reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziś Wiktor po prostu przesadza ze wszystkim i mam go serdecznie dość....
Był ciągle ostatnio grzeczny roześmiany a dziś tylko płacz, pisk i krzyk...

Atanku, zawsze sprawdzaj kark małej jak jesteś na spacerze. Jak ma za ciepły zdejmij coś. Na taki gorąc to wystarczy bodziak na krótki rękaw, albo rampers z krótkim rękawem i nogawkami. Nawet w domu przy otwartym balkonie, na ogrodzie może być pampers, bo przy 30 stopniach to więcej nie trzeba. Tylko czapeczka/chustka na głowę, krem z filtrem i wystarczy.

ael mojatez krzyczy duo dzis i prawi co godzine chce cyca dlatego pytalam cie o wode bo nie wiem czy przez ten upal jej cieplo jest...i dlatego tyle pije cycki

Cześć ;-)

Danao Aga powodzenia z pęcherzykami, niech ładnie dorosną i pękają i oczywiście do dzieła! Trzymam mocno &&&&&&&&&& i przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~ od mojego panicza :-)

Pyscek rok 2013 jest Twój :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&! :*

Ael ja mam terminos na 26.06-13.07 :-D do wyboru do koloru ;-) z ginkiem przyjmujemy datę z pierwszych usg na 7.07-9.07 :laugh2: Wiktor musiał mieć zły dzień.. dzisiaj będzie lepiej! Cierpliwości życzę :tak:

A dzisiaj znowu LATO :-D mąż w szkole do 17 więc znowu będę się byczyć na tarasie :-)

Mateczki.. od kiedy używa się karuzel i leżaczków? Karuzelę wybrała taką: TINY LOVE - KARUZELA MAŁA KSIĘŻNICZKA - SUPER ! (2308332792) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a leżaczek taki: LEŻACZEK , BUJACZEK 3W1 FISHER PRICE Z WIBRACJAMI (2285794059) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co myślicie o wyborze? Wydaje mi się, że nabędziemy to dopiero po porodzie bo wcześniej nie ma sensu ..

Dzisiaj zaczał się 31 tydzień :-) coraz bliżej.. zaczynamy wielkie odliczanie :-D

reklama
witam się słonecznie :-)

aga chodziło mi o dupka właśnie po owu bo powiem ci że ja miałam edno na usg po owu jakieś 8-9 więc też bez rewelacji dostałam dupka i jednak się zagnieździło jajeczko także trzymam &&&&&&&&&&

natkusia ja leżaczek dostałam a karuzelę w sumie też za ten referat i powinna jakoś niedługo przyjść do mnie tylko w tym wolnym to pewnie potrwa

moje drogie Ciocie i tutaj fanfaryyy Małgosia przeszła na łóżeczko a jak rozmawialiśmy z ordynatorem to stwierdził że jak tak będzie dalej to za chwilę będziemy myśleć o wyjściu do domu, wprawdzie nic konkretnego nie powiedział ale on jak tak mówi to naprawdę niedługo może nastąpić :-D bez pytania najwyżej mnie pogonicie wstawiam foto Zobacz załącznik 460031

my po wczorajszej imprezie małż "schorowany" dzisiaj ;-) wogóle śmiesznie było bo się chłopacy nieźle wstawili choć żona jednego zadowolona nie była ;-) ale ona ogólnie sztywnawa jest nieco. A jakie prezenty dostaliśmy to się nie mówi ;) i tutaj też pozwolę sobie dokumentację zdjęciową zamieścić ;) Zobacz załącznik 460032Zobacz załącznik 460033Zobacz załącznik 460034Zobacz załącznik 460035Zobacz załącznik 460036Zobacz załącznik 460037Zobacz załącznik 460038

ja jeszcze z pytaniem bo mam problem nad ranem było ok a jak wstałam o 7 ściągać mleko to jedna pierś boląca i twarda ale nie cała tylko jakby po środku od góry mleczka jakoś mniej ściągnęłam próbowałam ciepłej pieluchy ale niewiele to dało troszkę tylko lepiej ale nadal twardawa i boli pomóżcie kochane co ja mam robić :confused::-(

ael dzień dobry :-) jak tam dziś kawaler w lepszym humorze nieco?

Do góry