reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

aerleda to wylaz z tej pralki!!!! To pewnie przez te zwierzeta ktore pożerasz, pzrestan jesc mieso!!!!!!

reklama
aerleda to wylaz z tej pralki!!!! To pewnie przez te zwierzeta ktore pożerasz, pzrestan jesc mieso!!!!!!
Nie jadłam mięsa od 3 dni, dziś były kotlety sojowe i kapustka. Te zawroty nie odpuszczają od 1,5 h....
Jeszcze mnie mdli.....
Tak obliczyłam jeszcze raz i owulkę to albo już mam dziś albo jutro. Na razie pobolewa mnie lewy jajnik.

To jeszcze czas ale juz powinnas sie bzykac!!!! Czemu tu siedzisz?? Czy moze juz po;-) jestes???

To jeszcze czas ale juz powinnas sie bzykac!!!! Czemu tu siedzisz?? Czy moze juz po;-) jestes???
Już wczoraj mnie wybzykał na późny wieczór dwa razy. Dziś po wizycie u doktorka chodzi dumny jak paw, bo ten mu powiedział, że penisa to on ma poza skalą. I teraz chodzi i się chwali co chwilę. No szlaaaag mnie trafia. Już mi zapowiedział bezsenną noc.....

Magenta tule cie kochana... ja jestem po jednym rozwodzie a to moje drugie małżeństwo... nie to ze coś ci wróżę, ale podobnie się czułam i miałam podobne przemyślenia. Teraz z moim "nowym"mężem jest super, zupełnie co innego, ale dzięki temu zrozumiałam, ze tamte małżeństwo nie musiało tak wyglądać... czasem dobrze jest popatrzeć na siebie, pomyśleć, czy ja w tym związku też jestem w porządku... no i jak dziewczyny mówią najważniejsza jest rozmowa...

Przepraszam, ale piszę troszkę po pijaku :-D więc mogę gadać od rzeczy

Paluszek miło mi że obstawiasz mnie w swoim rankingu zaciążonych :-)

Miałam wypić za wasze fasoli i wypiłam, więc wam mówię ze wszystkie zafasolkujecie oprócz mnie :-(

Właśnie gości odprowadziłam. Boze jak fajnie było!! Czasami trzeba tak sobie podpić i się rozluźnić troszkę :-)

A piłam drinki :-D kilka ich poszło, nie jestem może mocno nadziobana, ale czuję się jakaś strasznie wesoła...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry