reklama
Pyscek
:)
eeeeetam Ael nie mam dziś siły i nie chce mi się ślizgać XD
Magda bo chce iść grać z chłopakami a czekam na fotę
Magda bo chce iść grać z chłopakami a czekam na fotę
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Nie mam zamiaru rodzić,leżę tyle,ze przez ostatnie 5 lat tyle nie leżałam,grzeczna jestem i potulna jak baranek. Nawet nie patrzę jak się mąż przebiera,żeby się czasem nie podniecać ;-)
Hejo
Atanku śliczna Amelka Ciesz się i odpoczywaj kochana. *
Fifciu śliczny masz suwaczek!
Co do tego "macania" dzieciaczków to mam podobnie ale na szczęście chyba moi bliscy mają podobne podejście bo nikt sie nie rwie do całowania etc.
Mały dzisiaj pobił rekordy płakania i niespania . Od 22 do.....6:45 nie spał. Nie licząc drzemek 15 minutowych. Spaliśmy u teściów i troszkę na to zrzucam ten stan . Pierwszy raz dostawał spazmów jak gasiliśmy światło! Byłam w szoku,jakby się bał. Mam nadzieję że dzisiaj da nam już pospać bo to w sumie 3 cięzka noc.
Ael...do mnie mój panicz też robi podchody a ja jakoś dzisiaj mażę o łóżku ale w zupełnie innym kontekście;-)
Atanku śliczna Amelka Ciesz się i odpoczywaj kochana. *
Fifciu śliczny masz suwaczek!
Co do tego "macania" dzieciaczków to mam podobnie ale na szczęście chyba moi bliscy mają podobne podejście bo nikt sie nie rwie do całowania etc.
Mały dzisiaj pobił rekordy płakania i niespania . Od 22 do.....6:45 nie spał. Nie licząc drzemek 15 minutowych. Spaliśmy u teściów i troszkę na to zrzucam ten stan . Pierwszy raz dostawał spazmów jak gasiliśmy światło! Byłam w szoku,jakby się bał. Mam nadzieję że dzisiaj da nam już pospać bo to w sumie 3 cięzka noc.
Ael...do mnie mój panicz też robi podchody a ja jakoś dzisiaj mażę o łóżku ale w zupełnie innym kontekście;-)
zafasolkujęodzaraz
hhmm spoko jak nie będzie oponował to mu jutro ptaka sfotografuję ;-)
Pyscek
eee chyba się nie doczekam idę grać zajrzę później i nie pitole ...
kwiatuszekq20
ATAN OK GODZINY 17:30 URODZIŁA PRZEZ CC AMELKĘ 2980 G (nie wiem jaka długa, ma się mamuśka dowiedzieć). Lekarze szybko zadecydowali o cc, teraz Nati odpoczywa, jest bardzo zmęczona ale szczęśliwa.
GRATULACJE!!!
Poznajcie się - o to Amelka
Zobacz załącznik 440855Zobacz załącznik 440856Zobacz załącznik 440857
atanku slicznosci gratuluje
hhmm spoko jak nie będzie oponował to mu jutro ptaka sfotografuję ;-)
Aaaa pokażeesz!?!?! PLIIIIIIIIIIIIISSSSSS!!!!
eee chyba się nie doczekam idę grać zajrzę później i nie pitole ...
Babo sama inicjatywę przejmij :-)
Dobrze, że mały mi zasnął to Paweł zaraz będzie to się na wejściu rzucę na niego
reklama
Pyscek
ale ja miałam na myśli że nie doczekam się zdjęcia Magdy a nie przytulasków
Podziel się: