olbrzymi krok naprzód. Od miesięcy na USG w środku cyklu słyszałam, że ouw nie będzie, pęcherzyka dominującego brak. Więc baaaaaardzo się cieszę :-)
Danao - kochana to ja za Ciebie też mocno trzymam kciuki! &&&&&&
Masz jeszcze USG w następnym tygodniu? Będziesz "podglądała" czy pęknie?
- jak pęcherzyk pęknie - dostanę luteinę,
- jak nie pęknie - dostanę zastrzyk na pęknięcie, a potem luteinę.
Chciałabym, żeby sam pękł. Kurcze, ale jak dla mnie to i tak już olbrzymi krok naprzód. Od miesięcy na USG w środku cyklu słyszałam, że ouw nie będzie, pęcherzyka dominującego brak. Więc baaaaaardzo się cieszę :-)
Danao - kochana to ja za Ciebie też mocno trzymam kciuki! &&&&&&
Masz jeszcze USG w następnym tygodniu? Będziesz "podglądała" czy pęknie?

Ostatnia edycja:
Pyscek
:)
a ja dziś byłam z mężem na rybkach :-) tzn mąż łowił a ja się opalałam - korzystałam z pięknej pogody :-) i lekko się spaliłam
hihi między czasie grill i kiełbaska
heh... a widzę że cisza na forum, więc pewnie mamuśki porwały maluchy na spacerek 

Atan
♥ mamusia Amelki ♥
witam bylismy na spacerku ale pogoda ;-) i mama kupila na allegro parasolke do wozka wiec teraz tylko zostalo mi czekanie.. za nia bo musialam jezdzic przez chwile tylem bo niuni sie slonko nie podobalo a cala droge miala pierwszy raz oczy otwarte a nie zamkniete ;-) bo zawsze spala ;-)
Pyscek
JA bym poprosiła wszystkie ciężarówki, które się udzielają o "podniesienie ręki" i podanie mi swoich terminów! Dziękuję bardzo :-)
Fasolciu wszystkiego najlepszego dla Łucji z okazji skończenia 2óch miesięcy!!!! :****
Natkusia gratulacje z okazji ukończenia 30 tygodnia :-)
Fasolciu wszystkiego najlepszego dla Łucji z okazji skończenia 2óch miesięcy!!!! :****
Natkusia gratulacje z okazji ukończenia 30 tygodnia :-)
reklama
Pyscek
Ael to ja podnoszę rękę
i rzucam termin że w 2013 już będę rodzić
haha

Podziel się: