reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczyny, które rozliczają pity!! Mam pytanie! Czy jeśli mój mąż ma 2 pity to te kwoty, które są wymagane żeby wpisać po prostu dodaje czy rozliczam je zupełnie osobno??? :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
I gdybym mogła jeszcze prosić o link do tej strony gdzie się rozliczałyście...

Ostatnia edycja:
reklama
Magdalena u mnie to niezawodny sposób na uspokojenie małego :-D Albo przetrzymanie kiedy jest głodny a ja muszę przed karmieniem jeszcze coś zrobić! :-)

Ja wczoraj męża przeleciałam, albo przynajmniej próbowałam... :zawstydzona/y: Niby jestem już zagojona i nic mnie nie boli ale jednak w środku podczas penetracji czułam jakbym w środku była cała posiniaczona i odczuwałam dość duży dyskomfort.

Oj jeszcze minie sporo czasu zanim zacznie znowu sprawiać mi to przyjemność... choć nie powiem, taka bliskość z mężem była miła po taki długim czasie:tak:

A Konrad dzisiaj od rana marudny. Smaruje tym Termetiolem ale i tak pupa czerwona - choć widać że małemu ulgę przynosi... Wkurza mnie bo on zamiast zrobić porządną kupkę to puszcza od wczoraj tylko kleksy... i czasem w ciągu godziny 3 razy zmieniam pieluszkę... IDZIE ZBANKRUTOWAĆ! :no: W ogóle dzisiaj pogoda do dupy... i chyba się wszystkim udziela...

mam nadzieję, że to będzie fasolka :) jadę dzisiaj do lekarza bo mam chyba jakieś zapalenie... strasznie mnie tam swędzi... objawy bardzo subtelne a mianowicie jak robię się głodna to jest mi odrobinkę niedobrze no i te piersi, obolałe i troszeczkę się powiększyły

witam sliczne brzuszki ;-)
amelka spi a ja po odpoczywam z nia bo kurcze psiknelam i mnie teraz brzuszek boli.. niema to jak cc.
ale melduje ze zyje ;-)

zafasolkuje i łucja trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aaaa zapomniałam napisać! W Realu jest promocja na ubranka dziecięce! :tak: Po 4-9zł za ubranka! Wczoraj Kilka kupiłam są fajnej jakości z bawełny :-)

Atan po naturalnym też ciężko kichac a zwłaszcza jak się było nacinanym... Ja dopiero od paru dni odzyskałam pełną swobode siadania...

Cześć Atan... a jak wspominasz cc... ciężko było???

Fifka jak już będę w ciąży to informuj mnie o takich promocjach... :tak:

Dzisiaj stuknęło mi 11 m-c starań... mam nadzieje, że nie będę musiała na fasolkę czekać kolejnych 11 - wierzę w to...:tak:

Madziu ściągnij sobie darmowy program do rozliczenia pitów, wartości się dodaje nie rozlicza osobnych pitów, tylko trzeba wiedzieć jak odchaczyć umowę o pracę czy zlecenie/dzieło etc.

Ja Pawłowi będę rozliczać i uwaga mam 6 pitów do rozliczenia a dwóch chyba jeszcze nie dostaliśmy.

reklama
Do góry