reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscku no to jak nie ma czerwonego to czemu ma nie być poślizgu? Bierz małża w obroty!

Fasola może jednak nie rodź babo! Zakazuje!

MAGDAAAA! GDZIE TO ZDJĘCIE!!!!????

reklama
Hejo:)
Atanku śliczna Amelka:) Ciesz się i odpoczywaj kochana. :)*

Fifciu śliczny masz suwaczek!
Co do tego "macania" dzieciaczków to mam podobnie ale na szczęście chyba moi bliscy mają podobne podejście bo nikt sie nie rwie do całowania etc.

Mały dzisiaj pobił rekordy płakania i niespania . Od 22 do.....6:45 nie spał. Nie licząc drzemek 15 minutowych. Spaliśmy u teściów i troszkę na to zrzucam ten stan . Pierwszy raz dostawał spazmów jak gasiliśmy światło! Byłam w szoku,jakby się bał. Mam nadzieję że dzisiaj da nam już pospać bo to w sumie 3 cięzka noc.

Ael...do mnie mój panicz też robi podchody a ja jakoś dzisiaj mażę o łóżku ale w zupełnie innym kontekście;-)

Pyscku nie pitol! Pójdzie Ci trochę endorfin do krwi i od razu lepsiejszy humorek będzie. :-)

Fasola Ty patrzeć nie możesz to daj innym popatrzeć :-D

Iwasku po seksie lepszy sen :-D

reklama
Do góry