reklama
Pyscek
:)
Dobranoc Magdaleno i Atanku spokojnej nocki :* ja również uciekam Paa :*
danao84
Fanka BB :)
Dzień dobry!:-)
Najświeższy raport z podglądu pęchola: ten co miał w 8 dc 14 mm, to wczoraj ( czyli w 10 dc) miał juz 19 mm :-)Czyzby, czyżby... ??????? Dziś tez idę go podglądać
Pyscek a z czego Ty byś się miała kobito odchudzać hmmm? Jaka fałdka?
Najświeższy raport z podglądu pęchola: ten co miał w 8 dc 14 mm, to wczoraj ( czyli w 10 dc) miał juz 19 mm :-)Czyzby, czyżby... ??????? Dziś tez idę go podglądać

Pyscek a z czego Ty byś się miała kobito odchudzać hmmm? Jaka fałdka?
Ostatnia edycja:
Witam się :-)
Mag moim zdaniem jedźcie bez męża, Ty odetchniesz a Bartek pooddycha świeżym powietrzem
i porozmawiaj z mężem bo ewidentnie ucieka z domu, a szkoda żeby tak się sypało
Pyscek dobre podejście! Głowa do góry i działać dalej :-) doczekasz się :*
Danano no pięknie się zapowiada! Trzymam mocno &&&&&&&&&&!
Sleepy Ty nie szalej za bardzo na tym weselu ;-) jak będzie się coś dziać to czekam na wieści :* i gratuluję wyprawki! Jestem pod wrażeniem, że zdążyłaś ze wszystkim. Duma mnie rozpiera
Mag moim zdaniem jedźcie bez męża, Ty odetchniesz a Bartek pooddycha świeżym powietrzem

Pyscek dobre podejście! Głowa do góry i działać dalej :-) doczekasz się :*
Danano no pięknie się zapowiada! Trzymam mocno &&&&&&&&&&!
Sleepy Ty nie szalej za bardzo na tym weselu ;-) jak będzie się coś dziać to czekam na wieści :* i gratuluję wyprawki! Jestem pod wrażeniem, że zdążyłaś ze wszystkim. Duma mnie rozpiera

Witam witam robaczki moje :-)
wczoraj znów wróciliśmy od naszej księżniczki po 20 i postanowiliśmy choć jeden wieczór od 3 tygodni nic nie robić po prostu poleżeć troszkę was nadrobiłam
sleep zapytała jaką chcę i sama sobie wybrałam karuzelę :-) a na dziś życzę udanej zabawy i czekam na foto relacje może jakiś konkurs
natkusia zobaczysz że i z cukrem dobrze będzie, najważniejsze żebyście się oboje dobrze czuli
magdalena po podaniu krwi to jej oczko dużo lepiej wygląda prawie już nie ma tych pajączków na powieczkach. Kochana a jak małż Tobie tak ty małżowi oooo ;-) mam nadzieję, że to jakieś chwilowe u was i się dogadacie, nie wydaje mi się żeby miał "koleżankę" ale jak cię coś niepokoi możecie się kiedyś z Bartusiem wybrać na wycieczkę do tatusia
gocha ciesz się dobrym samopoczuciem ciesz
pyscku pysiorku po pierwsze bardzo mocno trzymam kciuki za was &&&&&&&& i jeszcze kilka od Małgosi &&&&&&&&&&&& i za ten optymizm brawo :* po drugie jak owca możesz wyglądać? uważaj bo ja owce uwielbiam
nawet dziecko ma becik w owce hihi no a po trzecie już chwilowo ostatnie to gdzie zdjęcie nowych maluszków no ja się pytam gdzie 
danao &&&&&&&&&&&&&&&& od mamusi i od Małgoni dla cioci &&&&&&&&&&&&&&&&&&
wczoraj znów potrzymaliśmy tą naszą gwiazdeczkę akurat nie spała więc popatrzyła na nas porobiła minki, tatuś nakarmił córunię
mam nadzieję, że rzczywiście dziś ją przeprowadzą na łóżeczko. wczoraj pytała pielęgniarka czy ma jakieś ubranka tam jak coś. i zapytała czy ordynator coś mówił o wyjściu do domu kiedy czyżby już niedługo miało to nastąpić?? :-) jak tylko wróci ze szkolenia i będzie miał dyżur zaraz go będę napastować :-) dziś po południu na jakieś 3 godzinki przyjeżdża moja mama strasznie się cieszę, jej siostra ma zjazd na studiach i ją przywiezie. a jutro to łoj będzie się działo szwagier ma urodziny a i do nas goście się zjawią bo małż z kolegami ze studiów będzie świętował zostanie tatusiem :-)
ależ mam ubaw z samego rana
teściowa ostro myje włosy suszy, kurze u siebie ściera bo jak to powiedziała uwaga: musi podpicować jak moja matula ma przyjechać. I nawet zmywa mi teraz haha przypomniała sobie że może by mi co pomóc 
wczoraj znów wróciliśmy od naszej księżniczki po 20 i postanowiliśmy choć jeden wieczór od 3 tygodni nic nie robić po prostu poleżeć troszkę was nadrobiłam
sleep zapytała jaką chcę i sama sobie wybrałam karuzelę :-) a na dziś życzę udanej zabawy i czekam na foto relacje może jakiś konkurs

natkusia zobaczysz że i z cukrem dobrze będzie, najważniejsze żebyście się oboje dobrze czuli
magdalena po podaniu krwi to jej oczko dużo lepiej wygląda prawie już nie ma tych pajączków na powieczkach. Kochana a jak małż Tobie tak ty małżowi oooo ;-) mam nadzieję, że to jakieś chwilowe u was i się dogadacie, nie wydaje mi się żeby miał "koleżankę" ale jak cię coś niepokoi możecie się kiedyś z Bartusiem wybrać na wycieczkę do tatusia
gocha ciesz się dobrym samopoczuciem ciesz

pyscku pysiorku po pierwsze bardzo mocno trzymam kciuki za was &&&&&&&& i jeszcze kilka od Małgosi &&&&&&&&&&&& i za ten optymizm brawo :* po drugie jak owca możesz wyglądać? uważaj bo ja owce uwielbiam

danao &&&&&&&&&&&&&&&& od mamusi i od Małgoni dla cioci &&&&&&&&&&&&&&&&&&
wczoraj znów potrzymaliśmy tą naszą gwiazdeczkę akurat nie spała więc popatrzyła na nas porobiła minki, tatuś nakarmił córunię

ależ mam ubaw z samego rana
Ostatnia edycja:
Netka nono czyżby szykowało się pomału wyjście domu? :-) oby! Pomęczcie ordynatora
Gosieńka jest coraz fajniejsza i coraz lepiej się czuję więc pewnie coś w tym jest
Trzymam mocno &&&&&&&&& za szybkie wyjście! Fajnie, że macie blisko do szpitala i możecie jeździć.. wyobrażam sobie Wasze szczęście i radość jak jesteście u niej :-) no a jak tam w ogóle Twoja mama, lepiej się czuję? a Twoja teściowa to konkret haha
kobieta przednia! Twoja mama musi częściej przyjeżdżać ;-)

naktusia mam taką nadzieję że już blisko wyjścia jesteśmy i ślinię się na samą myśl o tym łóżeczku bo wtedy nie będzie trzeba za każdym razem prosić pielęgniarki żeby ją wygrzebała z tego inkubatora. jak tylko ordynator się objawi już ja do znajdę
do szpitala mamy 20 km więc nie tak daleko nie wyobrażam sobie żeby choć na chwilę codziennie u niej nie być. teściowa to po prostu czasem brak mi słów, wogóle jakie ona teksty ma to głowa mała. w święta ponoć dowaliła pokazując narzeczoną szwagra reszcie rodziny bo Młoda zeszła z nim do nich bo marudzili i padło zdanie: to jest taka moja synowa na 50 procent, albo o Małgosi że ona to już tak na 70 % zdrowa w sumie. Oj chciałabym żeby mama częściej przyjeżdżała ale ma 60 km do mnie, może jak maleńka do domu wróci to latem babcia się pociągiem czasem do nas wybierze. Mama lepiej lekarz powiedział że to z powodu tego że dwa lata nie miała urlopu i stresy. dostała leki i teraz jest na zwolnieniu po niedzieli wraca do swojego sklepiku ale tylko do końca czerwca bo zamyka potem.

ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Neciuszka no to trzymam mocno kciuki za Małgosie!! Silna dziewczyna z niej jest i bardzo szybko radzi sobie z nowościami więc lada moment wypuszczą Was do domku :*
Teściowa widzę pierwsza klasa
podziwiam dziewczynę bo jakby o mnie tak ktoś powiedział to chyba bym grzecznie podziękowała i wyszła 
A ja poszłam spać w tak fatalnym humorze, że nie mogłam się opanować i napisałam małżowi jeszcze sms'a, że przykro mi, że taki jest... że po prostu nie mam serca nie zaproponować bratu by jechał z nami wiedząc jak on bardzo zawsze się cieszy i, że taka już jestem! A jakby tak zależało mu na spędzeniu tego weekendu z nami to mój brat w niczym mu nie przeszkadza!
W każdym bądź razie jak wrócił z pracy to mnie przeprosił i powiedział, że na pewno pojedzie
Teściowa widzę pierwsza klasa

A ja poszłam spać w tak fatalnym humorze, że nie mogłam się opanować i napisałam małżowi jeszcze sms'a, że przykro mi, że taki jest... że po prostu nie mam serca nie zaproponować bratu by jechał z nami wiedząc jak on bardzo zawsze się cieszy i, że taka już jestem! A jakby tak zależało mu na spędzeniu tego weekendu z nami to mój brat w niczym mu nie przeszkadza!
W każdym bądź razie jak wrócił z pracy to mnie przeprosił i powiedział, że na pewno pojedzie

Ostatnia edycja:
reklama
magdalena bo nimi jak nie wstrząchniesz albo nie przyłożysz czasem to inaczej się nie da ;-) ważne że już lepiej :-)
A Gosieńka nas zaskakuje co chwila, jedynie z jedzeniem mogło by być lepiej bo jej zalega jeszcze, nawet się ulewało czasem ale to też myślę się poprawi bo wydaje mi się że inaczej by jej nie zwiększali codziennie ilości mleczka
A Gosieńka nas zaskakuje co chwila, jedynie z jedzeniem mogło by być lepiej bo jej zalega jeszcze, nawet się ulewało czasem ale to też myślę się poprawi bo wydaje mi się że inaczej by jej nie zwiększali codziennie ilości mleczka
Podziel się: