Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Madziu bo tą typy facetów rozpieszczonych przez swoje mamusie które wszytko za nich robiły i robiłyby dalej gdyby mogły.... z tą różnicą ze mój oddał obowiązki wyręczania mnie i matke odsunął a twój jeszcze mamusi się trzyma (choć ciekawe jak byłoby po ślubie - Boze broń nie bierz z nim ślubu, bo będzie tylko gorzej...)
To jest facet na którym nie mogę polegać... ze wszystkim zostaje sama...
Dzisiaj napomniałam o tym, ze Konrada potraktował jak zabawkę która się znudziła... to krzyczał na mnie, bo ja go nie proszę o pomoc do kąpieli czy przy przewijaniu Boże, to ja go mam prosić by poświęcał swój czas dla syna??????? Biedny ten mój mały, od początku jest emocjonalną sierotą, bo ojciec nie dojrzał do mienia dziecka... Wiecie co mi ostatnio powiedział? Że to ja chciałam dziecka a on się tylko zgodził... noż ja pier*ole...
To jest facet na którym nie mogę polegać... ze wszystkim zostaje sama...
Dzisiaj napomniałam o tym, ze Konrada potraktował jak zabawkę która się znudziła... to krzyczał na mnie, bo ja go nie proszę o pomoc do kąpieli czy przy przewijaniu Boże, to ja go mam prosić by poświęcał swój czas dla syna??????? Biedny ten mój mały, od początku jest emocjonalną sierotą, bo ojciec nie dojrzał do mienia dziecka... Wiecie co mi ostatnio powiedział? Że to ja chciałam dziecka a on się tylko zgodził... noż ja pier*ole...