reklama
Nie jadłam mięsa od 3 dni, dziś były kotlety sojowe i kapustka. Te zawroty nie odpuszczają od 1,5 h....aerleda to wylaz z tej pralki!!!! To pewnie przez te zwierzeta ktore pożerasz, pzrestan jesc mieso!!!!!!
Jeszcze mnie mdli.....
Tak obliczyłam jeszcze raz i owulkę to albo już mam dziś albo jutro. Na razie pobolewa mnie lewy jajnik.
Już wczoraj mnie wybzykał na późny wieczór dwa razy. Dziś po wizycie u doktorka chodzi dumny jak paw, bo ten mu powiedział, że penisa to on ma poza skalą. I teraz chodzi i się chwali co chwilę. No szlaaaag mnie trafia. Już mi zapowiedział bezsenną noc.....To jeszcze czas ale juz powinnas sie bzykac!!!! Czemu tu siedzisz?? Czy moze juz po;-) jestes???
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magenta tule cie kochana... ja jestem po jednym rozwodzie a to moje drugie małżeństwo... nie to ze coś ci wróżę, ale podobnie się czułam i miałam podobne przemyślenia. Teraz z moim "nowym"mężem jest super, zupełnie co innego, ale dzięki temu zrozumiałam, ze tamte małżeństwo nie musiało tak wyglądać... czasem dobrze jest popatrzeć na siebie, pomyśleć, czy ja w tym związku też jestem w porządku... no i jak dziewczyny mówią najważniejsza jest rozmowa...
Przepraszam, ale piszę troszkę po pijaku więc mogę gadać od rzeczy
Paluszek miło mi że obstawiasz mnie w swoim rankingu zaciążonych :-)
Przepraszam, ale piszę troszkę po pijaku więc mogę gadać od rzeczy
Paluszek miło mi że obstawiasz mnie w swoim rankingu zaciążonych :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Miałam wypić za wasze fasoli i wypiłam, więc wam mówię ze wszystkie zafasolkujecie oprócz mnie :-(
Właśnie gości odprowadziłam. Boze jak fajnie było!! Czasami trzeba tak sobie podpić i się rozluźnić troszkę :-)
A piłam drinki kilka ich poszło, nie jestem może mocno nadziobana, ale czuję się jakaś strasznie wesoła...
Właśnie gości odprowadziłam. Boze jak fajnie było!! Czasami trzeba tak sobie podpić i się rozluźnić troszkę :-)
A piłam drinki kilka ich poszło, nie jestem może mocno nadziobana, ale czuję się jakaś strasznie wesoła...
Ostatnia edycja:
reklama
Odbierasz moją rolę...Ty i inne zafasolkujecie a ja niemówię ze wszystkie zafasolkujecie oprócz mnie :-(
Podziel się: