reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
No mnie brzuch boli jak na @ też od dwóch dni i się zastanawiam kiedy dostanę 

Nie ma żadnej fasolki, przestałam ponad 2 tygodnie temu karmić piersią a to też ma wpływ na @. I cicho mi siedzieć, już wystarczy, że strofuje Pawła, choć ten spokojnie z luzem podchodzi i twierdzi, że @ przyjdzie.
I żeby was odciągnąć od mojej tematyki i zaginionej cioci to wrzucam zdjęcie dziabąga mojego śpiącego i przytulonego do swojego pieska
Zobacz załącznik 446185
I żeby was odciągnąć od mojej tematyki i zaginionej cioci to wrzucam zdjęcie dziabąga mojego śpiącego i przytulonego do swojego pieska
Zobacz załącznik 446185
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dziobąg piękny!!
Netka poka!!!
Netka poka!!!
POŚCIEL 3cz 90/120 **100/135 MAGICTEX 100% bawełna (2172043389) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. słonik fioletowy
POŚCIEL 6cz 90/120*100/135+WYPEŁNIENIE 100%bawełna (2172043392) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kaczuszka pomarańczowa
Fifcia wysyłam ci pw też
Magda ja to mam sklerozę galopującą i nie pamiętam
POŚCIEL 6cz 90/120*100/135+WYPEŁNIENIE 100%bawełna (2172043392) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kaczuszka pomarańczowa
Fifcia wysyłam ci pw też
Magda ja to mam sklerozę galopującą i nie pamiętam
Netka fajna ta pościel :-) pozwoliłam sobie zapisać ;-)
Ael miodzio ten mój Mały przystojniak :* Mam nadzieje, że Wiktorowi zostały palce u stóp po bajce :>
Wy to macie przeboje z tą @
Ja śmigam do wyrka.. Dobrej nocy :*
Ael miodzio ten mój Mały przystojniak :* Mam nadzieje, że Wiktorowi zostały palce u stóp po bajce :>
Wy to macie przeboje z tą @

Ja śmigam do wyrka.. Dobrej nocy :*
reklama
Podziel się: