reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamia śliczności... :*:*

Ael no teraz to już tyko czekać aż Wiktor będzie biegał i rządził :-p

A ja szykuje się na spacer z młodym bo u nas piękna pogoda ale przed momentem dosłownie coś sobie uświadomiłam i chciałam się z Wami tym podzielić!!! A mianowicie! ostatnio dość często zaczęłam narzekać małżowi, że kręci mi się w głowie... czasami boję się brać Bartka na ręce bo wydaje mi się, że się z nim przewróce. A szczególnie jak przychodzi wieczór i kąpanie małego to jestem przerażona... ale mąż mówił, że musiałabym zrobić badania krwi bo może wszystkie witaminy idą do pokarmu i mam anemie... a dzisiaj wstałam i strasznie mi niedobrze :dry: i w tym samym momencie uświadomiłam sobie, że po porodzie nie miałam jeszcze okresu :confused::confused::confused: niby ok ale trochę zwątpiłam....

dodam jeszcze, że mój apetyt przekracza ostatnio wszelkie granice :szok: wiem, że przy karmieniu więcej się zjada ale to co ostatnio się dzieje to jest nienormalne!!!!! Ja zjadam po południu płatki (całą wielką michę) i ledwo je zjem to jest mi niedobrze ale jednocześnie jestem głodna..... :szok::szok:

Kurcze a może już sobie wmawiam :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Lamiav sliczna coreczka
lalus nowy cykl nowe nadzieje
iwasek babcie tak maja ja np pamietam ze moja babcia zawsze moich kuzynow wyrozniala a my co mieszkalismy kilka domow dalej na bok dlatego teraz niechetnie ja odwiedzamy bo zawsze jak zajdziemy to ich wychwala
martocha witaj wsrod staraczek

Magdalena, a jak z karmieniem Bartusia? Zrób test, będziesz wiedzieć, ja też jeszcze nie mam @, ale objawów nie mam :p ale mozesz być zwyczajnie zmęczona

Witajcie

A to co dziś mój czort zrobił, znaczy się oo już po północy to wczoraj, tatuś pomagał a ten tak się garnął, że szok :-) Wiktor, siedząc pochyla sie do przodu przez co opiera się na stópkach, po czym "spręzynuje" w górę.
Paweł go nawet nie ciągnął, tylko podtrzymywał, a mały sam stanął :-)

niech tylko wyczuje nóżki i pomaszeruje:tak:
Lamiav śliczna córeczka:tak:
natkusia połóż Ty się i leż kobieto
Laluś póki nie ma okresu to nic nie wiadomo, nie zawsze test jest pozytywny już pierwszego dnia po @ wysyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
oo magdalena kurcze, kto to wie;-) jak masz apetyt to raczej anemi nie powinnaś się nabawic ale może faktycznie fasoleczka kiełkuje, ost był program, że ta znana dziewczyna(od bogatego ojca-chwilowa dziura w mózgu) zaszła w ciąże jak nie minęło nawet 6 tyg od porodu

a zapomniałam , wczoraj moja teściowa kolejny raz udowodniła jak bardzo ma gdzieś nas i nasze dziecko. Dopiero co spłaciłam automat, z którego w większości korzystają oni bo niestety u Nas nie było miejsca u góry i wie, że po urodzeniu dziecka zostaje bez pracy i staramy się do tego momentu spłacić wszystkie raty a ona przychodzi do Nas wczoraj i pyta czy mogę wziąć coś na raty dla "Lesia"(chłopak 17 lat) a ja takie :shock: i mówię, że nie bo już nie chce kredytów, a ona wzięła 1.500 zł kredytu w swoim banku ale "Lesiu" powiedział, że to za mało, chce nowy komputer bo na starym gry mu nie idą...
mój mąż napisał do niego (pokój obok a porozumiewali się przez gg) czy ma coś wypatrzone i jak go zasypał linkami, to taka karta graficzna, to taka płyta itd to wyszło ok 5 tys on padł na łep to mu mężu napisał, że ma 1.500 zł i ani grosza i niech nawet nie próbuje się żalić matce, nosz kur.. co za gówniarz to mi żal, że teściowa sama zapier.... (sprząta) teściu z dupą w domu a ten takie wymagania, a w domu nie robi nic nawet matka mu pokój sprząta uffff zeszło to ze mnie

Aaaa OGŁOSZENIE PARAFIALNE!

Poszukuję kobiet z województwa łódzkiego, powyżej 50 lat, na kursy komputerowe...z zakwaterowaniem i wyżywieniem w hotelu, zjazdy weekendowe...
Jak macie rodzinę czy znajomych to przekażcie proszę:))))
Oczywiście kurs bezpłatny!
Proszę o PW

reklama
Mag no nic tylko teścior robić :-)
Miq no to ładnie :sorry2: rzeczywiście gówniarz straszny.. a teściowa jeszcze za nim by w ogień skoczyła.. Masakra! Moja teściowa nie raz mi podpadła i zawiodła ale bardzo próbuje nam pomóc także teraz nie mogę nic powiedzieć.. zobaczymy jak będzie potem, moja jest taka, że dużo mówi i obiecuję a potem nic z tego. Zdeklarowała się, że da na wózek więc zobaczymy jak będzie. a Ty się nie denerwuj!

Do góry