reklama
Magd.a
Fanka BB :)
Sil, nad tym samym się zastanawiałam.. już sama myślałam,że wiatropylna jestem.. bo jakiś dziwny ten @ mam.. w pierwszy dzień krwawiłam wczoraj tylko plamienie, a dziś krawawię znów ale śluz podbarwiony cały czas był i jakąś godz temu się rozkręcił..
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Pyscku śliczne maleństwo!! Oj... ja całe zycie miałam chomiki... troszkę mi brakuję takiego gryzonia...
Fasolka a ja nawet nie wiem ile w taką temperaturę... ja wychodziłam na 15 min ale u mnie to były mrozy...
Atanku mój jest ubrany w chłopięce ciuszki... a dzisiaj dwa razy mówili ze piękna dziewuszka!
a jak poprawiałam ze to chłopczyk to ludzie oczy robili i mówili ze ma bardzo dziewczęcą i delikatną buźkę 
Ja mam chustę elastyczną a w niej można wiązać tylko "w kieszonkę" i mój w chuście przeważnie śpi :-) Ona działa na niego jak najlepsze lekarstwo nasenne.... czasem nawet o jedzeniu zapomina!
Kwiatuszku zyczę ci zebyś ty też niedługo swojego bąbelka tak nosiła!
Danao kciuki zeby pęcherzyk terazł pękł jak należy! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Iwasku mój jest od początku do chusty przyzwyczajony i on ją uwielbia! Igorek też się przyzwyczai bo nie ma nic lepszego niż bliskość mamy!
Ja tą samą chustę bede zamawiać i noszę rozmiar 38 więc zamawiam tą M
Magda jestem!!! A co tam masz dla mnie??
uf.... skorzystałam z tego ze mały mi zasnął...
My dzisiaj byliśmy cały dzień na podwórku! Konrad latał z gołymi stópkami i w krótkim rękawku!
miał na sobie tylko rampersy! U nas temperatura w cieniu doszła rawie do 30 stopni.... szło oszaleć...
Konrad 3 razy był nazwany dziewczynką... normalnie myślałam ze padnę ze śmiechu poprawiając ludzi... a na czapeczce z daszkiem miał jeszcze napisane "baby boy"... jeszcze nie spotkałam osoby która powiedziała ze Konrad to chłopiec... nie ważne co ma na sobie! Ale nie wiem czemu mnie ro bardzo cieszy! :-) bo skoro ludzie mylą go z dziewczynką znaczy ze jest urokliwy!
Aaaa i dostałam @@@@@..... :-):-):-) znaczy na razie plamię... ale krwią i brzuch zaczyna mnie boleć. W nocy popłynę pewnie!
Fasolka a ja nawet nie wiem ile w taką temperaturę... ja wychodziłam na 15 min ale u mnie to były mrozy...
Atanku mój jest ubrany w chłopięce ciuszki... a dzisiaj dwa razy mówili ze piękna dziewuszka!

Ja mam chustę elastyczną a w niej można wiązać tylko "w kieszonkę" i mój w chuście przeważnie śpi :-) Ona działa na niego jak najlepsze lekarstwo nasenne.... czasem nawet o jedzeniu zapomina!
Kwiatuszku zyczę ci zebyś ty też niedługo swojego bąbelka tak nosiła!
Danao kciuki zeby pęcherzyk terazł pękł jak należy! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Iwasku mój jest od początku do chusty przyzwyczajony i on ją uwielbia! Igorek też się przyzwyczai bo nie ma nic lepszego niż bliskość mamy!
Ja tą samą chustę bede zamawiać i noszę rozmiar 38 więc zamawiam tą M

Magda jestem!!! A co tam masz dla mnie??
uf.... skorzystałam z tego ze mały mi zasnął...
My dzisiaj byliśmy cały dzień na podwórku! Konrad latał z gołymi stópkami i w krótkim rękawku!

Konrad 3 razy był nazwany dziewczynką... normalnie myślałam ze padnę ze śmiechu poprawiając ludzi... a na czapeczce z daszkiem miał jeszcze napisane "baby boy"... jeszcze nie spotkałam osoby która powiedziała ze Konrad to chłopiec... nie ważne co ma na sobie! Ale nie wiem czemu mnie ro bardzo cieszy! :-) bo skoro ludzie mylą go z dziewczynką znaczy ze jest urokliwy!
Aaaa i dostałam @@@@@..... :-):-):-) znaczy na razie plamię... ale krwią i brzuch zaczyna mnie boleć. W nocy popłynę pewnie!
Fifciu zamówiłam sobie niebieską
Będę Was zameczac pytaniami hihihi
)))
Konradek nawet na tych zdjęciach z suwaczka na jednym wygląda jak dziewczynka. Taki delikatny z niego chłopczyk
Ciesz sie
Martoocha to baw się dobrze i trzymamy kciuki&&&&
A ja się uśmiałam z mojego synka. Dzisiaj jak go kąpaliśmy to w głos się śmiał i chlapał wszędzie
Pięknie sie przekręca na brzuszek i trzyma sztywno głowę. W ciągu kilku dni zrobił ogromne postępy 
Konradek nawet na tych zdjęciach z suwaczka na jednym wygląda jak dziewczynka. Taki delikatny z niego chłopczyk

Martoocha to baw się dobrze i trzymamy kciuki&&&&
A ja się uśmiałam z mojego synka. Dzisiaj jak go kąpaliśmy to w głos się śmiał i chlapał wszędzie
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hahah Iwasku jakbym go w sukienki ubierała to mogłabym ludzi oszukiwać!
- żartuję oczywiście
nigdy bym mu takiej krzywdy nie zrobiła!
Mój też rozchlapuje wode nogami... :-) kąpiemy go w pokoju ale jeszcze trochę i będę to robić w łazience bo za dużo sprzątania jest ostatnio po kąpielach
Idę lulu! Dobranoc :*

Mój też rozchlapuje wode nogami... :-) kąpiemy go w pokoju ale jeszcze trochę i będę to robić w łazience bo za dużo sprzątania jest ostatnio po kąpielach

Idę lulu! Dobranoc :*
Atanku dziewczyna z Wawy ma super ciuszki dla dziewuszki. Zobacz sama
0-3-6-9 dziewczynka & śpiworki | Facebook
0-3-6-9 dziewczynka & śpiworki | Facebook
reklama
witam kobietki
pyscku dziękuję śliczny maluszek :-)
ael zdolniacha z tego syna twojego a w tym kapeluszu wygląda jak z okładki
my wczoraj wszystko na biegiem a dziś wcale nie lepiej bo szwagier urodziny a jeszcze pępkowe ma być przy okazji i przyjadą koledzy małża ze studiów. Wygoniłam go właśnie na zajęcia bo ma zjazd przedostatni już. A ja poza ogarnięciem siebie muszę ogarnąć jeszcze nasze włości. Oczywiście zanim przyjadą jeszcze do naszej kobietki pojedziemy :-) wczoraj jednak jeszcze w inkubatorze była ale wyjęli już jej dojście centralne kroplówkę przez wenflon miała o połowę mniejszą niż dzień wcześniej:-) Tylko martwi mnie ilość mleka moja bo ona wczoraj zjadała już 40 ml dziś pewnie znów zwiększą jej na 45ml a ja mam takie wahania jakieś wieczorem ściągnęłam 70 ml a w nocy i nad ranem po 40 ml i o co chodzi to ja nie wiem
jeszcze sierotka Marysia ( w sumie to Anetka) oparzyła się żelazkiem wczoraj
pyscku dziękuję śliczny maluszek :-)
ael zdolniacha z tego syna twojego a w tym kapeluszu wygląda jak z okładki
my wczoraj wszystko na biegiem a dziś wcale nie lepiej bo szwagier urodziny a jeszcze pępkowe ma być przy okazji i przyjadą koledzy małża ze studiów. Wygoniłam go właśnie na zajęcia bo ma zjazd przedostatni już. A ja poza ogarnięciem siebie muszę ogarnąć jeszcze nasze włości. Oczywiście zanim przyjadą jeszcze do naszej kobietki pojedziemy :-) wczoraj jednak jeszcze w inkubatorze była ale wyjęli już jej dojście centralne kroplówkę przez wenflon miała o połowę mniejszą niż dzień wcześniej:-) Tylko martwi mnie ilość mleka moja bo ona wczoraj zjadała już 40 ml dziś pewnie znów zwiększą jej na 45ml a ja mam takie wahania jakieś wieczorem ściągnęłam 70 ml a w nocy i nad ranem po 40 ml i o co chodzi to ja nie wiem

jeszcze sierotka Marysia ( w sumie to Anetka) oparzyła się żelazkiem wczoraj

Podziel się: