reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamia córa przecudna :***

Pyscku dobranoc :****

A to co dziś mój czort zrobił, znaczy się oo już po północy to wczoraj, tatuś pomagał a ten tak się garnął, że szok :-) Wiktor, siedząc pochyla sie do przodu przez co opiera się na stópkach, po czym "spręzynuje" w górę.
Paweł go nawet nie ciągnął, tylko podtrzymywał, a mały sam stanął :-)

[video=youtube;64xqufCSF10]http://www.youtube.com/watch?v=64xqufCSF10[/video]

Ostatnia edycja:
Cześć

Martuś mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&! i życzę Ci z całego serca żebyś szybko miała swoją małą zdrowiusieńką fasolkę :*

Atan Amelka rośnie jak na drożdżach, super :-)

Pyscek Ty o baraszkowaniu mi nie mów, bo my kategoryczny zakaz do końca :-(

Dagmara (Lamiav) i mężu macie śliczną córeczkę :* jeszcze raz gratuluję! Kiedy wracacie do domu?

Laluś nie mów hop, poczekaj :-) &&&&&&&&&&&&&&&

Ael Wiktor zdolny :-) całusy od cioci :*

Sleepy gdzie jesteś?

A mi przyszła już komoda, jest poskładana i umyta, ciuszki w trakcie pierwszego prania.. I planuję kącik Małego :-) ile mi to radości sprawia.. szkoda, że muszę leżeć..

z tych gorszych wieści.. Byłam u diabetologa no i powiedziała, że miałam stresujący tydzień więc daje mi jeszcze 2 tyg na kontrole cukru ale z wyników jakie już mam powiedziała, że dostanę insulinę. Ale nie martwię się o to ponieważ jak ona powiedziała ta insulina nam pomoże.. Za chwilę to ja będę się głodzić żeby mieć normalny cukier bo mam te głupie skoki a jak będę miała insulinę to będę mogła więcej zjeść a co najważniejsze Mały będzie bezpieczniejszy
biggrin.gif
ale zobaczymy przez te 2 tygodnie

No i niestety muszę dużo odpoczywać, jak posiedzę czy coś lekkiego chcę zrobić to koniec ból i twardnienie brzucha i z powrotem do łóżka..

reklama
Do góry