Pyscek
:)
żoneczko a dziś już lepiej wczoraj troszkę źle się czułam, ale chyba od teściowej mi się udzieliło bo cały dzień z nią - chora jest i u lekarza byłam z nia .. a dziś się trzymam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
proszę 17 tc
ma zawroty głowy i rozmazany obraz, ale już dziś lepiej się czuje. a u mnie humor dopisuje bo znów mam sześcioraczki w domuPyscku To bardzo się cieszę oby dalej humorek Cię nie opuszczał :* A z teściową coś poważnego?
Powodzenia dziewczyny na wizytach. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&!
Dziewczyny.. Odkąd otworzyłam oczy dzisiaj tak dziwnie boli mnie cały brzuch a najbardziej prawa strona brzucha, podbrzusze i czuję się taka słaba nie miałam takiej sytuacji.. Myślicie, że jest to normalne? Bo troszkę się martwię..
tak ale tym razem druga no oddamy do zoologicznego chyba że ktoś ze znajomych będzie chciał kupić to chętnie damy ale kilka małych słodziaków zostawimy sobieZnowu urodziła??? A co z tamtymi maluchami??
Dagne trochę za wcześnie u Ciebie na rozszerzanie diety. Kleik, możesz próbować, ale na jabłko jeszcze nie. Tak jak Fifka pisze, czeka się do najczęściej do ukończenia 4 miesiąca, a nawet lepiej wprowadzać jak dziecko ma 4,5 miesiąca.
Po co już szaleć z pokarmami stałymi. Dziecko ma czas to się do nich przyzwyczai.
Tak w ogóle dzieci karmione piersią powinny mieć rozszerzaną dietę ok 6 miesiąca, te karmione MM mogą od 5 miesiąca. Tak jest przyjęte wszędzie i nie wiem co Ty masz za pediatrę, bo chyba się trochę pomyliła...