reklama
Pyscek
:)
Dobranoc ...
Lamia córa przecudna :***
Pyscku dobranoc :****
A to co dziś mój czort zrobił, znaczy się oo już po północy to wczoraj, tatuś pomagał a ten tak się garnął, że szok :-) Wiktor, siedząc pochyla sie do przodu przez co opiera się na stópkach, po czym "spręzynuje" w górę.
Paweł go nawet nie ciągnął, tylko podtrzymywał, a mały sam stanął :-)
[video=youtube;64xqufCSF10]http://www.youtube.com/watch?v=64xqufCSF10[/video]
Pyscku dobranoc :****
A to co dziś mój czort zrobił, znaczy się oo już po północy to wczoraj, tatuś pomagał a ten tak się garnął, że szok :-) Wiktor, siedząc pochyla sie do przodu przez co opiera się na stópkach, po czym "spręzynuje" w górę.
Paweł go nawet nie ciągnął, tylko podtrzymywał, a mały sam stanął :-)
[video=youtube;64xqufCSF10]http://www.youtube.com/watch?v=64xqufCSF10[/video]
Ostatnia edycja:
Cześć
Martuś mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&! i życzę Ci z całego serca żebyś szybko miała swoją małą zdrowiusieńką fasolkę :*
Atan Amelka rośnie jak na drożdżach, super :-)
Pyscek Ty o baraszkowaniu mi nie mów, bo my kategoryczny zakaz do końca :-(
Dagmara (Lamiav) i mężu macie śliczną córeczkę :* jeszcze raz gratuluję! Kiedy wracacie do domu?
Laluś nie mów hop, poczekaj :-) &&&&&&&&&&&&&&&
Ael Wiktor zdolny :-) całusy od cioci :*
Sleepy gdzie jesteś?
A mi przyszła już komoda, jest poskładana i umyta, ciuszki w trakcie pierwszego prania.. I planuję kącik Małego :-) ile mi to radości sprawia.. szkoda, że muszę leżeć..
z tych gorszych wieści.. Byłam u diabetologa no i powiedziała, że miałam stresujący tydzień więc daje mi jeszcze 2 tyg na kontrole cukru ale z wyników jakie już mam powiedziała, że dostanę insulinę. Ale nie martwię się o to ponieważ jak ona powiedziała ta insulina nam pomoże.. Za chwilę to ja będę się głodzić żeby mieć normalny cukier bo mam te głupie skoki a jak będę miała insulinę to będę mogła więcej zjeść a co najważniejsze Mały będzie bezpieczniejszy
ale zobaczymy przez te 2 tygodnie
No i niestety muszę dużo odpoczywać, jak posiedzę czy coś lekkiego chcę zrobić to koniec ból i twardnienie brzucha i z powrotem do łóżka..
Martuś mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&! i życzę Ci z całego serca żebyś szybko miała swoją małą zdrowiusieńką fasolkę :*
Atan Amelka rośnie jak na drożdżach, super :-)
Pyscek Ty o baraszkowaniu mi nie mów, bo my kategoryczny zakaz do końca :-(
Dagmara (Lamiav) i mężu macie śliczną córeczkę :* jeszcze raz gratuluję! Kiedy wracacie do domu?
Laluś nie mów hop, poczekaj :-) &&&&&&&&&&&&&&&
Ael Wiktor zdolny :-) całusy od cioci :*
Sleepy gdzie jesteś?
A mi przyszła już komoda, jest poskładana i umyta, ciuszki w trakcie pierwszego prania.. I planuję kącik Małego :-) ile mi to radości sprawia.. szkoda, że muszę leżeć..
z tych gorszych wieści.. Byłam u diabetologa no i powiedziała, że miałam stresujący tydzień więc daje mi jeszcze 2 tyg na kontrole cukru ale z wyników jakie już mam powiedziała, że dostanę insulinę. Ale nie martwię się o to ponieważ jak ona powiedziała ta insulina nam pomoże.. Za chwilę to ja będę się głodzić żeby mieć normalny cukier bo mam te głupie skoki a jak będę miała insulinę to będę mogła więcej zjeść a co najważniejsze Mały będzie bezpieczniejszy

No i niestety muszę dużo odpoczywać, jak posiedzę czy coś lekkiego chcę zrobić to koniec ból i twardnienie brzucha i z powrotem do łóżka..
Hej Dziewczyny!Ael faktycznie synuś zdolny
Robiłam test i negatywny :/ a @ nie ma. Nie będę płakać
![]()
i dobrze <tulę> .. najważniejsze to pozytywne nastawienie :* teraz czekać na @ i działać dalej :-) wysyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~ od mego Panicza
reklama
S
Silmiriel
Gość
Laluś, pewnie, że nie płacz, nie wolno sobie psuć urody 
Lamiav, cudna jest
Lamiav, cudna jest
Podziel się: