reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sil, nad tym samym się zastanawiałam.. już sama myślałam,że wiatropylna jestem.. bo jakiś dziwny ten @ mam.. w pierwszy dzień krwawiłam wczoraj tylko plamienie, a dziś krawawię znów ale śluz podbarwiony cały czas był i jakąś godz temu się rozkręcił..

Pyscku śliczne maleństwo!! Oj... ja całe zycie miałam chomiki... troszkę mi brakuję takiego gryzonia...

Fasolka a ja nawet nie wiem ile w taką temperaturę... ja wychodziłam na 15 min ale u mnie to były mrozy...

Atanku
mój jest ubrany w chłopięce ciuszki... a dzisiaj dwa razy mówili ze piękna dziewuszka! :-D a jak poprawiałam ze to chłopczyk to ludzie oczy robili i mówili ze ma bardzo dziewczęcą i delikatną buźkę :tak:

Ja mam chustę elastyczną a w niej można wiązać tylko "w kieszonkę" i mój w chuście przeważnie śpi :-) Ona działa na niego jak najlepsze lekarstwo nasenne.... czasem nawet o jedzeniu zapomina!

Kwiatuszku zyczę ci zebyś ty też niedługo swojego bąbelka tak nosiła!

Danao kciuki zeby pęcherzyk terazł pękł jak należy! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Iwasku mój jest od początku do chusty przyzwyczajony i on ją uwielbia! Igorek też się przyzwyczai bo nie ma nic lepszego niż bliskość mamy!

Ja tą samą chustę bede zamawiać i noszę rozmiar 38 więc zamawiam tą M :tak:

Magda jestem!!! A co tam masz dla mnie??

uf.... skorzystałam z tego ze mały mi zasnął...

My dzisiaj byliśmy cały dzień na podwórku! Konrad latał z gołymi stópkami i w krótkim rękawku! :-D miał na sobie tylko rampersy! U nas temperatura w cieniu doszła rawie do 30 stopni.... szło oszaleć...

Konrad 3 razy był nazwany dziewczynką... normalnie myślałam ze padnę ze śmiechu poprawiając ludzi... a na czapeczce z daszkiem miał jeszcze napisane "baby boy"... jeszcze nie spotkałam osoby która powiedziała ze Konrad to chłopiec... nie ważne co ma na sobie! Ale nie wiem czemu mnie ro bardzo cieszy! :-) bo skoro ludzie mylą go z dziewczynką znaczy ze jest urokliwy!

Aaaa i dostałam @@@@@..... :-):-):-) znaczy na razie plamię... ale krwią i brzuch zaczyna mnie boleć. W nocy popłynę pewnie!

Fifciu zamówiłam sobie niebieską:) Będę Was zameczac pytaniami hihihi:))))
Konradek nawet na tych zdjęciach z suwaczka na jednym wygląda jak dziewczynka. Taki delikatny z niego chłopczyk:) Ciesz sie:tak:

Martoocha to baw się dobrze i trzymamy kciuki&&&&:)

A ja się uśmiałam z mojego synka. Dzisiaj jak go kąpaliśmy to w głos się śmiał i chlapał wszędzie:) Pięknie sie przekręca na brzuszek i trzyma sztywno głowę. W ciągu kilku dni zrobił ogromne postępy :)

Hahah Iwasku jakbym go w sukienki ubierała to mogłabym ludzi oszukiwać! :-D - żartuję oczywiście :-p nigdy bym mu takiej krzywdy nie zrobiła!

Mój też rozchlapuje wode nogami... :-) kąpiemy go w pokoju ale jeszcze trochę i będę to robić w łazience bo za dużo sprzątania jest ostatnio po kąpielach :-p

Idę lulu! Dobranoc :*

reklama
witam kobietki

pyscku dziękuję śliczny maluszek :-)

ael zdolniacha z tego syna twojego a w tym kapeluszu wygląda jak z okładki

my wczoraj wszystko na biegiem a dziś wcale nie lepiej bo szwagier urodziny a jeszcze pępkowe ma być przy okazji i przyjadą koledzy małża ze studiów. Wygoniłam go właśnie na zajęcia bo ma zjazd przedostatni już. A ja poza ogarnięciem siebie muszę ogarnąć jeszcze nasze włości. Oczywiście zanim przyjadą jeszcze do naszej kobietki pojedziemy :-) wczoraj jednak jeszcze w inkubatorze była ale wyjęli już jej dojście centralne kroplówkę przez wenflon miała o połowę mniejszą niż dzień wcześniej:-) Tylko martwi mnie ilość mleka moja bo ona wczoraj zjadała już 40 ml dziś pewnie znów zwiększą jej na 45ml a ja mam takie wahania jakieś wieczorem ściągnęłam 70 ml a w nocy i nad ranem po 40 ml i o co chodzi to ja nie wiem :confused:

jeszcze sierotka Marysia ( w sumie to Anetka) oparzyła się żelazkiem wczoraj :sorry:

Do góry