Kochane czy któraś z Was stosowała takie testy owulacyjne "clearblue digital" - bo mi te paskowe różnie pokazują i sama nie wiem czy ta owulacja jest czy jej nie ma.... Mimo, że te testy są dość drogieto myślę, że może warto kupić, jak myślicie????
![]()
Stosowalam. Sa super. Jednoznaczna odpowiedz, zero watpliwosci. Sciagalam z pl, bo tu 3x drozsze
Nie mam baterii w aparacie, ale postaram się jutro wstawić.... to powiesz mi co myślisz, bo ja już sama nie wiem... biorę Clo na owulacje, a testy te a allegro nic mi nie pokazują, a kupiłam w aptece kasetonowy i on mi pokazał ale ja testowa jest bardzo widoczna, ale troszeczke jaśniejsza niż kontrolna... a dzisiaj już nic nie pokazało... więc już nie wiem, czy jest ta owu czy jej nie ma....
Clo dziala na rosniecie pecherzykow, nie za pekniecie. Ja mialam przypadkiem przebadany jeden cykl bez owu, w ktorym i sluz byl, i temp poszla w gore a pecherzyk nie pekl. I przy clo powinien byc monitoring.
czasem test owu wychodzi dwa dni pod rzad pozytywny a czasem tylko raz. Tak jest ok. Pamietaj, ze testy owu powinno sie robic w Ii czesci dnia, nie rano.
i po raz setny polecam ci moja stronke, bo tam sa odpowiedzi na wiekszosc twoich pytan...
No ja też mam mocny ból owulacyjny, do tego wtedy jest dużo lejącego śluzu...i wzrasta wtedy temperatura, ale to chyba nie świadczy o tym, że pęcherzyki pękają... porozmawiam o tym z ginekologiem...
Bol, sluz, temp nie potwierdza nigdy owu na 100% z tym bolem to najbardziej mylne. Wiedzialyscie, ze czesto bol odczuwamy w lewym jajniku a owu jest w prawym?
Jeszcze takie abyście widziały dni w których robiłam test
Zobacz załącznik 442268
Mozna ten 19 naciagnac na pozytywny. Teoretycznie owu w ciagu 24-48h ale moze sie zdarzyc, ze bedzie tego samego dnia.
skończcie dziewczyny już mój temat pogadajcie o czym innym ...
A ja sie odwaze i powiem tyle, ze zaden psycholog ci nie jest potrzebny i ja cie bardzo dobrze rozumiem. Rzuc to w cholere na jakis czas, starania, wspomagacze, forum, wszystko co zwiazane ze staraniami. Trzeba czasem kilka mcy odsapnac psychicznie. Buziam!