reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam kobietki i znikam bynajmniej do wieczora obrobić się nie mogę ale chciałam powiedzieć że podczytuję i tęsknię :-D

wczoraj mieliśmy z małżem małego dołka ale potem doszliśmy do konstruktywnych wniosków że w sumie to przez pielęgniarkę i jej zachowanie i podejście bo z małą nic takiego się nie dzieje dziś jestem urobiona po samą szyję więc na szczęście nie ma czasu na marudzenie. skończyłam ten referat dla ciotki a że nie chiałam powiedzieć ile za niego to zamówiła karuzelę dla małej taką jak mi się podobała i przyjdzie do mnie za kilka dni :-D więc nie powiem cieszę się :-D nadrobię was potem i napiszę co nieco a nie tak ogólnie

miłego dnia kobietki

reklama
Magdalena, a jak z karmieniem, przetrzymasz Go?

Tak... ppilnuję mu bardzo godzin i karmię go co 2,5 godziny a w między czasie zajmuję go czymś innym... chyba, że już bardzo się domaga to wcześniej ale raczej rzadko to się zdarza... trochę wyluzowałam i się uspokoiłam więc wydaję mi się, że to był po prostu mój stres... ja byłam nerwowa i mały przez to też.

Hejka melduje ze żyjemy pogoda przepiekna to pojdziemy dziś na spacer .
Przzyszla chusta mam pytanie przedusic ja w proszku dzieciecym cZY odrazu moge uzywac? Niunia spi więc nie mam jak ćwiczyć wiazania bo spi na mojej nodze..

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, dlaczego ja was tak szybko nadrobiłam?! Mało coś piszecie, mało..

Lam: Pięęękna ta twoja księżniczka:) Ciekawe kiedy wyjdziecie do domku:D

Natka: Super wieści o usg! I zdjęcie wam dali takie ekstra! Niby najmniej ważne, ale pamiątka nie z tej ziemi;)

Necia: Kącik już zaczyna wyglądać pięknie:) Kolor ściany super i pościel też wyjściowa:) I ta szafa też pierwsza klasa - jeszcze nie zdążyłam pochwalić, ale siedzi mi w pamięci;) No i świetnie z tą karuzelą. Pytała się jaką chcesz czy sama trafiła? Karuzela to taki moje ciche marzenie...:rolleyes2:

Iwasek: Chyba tak to już jest że każda babcia ma swoje ulubione wnuczęta.. Chyba najmłodsze najbardziej kochane? U mnie moja babcia uwielbiała dziewczynki:) Jak się dowiedziała że będę mieć chłopaka to była trochę zawiedziona;) Ale jej drugi i póki co jedyny prawnuk to też chłopak, więc będziemy na równi. A ja jestem jedynaczką, więc Fifi będzie oczkiem w głowie pewnie. Mi się wydaje, że nic na siłę. Nei masz co gadać bo i tak to niczego nie zmieni.. pewnie ona nawet nie jest świadoma że traktuje dzieci nierówno...:/

A ja jutro do lekarza śmigam z rana a potem czesać przyjaciółkę, malować ją, malować i szykować siebie i na ślub. Potem weselicho (czyt. obiad poślubny), i może nawet po kafle pojedziemy po wszystkim;) Dziś jestem wymordowana za wszystkie czasy. Jak wyjechałam z domu o 9 tak niedawno wróciłam i skończyłam sprzątać z małżem. Kupiłam jeszcze buty na jutro, także hipcio prawie przygotowany:-D I zakupy z apteki dziś odebrałam. Mam pieluchy, chusteczki te mokre, sudokremy, jakies płyny do kapieli i maści na sutki i gatki siatkowe(uważam, że rodzenie odbiera kobiecie trochę godności.. Ja nie mówię żeby były na nich wyszyte róże, ale...). Czuje się przygotowana jak nigdy:D Jeszcze tylko pranie mi zostało.. Ale dziś już nie mam siły..

Halo halo! a co ja zobaczyłam na suwaczku?:D

Ostatnia edycja:
Hej! :) Ja właśnie weszłam do domu z pracy. @ przyszła :( Ale nie jest jej strasznie dużo. A myślałam, że przypadkiem się uda ;) Hehe ;) No ale nic to, nic poddaje się ;) Zaraz na zakupy :)

sleepyhead9996 gratuluję 39 tygodnia!!! :)

Ostatnia edycja:
ael wow wiktor zdolniacha ;-) slodziasto ;-) wstaje ;-)

melduje spacerek byl kupilam se dzinsy tylko jak zwykle zadlugie leza u tesciowej pozniej mi skróci ;-)

jest tak cieplo ze sie tym spacerem zmeczylam...

sleepy no jja tych majtek ani razu nie zalozylam ;-) a kupilam 2 paczki.. wiec w sumie 4 sztuki.. i leza..

Sleepy one wyglądają jeszcze znakomicie jak je trzymasz w rękach ale jak założysz....mmmmmm :-):-):-)

Atanku ja też zamierzam się obkupić w końcu bo czasami się czuję jak żul :-D

A teraz dostałam wypłatę i postanowiłam zakupić sobie deskę do prasowania! i nie odkładam tego ani na minutę bo zaraz się rozmyślę i znów kasa się rozleci a moja deska za całe 30zł to jest tragedia!!! :baffled:

reklama
Hej kobietki:)
Natkusia dobrze że tak do tego podchodzisz bo faktycznie nie ma się czym martwić. Jedyne na co musisz uważać przy insulinie to to aby cukier NIE BYŁ ZA NISKI. To szkodzi maluszkowi bardziej niż wysoki cukier .

Ael zdolniacha z tej Waszej pociechy:D JAk nic za chwilę bedziesz za nim biegała:D

Dziewczyny nie wiem czy widziałyście na F Wamusiowy bazarek. Fajne ciuszki można upolować więc polecam.
Zaloguj się | Facebook

Do góry