reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

oo 22 to zaraz peknie ;-) to trzymamy kciukasy z Amelka Zobacz załącznik 459774

iwasku to pierwsze wiazanie to raz dwa mi poszlo i jak zawiazalam to nie musze nawet rozwiazywac bo nadaje sie znowu ;-) a inne to jak cwiczylam z pluszakiem bo niunia dalej spi tak jej wygodnie na podusi ze zmienilam pieluche dalam cyca i zasnela ;-) to nawet nie 5 minut ;-)

iwasku na tej stronie tu jest link do instrukcji wiazania http://womar.com.pl/pdf/PL/instrukcje/instrukcja_chusta17.zip

Ostatnia edycja:
reklama
Iwasku, nie kombinuj, tylko kupuj, jak masz ochotę. Ja nadal bez wózka i chusta to jest wybawienie. Atan dobrze robi ćwicząc na pluszakach :) najlepiej z nogami ;) i nie zniechęcajcie się, dzieci zazwyczaj na początku nei lubią chust, wiadomo, coś nowego, ale przywykną. Moja np kocha tylko na polu, w domu muszę ją wsadzać szybko, ale jak widzi, to się cieszy strasznie, bo wie, że idziemy na pole, a to polowe dziecko (ja też polowa, bo ja spod Krakowa ;) )

Danao &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Daje jedno zdjątko, wiem wiem nie chcecie, ale no cóż :-) :p

581440_426449187384772_100000590835717_1417461_208407481_n.jpg

ael sliczny wow ;-) zakochalam sie ;-)zawsze chcemy zdjecia ;-)

niunia mi sie budzi ale slicznie spala ;-) jestem prze szczesliwa ;-)choc chyba zasypia dalej ;-)

pyscek sliczny chomiczek ;-)

no moj pluszak zaba ma nogi ;-) a ja ja tylko narazie mialam w tej pierwszej pozycji kołyska boje sie ja tak do gory brac bo ona jeszcze glowki nie trzyma jak bedzie trzymac to zaczne ten pojedynczy x i kieszonka mi sie podoba fajnie i szybko sie ja robi ;-) a na podwojny x niestety moja chusta jest chyba za krotka bo tak na styk wyszlo z pluszakiem wiec niewiem... ja troche duzy biust mam ....

kupilam mniejszabo pytalam pani co je sprzedaje i doradzila mi ta powiedziala ze wieksza jest na ludzi rozmiaru 48 wiec uznalam ze taka duza nie jestem.. ale reszta wychodzi wiec niemusze podwojnego robic przeciez ;-)

a tu moje pierwsze adidaski Zobacz załącznik 459786 uznaje ze tak mi sie podobaly buciki dla dzieci i uwazam ze to zbedny wydatek nastepnym rzem buty kupie jak bedzie potrzeboowac i odpowiedni rozmiar bo te kupilam i watpie by je kiedys zalozy bo beda wtedy za male wiec tylko do zdjecia zalozone ;-)

cisza nastala wiec narazie kochane ide poogladac tv bo juz mnie oczy od kompa bola...

Ostatnia edycja:
Wiem, Atanku, ale te panie z reguły tego nie noszą. Ja mam 38 i do kieszonki wiążę na styk :) jak mi podasz na pw maila to Ci poślę skany większej ilości wiązań, z innej chusty, bo Womar ma mało w tej książeczce

reklama
Do góry