reklama
Ael dostaliśmy od mojej koleżanki :-) strasznie mi się podoba i przynajmniej wiem, że sobie krzywdy nie zrobi bo mamy jeszcze jedną grzechotkę też małpkę z fisher price ale całą plastikową a on ma jeszcze nie pewny ten chwyt i boję się, że może uderzyć się w główkę
A i tak i tak będzie się bił po głowie nieświadomie, mój ciągle to robi, nie płacze, śmieje się. Siniaków też nie ma, a tak dzieci też poznają świat :-)
magdalenko i sil boze jakie sliczne te wasze dzieciaczki i jak rosna ;-) szybko ;-)
a ja melduje ze zyje jak co ;-) maz wlasnie zasnal ;-) ja wylaczam kompa wiec milej nocy ;-)
Spokojnej nocy Żabo i buziaki dla Amelki :*
Dziewczyny ja się tak dziś pociłam, że wszystko u nas w pokoju o szklanej powierzchni, zaparowało! Okna były zaparowane, chciałam małemu zrobić zdjęcia jak bawi się nogami, obiektyw zaparował XD
Cześć dziewczynki :-)
Czekam na tą wredną @.... dzisiaj temperatura znów poszła do góry więc nie wiem już co w trawie piszczy... do tego szyjka jest raczej wysoko... i raczej twarda (bądź razie tak mi się wydaje).... a jak badam szyjkę i wyjmuję palec to mam biały śluz.... oczywiście na 100% wiem, że przyjdzie ta @... tylko chyba coś jest nie tak bo szyjka powinna się zniżyć... temp. powinna pójść w dół...
Czekam na tą wredną @.... dzisiaj temperatura znów poszła do góry więc nie wiem już co w trawie piszczy... do tego szyjka jest raczej wysoko... i raczej twarda (bądź razie tak mi się wydaje).... a jak badam szyjkę i wyjmuję palec to mam biały śluz.... oczywiście na 100% wiem, że przyjdzie ta @... tylko chyba coś jest nie tak bo szyjka powinna się zniżyć... temp. powinna pójść w dół...
S
Silmiriel
Gość
Sil Dominisia jest śliczna! A ja jeszcze miałam pytać bo pisałaś, że ćwiczysz. Ale tak w domowych warunkach czy chodzisz gdzieś? A jeśli w domku to jakie ćwiczonka wykonujesz??
Brzuszki robię z nią na kolanach opartą, pompki kobiece z Małą pode mną, zachwycona jest. Jeszcze kładę się na plecach, nogi zgięte do góry i kładę na nich Domi na brzuszku. I do góry i na dół, kółka kręcę, przyciągam do brody, oczywiście ją trzymam. Ona ma przy okazji masaż brzuszka, a ja ćwiczę. Jeszcze standardowo skłony, przysiady, steper. i podnoszenia klatki piersiowej z leżenia na brzuchu, na kręgosłup. Tyle
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
AAAA Sil ja marzę zeby z małym w końcu na basen pójść! Czytałam ze od 3 miesiąca można chodzić, ale nie wiem czy się nie będę bała takie maleństwo zabrać... KOCHAM WODĘ!
A Dominisia jest urocza! Przypomina mi moją podopieczna z przedszkola Kalinkę (ma bardzo podobne duże oczy!) Piękna dziewucha!
Magdalena no... dała komplement nie ma co
boże najświętrzy z której strony on do teściowej mojej podobny 
Bastuś ślicznie wygląda! Już z niego kawał chłopa!
Sun ja tam po cichu ci kibicuję i trzymam kciuki!!
A sio wredna @!!
Netka piękna pościel! Sama się nad nią zastanawiałam! Ale wybór padł na paseczki
Idę młodego wspomóc, bo walczy z kupką...
A Dominisia jest urocza! Przypomina mi moją podopieczna z przedszkola Kalinkę (ma bardzo podobne duże oczy!) Piękna dziewucha!
Magdalena no... dała komplement nie ma co

Bastuś ślicznie wygląda! Już z niego kawał chłopa!
Sun ja tam po cichu ci kibicuję i trzymam kciuki!!

Netka piękna pościel! Sama się nad nią zastanawiałam! Ale wybór padł na paseczki

Idę młodego wspomóc, bo walczy z kupką...
No Fifka czekam na tą wredną @... i zastanawiam się kiedy przyjdzie... Jak do jutra jej nie będzie to zrobię test... ale mam w domu tylko 25... no ale jak będzie fasolka to powinno coś wykazać, bo wtedy byłabym jeden dzień po terminie...
Dzień doberek :-)
Fifka faktycznie komentarz na fb nie ma co haha
Sil Ma_g oo jaaaa macie prześliczne dzieciaczki
Bartuś widać, że silny facet a Dominisia ma zabójcze oczęta :-) buziole dla Szkrabów :* Jak patrze na te Wasze wszystkie pociechy to coraz bardziej chce mi się tego mojego.. 
Sun a dzisiaj wstałam o pierwsze co to pomyślałam o Tobie :-) rzekłabym obiecująco.. Jak dobrze pamiętam to w moim magicznym cyklu też temp szalała.. Mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&! :*
A my dzisiaj idziemy do lekarza :-) cieszę się jak dziecko, że znowu zobaczę sobie mojego Malucha
Fifka faktycznie komentarz na fb nie ma co haha

Sil Ma_g oo jaaaa macie prześliczne dzieciaczki

Sun a dzisiaj wstałam o pierwsze co to pomyślałam o Tobie :-) rzekłabym obiecująco.. Jak dobrze pamiętam to w moim magicznym cyklu też temp szalała.. Mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&! :*
A my dzisiaj idziemy do lekarza :-) cieszę się jak dziecko, że znowu zobaczę sobie mojego Malucha

witam się z rana
magdalena: jak Bartuś fajowy i taki opalony:-) no cudo, i piesek pieknie na zdjęciu wyszedł.
A z tą kupką to mnie pocieszyłaś, że i mnie takie niespodzianki czekają
silka: twoja niunia śliczniutka, i słonik fajny bardzo mi sie podoba
Ael jak tam zdrówko już wracasz do normalnego stanu ?
sun: ja z tą szyjką to w ogóle sie nie znam, teraz przed porodem próbuję bo i tak musze 2 razy dziennie zakładać leki więć przy okazji próbuję coś wyczuć i wczoraj zdawało mi sie jakby była taka galaretkowata ,
A moze u ciebie sie nie pojawi @?!
Atanku: a jak twoja malutka niunia, i jak ty mamusko ?
\neciuszka: i co zamówiłas w końcu pościel ?
a ja po śniadanku i niestety myslę co by zjeść bo jakoś sie nie najadłam,
ja juz nie chce tyle jesć
natkusia: to powodzenia na wizycie, moze fotkę dostaniesz to się pochwalisz dzidziusiem
magdalena: jak Bartuś fajowy i taki opalony:-) no cudo, i piesek pieknie na zdjęciu wyszedł.
A z tą kupką to mnie pocieszyłaś, że i mnie takie niespodzianki czekają

silka: twoja niunia śliczniutka, i słonik fajny bardzo mi sie podoba
Ael jak tam zdrówko już wracasz do normalnego stanu ?
sun: ja z tą szyjką to w ogóle sie nie znam, teraz przed porodem próbuję bo i tak musze 2 razy dziennie zakładać leki więć przy okazji próbuję coś wyczuć i wczoraj zdawało mi sie jakby była taka galaretkowata ,
A moze u ciebie sie nie pojawi @?!
Atanku: a jak twoja malutka niunia, i jak ty mamusko ?
\neciuszka: i co zamówiłas w końcu pościel ?
a ja po śniadanku i niestety myslę co by zjeść bo jakoś sie nie najadłam,

natkusia: to powodzenia na wizycie, moze fotkę dostaniesz to się pochwalisz dzidziusiem
lamiav uważam, że się pojawi... chociaż nadal mnie nie boli brzuch tak jak na @... a tak dzień przed już miałam boleści... Poczekam cierpliwie... ale jak mam przyjść to wolałabym aby to było jak najszybciej bo w przyszłym tyg mam wizytę w Klinice Leczenia Niepłodności no i wolałabym być już po @ ...
reklama
Sun nie bądź tak negatywnie nastawiona bo w doopkę dostaniesz! Aaa co do testu to lepiej jakbyś miała 10 ale 25 tez powinna wyjść :-) ja tam za Ciebie myślę pozytywnie i będzie dobrze 
Lamiav u mojego dr nie dostaje raczej fotasów bo ma on stary sprzęt i fotki takie niewyraźne.. Dostaje je na głównych jak jadę do takiej kliniki (następna w 30t). Jak się dzisiaj czujesz?

Lamiav u mojego dr nie dostaje raczej fotasów bo ma on stary sprzęt i fotki takie niewyraźne.. Dostaje je na głównych jak jadę do takiej kliniki (następna w 30t). Jak się dzisiaj czujesz?
Podziel się: