reklama
S
Silmiriel
Gość
Witam się wieczornie. Laluś, u mnie też swędzące (.)(.) zwiastowały fasoleczkę 
Martocha, & korzystaj, póki możesz, bo zajdziesz i na chwilę nici z seksu
Martocha, & korzystaj, póki możesz, bo zajdziesz i na chwilę nici z seksu
Pyscek
:)
Martocha, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kciukasy trzymam
i życzę szybkiego zafasolkowania
hej kochane
hej kochane
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
martocha i lalus i pyscek ja trzymam&&&&& i niunia tez Zobacz załącznik 459319 troche nie wyrazne ale piastki zacisniete ;-)
jakie macie mamuski poduszeczki do lozeczka bo nasza poliestrowa zrobila sie plaska ze hej i szukam nowej podusi.. ciekawa jest ta http://www.babydeco.pl/pl/p/Poduszeczka-do-lozeczka-Comforell-Allerban-40x60-ALVI/891i mhysle ze ja chyba kupie
jakie macie mamuski poduszeczki do lozeczka bo nasza poliestrowa zrobila sie plaska ze hej i szukam nowej podusi.. ciekawa jest ta http://www.babydeco.pl/pl/p/Poduszeczka-do-lozeczka-Comforell-Allerban-40x60-ALVI/891i mhysle ze ja chyba kupie
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
MArtocha i Laluś trzymam kciuki za II kreseczki :*:*
Atan ja w ogóle nie używam poduszki... takie małe dzieci powinny leżeć na płasko...
IWASKU współczuję... kurcze wtrącają się te babcie to źle ale jak mają nasze dzieci gdzieś to też nie dobrze
u mnie na szczęście z obydwóch stron jest ok choć jak jesteśmy u mojej mamy z Bartkiem i w tym samym czasie jest mój brat ze swoją córą to chyba więcej uwagi moja mama jej poświęca... i nie da się ukryć, że jest mi wtedy cholernie przykro... :-(
Atan ja w ogóle nie używam poduszki... takie małe dzieci powinny leżeć na płasko...
IWASKU współczuję... kurcze wtrącają się te babcie to źle ale jak mają nasze dzieci gdzieś to też nie dobrze

ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No jest starsza o 3 tygodnie
nie no, nie mogę powiedzieć, że wtedy Bartuś w ogóle się dla niej nie liczy ale da się odczuć, że jednak większą uwagę poświęca Maji. Ale ja sobie też tłumacze to w ten sposób, że ją rzadziej widzi niż mojego Tośka.
Ale Bartek dzisiaj przeszedł samego siebie!! Jak tylko o tym pomyślę to gęba mi się śmieje!
on ma tylko jedną drzemkę w ciągu dnia od godziny mniej więcej 14.30 i trwa około 2 godzin, no więc dzisiaj jak przysnął to odniosłam go do łóżeczka i minęło zaledwie pół godziny i słyszę z pokoiku takie zaborcze stękanie "yyyyyyyy"
i tak co chwilę ale myślę sobie: nie idę póki nie płacze może jeszcze zaśnie. A po chwili takie stuknięcie więc się wystraszyłam i lecę a ten leży i co chwilę łapie się kołderki podnosząc cały tłów do siadania łącznie z nogami a nogami kopie w przewijak 
myślałam, że padnę

Ale Bartek dzisiaj przeszedł samego siebie!! Jak tylko o tym pomyślę to gęba mi się śmieje!

Ostatnia edycja:
Pyscek
:)
a u mnie @ co zrobił na mnie niespodziewany nalot już pomału sobie odchodzi
i niedługo baraszkowanie
haha ... tylko nie wiem czy dalej brać lute czy przestać ...
no tak jak pyscek przychodzi cisza na wątku się staje, jak pyscek odchodzi poruszenie :-(

no tak jak pyscek przychodzi cisza na wątku się staje, jak pyscek odchodzi poruszenie :-(
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: