reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

heheheh jestem już bliska tego stanu oby mąz moich zapałów mylnie nie odczytał, bo szlaban na jego ptaszka ;-)

no i wyslałm męża po to karmi ale tylko clasic jest i kawowe, zobaczę czy mi to smakuje

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kochane :)
Atanku Amelka jest przesliczna, bede musiala sie kiedys do Was wybrac...
Fasolko gratuluje coreczki, wszystko bedzie dobrze i Łucja szybko do Was wroci...
Truskawciu gdzie Ty mieszkasz?? W sobote u mnie takie coś latało:)
A i dziewczyny śliczne macie brzuszki, całusy w pępuszki :)

A u mnie po 3 mies wróciła @, wiec juz wiem czym byla spowodowana jej utrata (zbyt duze i szybkie schudniecie)
Teraz leze bo brzuch mnie pobolewa... Miłego Dnia życzę :)

Siemka :-)
Moja córcia ma już akt urodzenia i jest oficjalnie Łucją :-)
Urodziła się z wagą 1400, w pierwszych dobach spadła na 1300, a dzisiaj ma już 1390 :-) Cieszę się, ba maluszek coraz więcej je i zaczyna ładnie przybierać na wadze. Jest niegrzeczna bo wierzga girkami i non stop robi zakłócenia na czujnikach. Wszyscy się śmieją, że jest czarnulka z długimi nogami po tatusiu, a po mnie odziedziczyła wielkie dziurki od noska:-D
Spadam odpoczywać, bo od 6 jestem na nogach i ledwo żyję. Buźka dla Was :*

Dziewczyny weszłam na chwile ogłosic ze jak na razie sie trzymam!! :)))
A powiedzcie mi czy w ciazy zawsze jest ten typowy śluz? bo ja mam zupełnie sucho :baffled:

Fifka, moja nadal wchodzi w 56, więc z tymi rozmiarami różnie, ale w 68 bym nie celowała. bo rozmiary różnie wklejają i się okaże, że jakiś inny rozmiar i będzie za duże. A w miesiąc nie urośnie 6 cm

Fasolka super wieści! Oby malutka dalej tak ładnie na wadzę przybierała! A skoro taka ruchliwa to bardzo dobrze! Znaczy że m dużą wole życia i walki! :tak:

Sil mój też jeszcze 56 nosi... bo z tymi rozmiarami to bez sensu jest... niby 56 wszystkie ubranka a część jest za mała część dobra... teraz 62 wypakowałam i część jest na niego dobra a część jeszcze za duża... ale tak patrze na te ubranka 68 bo mam kilka sztuk i chyba jednak będą stanowczo za duże... On tyle nie urośnie... chyba :eek:

Fasola...rewelacyjne wiadomosci!! bardzo sie ciesze!! :*

ja jutro z rana jade do Kielc na badania, bo w sumie tam i w Wwie robia AMH blisko mnie i jest najtaniej o ile w ogole mozna tak powiedziec, 160zl:szok:...szkoda tylko, ze na wyniki tego badania czekam az 3 tygodnie, bo to wazne badanie dla IVF...no ale musze uzbroic sie w cierpliwosc...

to trzymajcie kciuki za mojej jajniki:-)

reklama
fifka mysle ze 62 ze spokojem 68 moze byc zaduze...

fasolka super wiesci ;-)

mili &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

claudusia nie zawsze jest sluz kazdy inaczej ma.. czyzby nadal nieam @ wiec trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

mala zasnela ;-) zycze wszystkim milej nocy ;-)

Do góry