reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

magdalenko i sil boze jakie sliczne te wasze dzieciaczki i jak rosna ;-) szybko ;-)

a ja melduje ze zyje jak co ;-) maz wlasnie zasnal ;-) ja wylaczam kompa wiec milej nocy ;-)

reklama
Ael dostaliśmy od mojej koleżanki :-) strasznie mi się podoba i przynajmniej wiem, że sobie krzywdy nie zrobi bo mamy jeszcze jedną grzechotkę też małpkę z fisher price ale całą plastikową a on ma jeszcze nie pewny ten chwyt i boję się, że może uderzyć się w główkę

A i tak i tak będzie się bił po głowie nieświadomie, mój ciągle to robi, nie płacze, śmieje się. Siniaków też nie ma, a tak dzieci też poznają świat :-)

magdalenko i sil boze jakie sliczne te wasze dzieciaczki i jak rosna ;-) szybko ;-)

a ja melduje ze zyje jak co ;-) maz wlasnie zasnal ;-) ja wylaczam kompa wiec milej nocy ;-)

Spokojnej nocy Żabo i buziaki dla Amelki :*

Dziewczyny ja się tak dziś pociłam, że wszystko u nas w pokoju o szklanej powierzchni, zaparowało! Okna były zaparowane, chciałam małemu zrobić zdjęcia jak bawi się nogami, obiektyw zaparował XD

Cześć dziewczynki :-)

Czekam na tą wredną @.... dzisiaj temperatura znów poszła do góry więc nie wiem już co w trawie piszczy... do tego szyjka jest raczej wysoko... i raczej twarda (bądź razie tak mi się wydaje).... a jak badam szyjkę i wyjmuję palec to mam biały śluz.... oczywiście na 100% wiem, że przyjdzie ta @... tylko chyba coś jest nie tak bo szyjka powinna się zniżyć... temp. powinna pójść w dół...

Sil Dominisia jest śliczna! A ja jeszcze miałam pytać bo pisałaś, że ćwiczysz. Ale tak w domowych warunkach czy chodzisz gdzieś? A jeśli w domku to jakie ćwiczonka wykonujesz??

Brzuszki robię z nią na kolanach opartą, pompki kobiece z Małą pode mną, zachwycona jest. Jeszcze kładę się na plecach, nogi zgięte do góry i kładę na nich Domi na brzuszku. I do góry i na dół, kółka kręcę, przyciągam do brody, oczywiście ją trzymam. Ona ma przy okazji masaż brzuszka, a ja ćwiczę. Jeszcze standardowo skłony, przysiady, steper. i podnoszenia klatki piersiowej z leżenia na brzuchu, na kręgosłup. Tyle :) Niedługo pewnie z nią też na basen pójdziemy, ja pływać nie lubię, ale zawsze troszkę w wodzie pobęde, zawsze coś wyciągnie.

AAAA Sil ja marzę zeby z małym w końcu na basen pójść! Czytałam ze od 3 miesiąca można chodzić, ale nie wiem czy się nie będę bała takie maleństwo zabrać... KOCHAM WODĘ!

A Dominisia jest urocza! Przypomina mi moją podopieczna z przedszkola Kalinkę (ma bardzo podobne duże oczy!) Piękna dziewucha!

Magdalena no... dała komplement nie ma co :szok: boże najświętrzy z której strony on do teściowej mojej podobny :no:

Bastuś ślicznie wygląda! Już z niego kawał chłopa!

Sun ja tam po cichu ci kibicuję i trzymam kciuki!! :tak: A sio wredna @!!

Netka piękna pościel! Sama się nad nią zastanawiałam! Ale wybór padł na paseczki :tak:

Idę młodego wspomóc, bo walczy z kupką...

No Fifka czekam na tą wredną @... i zastanawiam się kiedy przyjdzie... Jak do jutra jej nie będzie to zrobię test... ale mam w domu tylko 25... no ale jak będzie fasolka to powinno coś wykazać, bo wtedy byłabym jeden dzień po terminie...

Dzień doberek :-)

Fifka faktycznie komentarz na fb nie ma co haha :sorry2:

Sil Ma_g oo jaaaa macie prześliczne dzieciaczki :tak: Bartuś widać, że silny facet a Dominisia ma zabójcze oczęta :-) buziole dla Szkrabów :* Jak patrze na te Wasze wszystkie pociechy to coraz bardziej chce mi się tego mojego.. :cool:

Sun a dzisiaj wstałam o pierwsze co to pomyślałam o Tobie :-) rzekłabym obiecująco.. Jak dobrze pamiętam to w moim magicznym cyklu też temp szalała.. Mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&! :*

A my dzisiaj idziemy do lekarza :-) cieszę się jak dziecko, że znowu zobaczę sobie mojego Malucha :-D

witam się z rana
magdalena: jak Bartuś fajowy i taki opalony:-) no cudo, i piesek pieknie na zdjęciu wyszedł.
A z tą kupką to mnie pocieszyłaś, że i mnie takie niespodzianki czekają :tak:

silka
: twoja niunia śliczniutka, i słonik fajny bardzo mi sie podoba

Ael jak tam zdrówko już wracasz do normalnego stanu ?
sun: ja z tą szyjką to w ogóle sie nie znam, teraz przed porodem próbuję bo i tak musze 2 razy dziennie zakładać leki więć przy okazji próbuję coś wyczuć i wczoraj zdawało mi sie jakby była taka galaretkowata ,
A moze u ciebie sie nie pojawi @?!

Atanku: a jak twoja malutka niunia, i jak ty mamusko ?

\neciuszka: i co zamówiłas w końcu pościel ?

a ja po śniadanku i niestety myslę co by zjeść bo jakoś sie nie najadłam, :szok: ja juz nie chce tyle jesć

natkusia: to powodzenia na wizycie, moze fotkę dostaniesz to się pochwalisz dzidziusiem

lamiav uważam, że się pojawi... chociaż nadal mnie nie boli brzuch tak jak na @... a tak dzień przed już miałam boleści... Poczekam cierpliwie... ale jak mam przyjść to wolałabym aby to było jak najszybciej bo w przyszłym tyg mam wizytę w Klinice Leczenia Niepłodności no i wolałabym być już po @ ...

reklama
Sun nie bądź tak negatywnie nastawiona bo w doopkę dostaniesz! Aaa co do testu to lepiej jakbyś miała 10 ale 25 tez powinna wyjść :-) ja tam za Ciebie myślę pozytywnie i będzie dobrze :-p

Lamiav u mojego dr nie dostaje raczej fotasów bo ma on stary sprzęt i fotki takie niewyraźne.. Dostaje je na głównych jak jadę do takiej kliniki (następna w 30t). Jak się dzisiaj czujesz?

Do góry