reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael demotywujesz mnie.. chyba sobie uciacham jajowody jak Wy będziecie się starać o drugie a ja jeszcze będę na etapie czekania na ślub hahahahah

Fasola no wiesz, kurierem - w życiu!

Madziu ja to chyba muszę pogadać z twoim M na osobności i go odpowiednio "naprostować" XD

Wiecie ja bym bobra zgoliła a cholercia maszynek jak na złość nie mam dobrych. Z resztą bober duży nie jest, penisa mu nie zje :-D

Ael jak widać łechtaczkę i wargi to może być ;-)

A nieeee! Ta widać, nawet ładnie, jakby się jeszcze dobrze przyjrzeć to mi i macicę z jajowodami będzie dobrze widać :-D

Boszzzzzzzzz jak ja was czytam to nie mogę .... sorki muszę to zrobić ... - buahahaha ... :laugh2::laugh2::laugh2: rozwalacie tekstami

Pyscku to weź jakąś ścierkę bo niejednokrotnie jeszcze poplujesz monitor :-D

Pyscek Ty się nie śmiej tylko teściory zakupuj, bo na jednym się nie skończy w tym cyklu ;-)

Ael, lepiej żeby Pysckowi leciało "góra" niż "dołem":-) śluz na pościeli wygląda nieestetycznie :p

Wiecie ja bym bobra zgoliła a cholercia maszynek jak na złość nie mam dobrych. Z resztą bober duży nie jest, penisa mu nie zje :-D

buhahhahahahahahah umarłam ahhahahahahh
Ael jak widać łechtaczkę i wargi to może być ;-)
hyhyhy to fakt, jak ma chcice, a dziurke widzać to da sobie rade hyhyhy

Ja ostatnio pierwszy raz w życiu szłam do gina z futrem tygodniowym od pachwiny do pachwiny, myślałam, ze się ze wstydu spale:-D

reklama
Do góry