reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

nic nie obstawiam, bo uważam, że to głupie!
a Amalfi jak będę miała coś powiedzieć, to jej powiem, spokojnie ;ppp

AMALFI heeej:* nie odpisałam na smska bo nie mam nic siana i zabiegana w szkole byłam! jak w pracy?
kuźwa przyszłaś, a ja browarka kończe i miałam zamiar iść spać!

reklama
czesc moje kochane kobietki ale sie za wami stesknilam... kurcze nie mialam dzisiaj czasu wczesniej do was zajrzec.:zawstydzona/y: no ale teraz mam chwile dla was i siebie;-) ja dzisiaj jakas dziwna depresje dostalam i nie wiem od czego nerwowa jakos jestem i wogole humor do d**y z tego wszystkiego wypilam sobie drineczka na rozluznienie bo pada mi chyba psycha... moj facet cos mnie olewa ostatnio... zaraz wychodzi sobie z kumplami do baru a o mnie chyba zapomnial:-( dobrze ze chociaz z wami moge sobie pogadac ponarzekac

Paluszku dziekuje za obstawianie na mnie miedzy innymi ja trzymam za nas wszystkie kciuki i mam nadzieje ze co chwile kazda bedzie sie chwalic dwiema krechami a Madzia sie zareczy i jej facet bedzie sam ja namawial na fasolke

Ostatnia edycja:
czesc moje kochane kobietki ale sie za wami stesknilam... kurcze nie mialam dzisiaj czasu wczesniej do was zajrzec.:zawstydzona/y: no ale teraz mam chwile dla was i siebie;-) ja dzisiaj jakas dziwna depresje dostalam i nie wiem od czego nerwowa jakos jestem i wogole humor do d**y z tego wszystkiego wypilam sobie drineczka na rozluznienie bo pada mi chyba psycha... moj facet cos mnie olewa ostatnio... zaraz wychodzi sobie z kumplami do baru a o mnie chyba zapomnial:-( dobrze ze chociaz z wami moge sobie pogadac ponarzekac
Oj magenta, tulę mocno. Niedobry ten Twój facet. Musisz z nim jakieś porządki w końcu zrobić, bo żeby Cię tak olewał...

a juz mam powoli dosyc nawala ostatnio nie wiem czy to nerwy czy co... ale cos nie tak jest z nim moze juz mnie nie kocha... ktoz to wie wlasnie sobie wychodzi ciekawe czy chociaz do mnie wejdzie zapytac czy ide z nimi
??

a juz mam powoli dosyc nawala ostatnio nie wiem czy to nerwy czy co... ale cos nie tak jest z nim moze juz mnie nie kocha... ktoz to wie wlasnie sobie wychodzi ciekawe czy chociaz do mnie wejdzie zapytac czy ide z nimi
??
A próbowałaś poważnie z nim o tym porozmawiać, o swoich wątpliwościach, odczuciach? Może warto zacząć od tego?

jaga to trudno popiszemy jutro jak dzis zmeczona jestes!!! Ja ide jutro na wieczor do roboty i na 15min do ginki, zakonczyc ten monitoring
magenta tez go olej czasem niech zobaczy jak tj przyjemnie, umawiaj sie z kumpelami na drinki przez nastepne kilka sobot, proste

Magenta...no widzisz tak czasem bywa z tymi facetami, my sie akurat bez siebie nie ruszamy chyba ze sa jakies dedykowane imprezy damskie albo meskie...ale olewana przez niego tez sie czasem czuje...tak to juz chyba musi byc za duzo sie tych wzystkich komedii romatycznych w zyciu naogladałam i czasem mam chyba nie potrafie sie pogodzic z szarym zyciem codziennym:)

Magenta jak on Ciebie olewa to Ty też zacznij go dwa razy bardziej olewać. Ocknie się wtedy.

A mnie tak okropnie się kręci w głowie...jakby znikąd te zawroty przyszły....

reklama
dzis to napewno sobie odpuszcze z nim jaka kolwiek rozmowe bo jak widac ma wazniejsze sprawy... ale ta rozmowa nas nie minie ostatnio cos zaduzo tego wszystkiego a on o dziecku mysli oj nie wiem chyba musze sie zastanowic nad tym dopoki sam nie bedzie wiedzial czego chce rozmumiem ze moze czasem isc z kumplami na piwo ale odrazu takie olewanie ktorego do tej pory nie bylo... dziwi mnie to strasznie i strasznie boli... a jego przyjaciele sa lubiani przez emnie i odwrotnie i czasem bardziej mnie doceniaja niz on sam chyba tez zaduzo romatycznych filmow sie naogladalam.. gdybym miala ja jak gfo olac to by bylo fajnie ale od jutra nie ma opcji nie odezwe sie slowem a niech tylko w nocy przylezie sie przytulic... dostanie poduszke i kanape w salonie w nosie go mam

Do góry