reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie nie kłócić się, bo na kłótni daleko nie zajdziesz.. ale nie wyobrażam sobie sytuacji jak teściowa wchodzi mi do sypialni.. albo krępować się wyjść w piżamie do wspólnej kuchni.. nie wiem ja też zostałam porządnie wychowana.. miałam chłopaków, szanuje się.. ale nie mogłabym mieszkać z teściową.. ale pewnie co para to inny obyczaj :-)
Kochana u mnie w domu Robert był pierwszy raz i moja mama nie miala nic przeciwko spaniu razem....
ma do mnie zaufanie a i wie ze mam swoje lata.
Zobaczymy jak sie ułoży jak narazie z forum sie nie wybieram wiec bede opowiadać co tam u mnie, na ten moment dziewoszki uciekam bnede jutro jak do pracy wejde :) trzymajta mi sie :)

reklama
:-( powiedzcie mi czy któraś z Was tak miała, że rano jak się budzę mam tak jakby plamienie krwią i a przez cały dzień i wieczorkiem już nic nie mam czysto :-( kuźwa i nie wiem co się dzieje :-(

Grzanka i weź tu pokochaj teściową..... powiem tak, kieruj się tym co serce Ci powie.

Pyscku ja tak miałam raz, wtedy to nawet nie myślałam o jakiś nieprawidłowościach. Następny okres przyszedł normalnie.

A ja się zaczynam bać....

Pyscku boję się, bo Paweł zapowiedział mi, że mnie dziś zgwałci. Dzwonił niedawno z pracy i powiedział, że ma chcicę dużą. A on rzadko mówi, że ma chcicę, a jak mówi....... no to się domyślasz....

reklama
Do góry